Ένα βίντεο καταγγελίας

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
https://getactive.peta.org/campaign/menu_foods/8iuix7drqwb3i3x?

ΜΗ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ εχει σχεση με πειραματα σε ζωα εταιρειων που παράγουν ζωοτροφές

Συγκεκριμένα η εταιρεία Μενου παρηγαγε μολυσμένες τροφές παρ οτιι εκανε πειραματα σε ζωα που και αυτα πεθαναν σκυλακια μπιγκλ και γατουλεςκαι οσα αλλα εφαγαν στην αμερικη.

Παρ οτι εγινα πειραματα και ζώα πέθαναν η εταιρεια δεν προειδοποίησε τους καταναλωτες. Ολο αυτο θα ειχε αποφευχθει αν ενκαναν η νεκροψία σε λιγα ζώα η functional gastrointestinal dog model (FIDO) or TIM-1 and TIM-2 (small and large gastrointestinal models) δυο πειραματα χωρις ζώα.

Ακομη δεν εχει εκτιμηθει ποσα ζωα εχουν πεθανει απο αυτη την ιστορία ομως να ενα ακομα περιστατικο που αποδυκνύει ποσο λιγο χρησιμα ειναι τελικά αυτα τα πειράματα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το είδα φίλη μου...ήδη υπέγραψα.
Δυστυχώς τα βίντεο της ΠΕΤΑ είναι φρικτά και λίγοι αντέχουν να τα δούν...το συγκεκριμένο είναι απο τα πιο light θα έλεγα.
Μην φοβηθήτε να το δείτε παιδιά, απλά υπογράψτε την διαμαρτυρία της ΠΕΤΑ αν θέλετε.
Κάνει καλή δουλειά η συγκεκριμένη οργάνωση και με τις υπογραφές που μαζεύει, πολλές φορές βοήθησε ζώα.
Μας ενημερώνει και μέσω newsletters για τα αποτελέσματα των καμπανιών της.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

felix δεν αντέχω να το δω, θέλω όμως να υπογράψω, πού μπορώ?

Μπορεις να κανεις pause στο βίντεο και να υπογραψεις το γράμμα που είναι απο κάτω

Ουτε και εγω αντεχω να το δω.
Θα υπογραψω ομως.

merci :) θα υπογράψω τώρα.

Ούτε εγώ το είδα. Ετοιμάζομαι για ύπνο και θα είχα εφιάλτες. Είναι απίστευτο το πόσο μ'επιρρεάζουν αυτά τα βίντεο.Ψήφισα όμως....:/:

felix δεν αντέχω να το δω, θέλω όμως να υπογράψω, πού μπορώ?
Μην κανεις play video.
Πηγαινε κατ'ευθείαν στο petition στο κάτω μέρος της σελίδας.

ουτε και εγω θα αντεχα να το δω....:down: :down: :down:
με τις υπογραφες δεν τα παω καλα συνηθως δεν βρισκω τι πρεπει να κανω:hmm: αλλα ειχα δει της peta νομιζω ενα βιντεο που εγδερναν τα ζωα ζωντανα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
οσο σκευτομαι οτι αυτα τα ζωα υποφερουν μεχρι θανατου για να φορανε κατι αλλα ζωα τις γουνες και τα δερματα τους:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: αχ να τους ειχα μπροστα μου αυτους αχχχχχχχχχχχχχχ:mad: :mad:

Λοιπόν σχετικά με τα ζώα επειδή παίζουν και πολλά πράγματα, χρησιμοποιούν ως πειραματόζωα ακόμα και μαϊμουδίτσες:down:, θα σας πρότεινα να σταματήσετε να αγοράζετε προϊόντα από εταιρίες που κάνουν πειράματα.... Πιστεύω οτί είναι ένα καλό πρωτο βήμα για την προστασία των ζώων και το να γίνετε χορτοφάγοι βέβαια αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα. Το να μην αγοράζετε προϊόντα αυτών των εταιριών (και είναι οι περισσότερες και οι πιο γνωστές) πιστεύω πως δε θα επηρεάσει καθόλου τη ζωή σας.
Για την ώρα γνωρίζω ότι αυτές οι εταιρίες κάνουν πειράματα σε ζώα:
Colgate-Palmolive (AZAX), Johnson & Johnson (Neutrogena, Roc), Max Factor, Pantene, Procter & Gamble (Crest), Unilever (Axe, Dove, AIM, Ultrex, Klinex), Clairol (Herbal Essences), Coty (Adidas, Calvin Klein, Davidoff), Gillette (Brann), Bic, Kimberly-Clark Corp. (Kleenex), L' Oreal (Garnier, Biotherm, Armani, Lancome, Maybelline, Vichy), Reckitt Benckiser (Veet, Calgon), S.C. Johnson
Αυτά όσον αφορά τα καλλυντικά, σαμπουάν κ λοιπά...
Δυστυχως δε θυμάμαι σε πια σελίδα τα είχα βρεί, αυτά τα είχα σημειώσει σε ένα χαρτάκι πριν αρκετούς μήνες και μπορεί να έχει αλλάξει κάτι. Αν δε μπορείτε να σταματήσετε να αγοράζετε προϊόντα όλων αυτών των εταιριών (που το βρίσκω λογικό άλλωστε) τουλάχιστον να προσπαθήσετε να τα μειώσετε. Καλές εταιρίες γνωρίζω οτί είναι: The Body Shop, Estee Lauder, Nivea, Tommy Hilfinger, Victoria's Secret.
Τέλος για όσους καπνίζουν Malrboro (Phillip Moris) έχουν στα εργαστήριά τους γάτες και σκύλους στα οποία καημένα ζωάκια βάζουν να αναπνενε καπνό από τα τσιγάρα για να δουν τις συνέπειες...:down::down::down:

Επισης, απο οσο ξερω το The body shop, ανηκει στην L'oreal.:hmm:

Ναι πρόσφατα έγινε θυγατρική της αλλά το The body shop είναι γενικά ενάντια στα πειράματα των ζώων φροντίζει για την προστασία του περιβάλλοντος καθώς και αγοράζει τα συστατικά που χρησιμοποιεί απυθείας από τους παραγωγούς (από φτωχες χώρες). Δεν ειχα δεί οτί υπήρχε ήδη θέμα πάνω σ' αυτό, βασικά δεν έχω προλάβει να δώ ακόμα όλα τα θέματα του φόρουμ, λάθος μου...

Ναι πρόσφατα έγινε θυγατρική της αλλά το The body shop είναι γενικά ενάντια στα πειράματα των ζώων φροντίζει για την προστασία του περιβάλλοντος καθώς και αγοράζει τα συστατικά που χρησιμοποιεί απυθείας από τους παραγωγούς (από φτωχες χώρες). Δεν ειχα δεί οτί υπήρχε ήδη θέμα πάνω σ' αυτό, βασικά δεν έχω προλάβει να δώ ακόμα όλα τα θέματα του φόρουμ, λάθος μου...

Καλε, δεν στο ειπα με κακο σκοπο.:(
Στο ειπα για να το διαβασεις και εσυ.:) :) :)

Καλε, δεν στο ειπα με κακο σκοπο.:(
Στο ειπα για να το διαβασεις και εσυ.:) :) :)
Το ξέρω πως δεν το είπες με κακό σκοπό απλά το να γράφω πράγματα που έχετε ξαναπεί είναι και λίγο σπαστικό κι η αλήθεια είναι οτί δεν ήθελα να φανεί έτσι το μνμ μου απλά δεν έχω και την καλύτερη έκφραση... Χαίρομαι που βλέπω ότι υπάρχουν τελικά άτομα που ενδιαφέρονται για τα ζωάκια

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back