LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Την βλεπω τις τελευταιες μερες και την λυπαμαι..γρυλιζει,γυρναει αναποδα,κλαιει και φωναζει...κι απο την αλλη ειναι τοσο χαιδιαρα,με εμενα κυριως που με κανει να αισθανομαι σαν ΄΄δημιος΄΄,Ξερω οτι ειναι για το καλο της,αλλα με εχει πιασει αγχος..σημερα θα μαθω το ποτε θα γινει...Δεν θελω να σκεφτω οτι μπορει να μου παθει κατι,,,γιατι μετα παει θα σαλταρω..Καθομαι και τα γραφω εδω ,γιατι εδω υπαρχουν και καποιοι που με καταλαβαινουν...Ετσι για να ξεσπασω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Εισαι τόσο αγχωμένη για τη στείρωση;;
Αν ναι, δεν θα έπρεπε. Απο την δικιά μου εμπειρία είναι πολύ καλύτερο για την μικρή αν ειναι να την κρατήσεις μέσα στο σπίτι. Εγώ δεν βλέπω καν επιλογή σε αυτό το πράγμα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Μάλλον έχω χάσει επεισόδια...
Εισαι τόσο αγχωμένη για τη στείρωση;; ΝΑΙ..ξερω οτι ειναι για καλο της,αλλα τωρα που εφτασε η ωρα να παω για να κλεισω ημερομηνια εχω ενα σφηξιμο...γιαυτο και μπηκα ξανα για λιγο ,γιατι ηθελα να το βγαλω απο μεσα μου
drusilia
Διάσημο μέλος

Είναι μια εύκολη επέμβαση και πολύ συνηθισμένη. Αφου η μικρή ειναι και νεαρή και μια χαρά δεν θα έχει κανένα πρόβλημα.
Είναι μέχρι να συνέλθει απο τη νάρκωση μετά, που θα είναι λιγο πεσμένη.
Πίστεψέμε, πήρες τη σωστή απόφαση. Αλλιώς τι, θα είχες γεννητούρια 2 φορές το χρόνο; Κι αν ήθελε να ζευγαρώσει τι θα την έκανες;;
Ασε, τα έχω δει όλα αυτά απο κοντά, οι εναλλακτικές που υπάρχουν εκτός απο τη στείρωση ειναι κακές για το ζώο.
Θα πάνε ολα μια χαρά, θα το δεις.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Μακαρι...απλα ειμαι αρκετα αγχωμενη και θα ειμαι μεχρι να γινει..και να πανε ολα καλα...Ευχαριστω για τα καλα σου λογια παντωςΜην ανησυχείς βρε!
Θα πάνε ολα μια χαρά, θα το δεις.
drusilia
Διάσημο μέλος
Ευχομαι το καλύτερο (αν και δεν χρειάζεται).
menia
Δραστήριο μέλος
). Επίσης προλαμβάνεις και τον καρκίνο, καθώς κι άλλες πιθανές αρρώστιες που θα στις πει ο κτηνίατρός σου. Η επέμβαση είναι ρουτίνας, μην ανησυχείς ΚΑΘΟΛΟΥ! Απλά μετά τη νάρκωση κράτα τη μέσα στο κλουβάκι της γιατί θα είναι ψιλοχαμένη στο διάστημα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Η στείρωση ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να γίνει. Ετσι προλαμβάνεις και τις "ορμές" της γάτας (η δικιά μου μας είχε τρελάνει με το να σηκώνει συνέχει τον πωπό της και να φωνάζει τα αρσενικά από το μπαλκόνι). Επίσης προλαμβάνεις και τον καρκίνο, καθώς κι άλλες πιθανές αρρώστιες που θα στις πει ο κτηνίατρός σου.quote]
Το ξερω,ειμαι υπερ της στειρωσης...απλα αλλο να λες οτι θα το κανεις και αλλο να φτανει και η δικη σου σειρα σιγα-σιγαΚαι σημερα ηρθε η σειρα μας να κλεισουμε ραντεβου..
Σας εύχομαι να τελειώσουν όλα γρήγορα και ανώδυνα.

mimikaki
Διάσημο μέλος

sotiria12871
Νεοφερμένο μέλος
το δικο μου οταν το αφησα για στειρωση τη δευτερα το πρωι φευγοντας σχεδον εκλαιγα στο αυτοκινητο! Ενιωθα λες και του κατεστρεφα τη ζωη επεμβαινοντας στη φυση...Παρ' ολα αυτα, ειναι οντως απαραιτητο! Μην ανησυχεις για μετα, θα ειναι μια χαρα, το δικο μου ειναι πααααρα πολυ ενεργητικο! Απλα οταν το παρεις μετα τη ναρκωση κανε υπομονη και μην το αφησεις απ τα ματια σου, θελει συνεχεια βοηθεια, το δικο μου τις πρωτες ωρες ουτε να περπατησει δε μπορουσε! Αφιερωσε του ενα βραδυ και την επομενη μερα θα ειναι οπως και πριν!

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Οποτε,περιμενουμε λιγο ακομα...θα σκασω...
anabou
Διάσημο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος

purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλιτερα να περιμενεισ λιγο να ηρεμησει και μετα πατε για στηρωση.Πριν πατε ετοιμασε τησ το χωρο τησ για μετα ζεστο κλουβακι για να κοιμιθει και στρωσε και τπτ τρυγιρο μη κανει πουθενα αλλου την αναγκη της.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
και μάλλον γι αυτό... Αν δεν την ειχα στειρώσει και εγώ δεν ξέρω τι θα πάθαινε... Ολα καλά θα πάνε!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Μαιρη εγινε αρκετα εκλεκτικη...Τρωει κροκετες,αλλα καθε πρωι περιμενει και το φακελακι με το φαγητο..το κακο ειναι πως δεν τρωει πλεον κανενα αλλο φαγητο εκτος απο το καινουριο φακελακι της hills..Μετα την στειρωση,αντε την κροκετα την βολευουμε με ειδικη ,το φαγητο πρεπει να της το κοψω?να της δινω 1 την ημερα κανει? η εστω μισο,ετσι επειδη το θελει πολυ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool