Ένα γειά... λίγο πριν την απόφαση

Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα αν τρώει τις light κροκέτες να της δίνεις και μισό ή ένα φακελάκι την ημέρα. Μετά το βλέπεις και η ίδια, αν παχύνει της το ελαττώνεις αλλιώς δεν υπάρχει πρόβλημα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ακόμα δεν έχω πάει τον Μαντού για στείρωση (το γράφω με μικρά για να μην με πάρουνε είδηση και με κράξουνε).

ιιιιιιι! :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν θελω να σκεφτω οτι μπορει να μου παθει κατι,,,γιατι μετα παει θα σαλταρω..Καθομαι και τα γραφω εδω ,γιατι εδω υπαρχουν και καποιοι που με καταλαβαινουν...Ετσι για να ξεσπασω:/:

Και βέβαια να ξεσπάσεις! Όμως τι είναι αυτό που φοβάσαι τόσο πολύ; Τη νάρκωση; Είχες καμιά σχετική κακή εμπειρία και αγχώνεσαι τόσο; Γιατί αν το δούμε ψύχραιμα, σίγουρα το καταλαβαίνεις κι εσύ ότι είναι μια απλή επέμβαση ρουτίνας. Μην αφήνεις το μυαλό σου να σου φτιάχνει άσχημα σενάρια, βάλ' του φρένο! Στο κάτω κάτω, περισσότερες πιθανότητες έχω εγώ να μου πέσει ένα τούβλο στο κεφάλι βγαίνοντας από τη δουλειά, παρά να μην πάει καλά μια στειρωσούλα σε ένα υγιές ψιψίνι.:lol:

Και βέβαια να ξεσπάσεις! Όμως τι είναι αυτό που φοβάσαι τόσο πολύ; Τη νάρκωση; Είχες καμιά σχετική κακή εμπειρία και αγχώνεσαι τόσο; Γιατί αν το δούμε ψύχραιμα, σίγουρα το καταλαβαίνεις κι εσύ ότι είναι μια απλή επέμβαση ρουτίνας. Μην αφήνεις το μυαλό σου να σου φτιάχνει άσχημα σενάρια, βάλ' του φρένο! Στο κάτω κάτω, περισσότερες πιθανότητες έχω εγώ να μου πέσει ένα τούβλο στο κεφάλι βγαίνοντας από τη δουλειά, παρά να μην πάει καλά μια στειρωσούλα σε ένα υγιές ψιψίνι.:lol:
Συνεχεια σκεφτομαι τη στιγμη που ενω θα ειναι μια χαρα και θα παιζει ,εγω θα την παρω[αυτη θα γουργουριζει ως συνηθως απο ευχαριστηση] και θα παω να την ''παραδωσω΄΄στα χερια του γιατρου για κατι που εγω εχω αποφασισει,αλλα αυτη δεν μπορει να καταλαβει οτι γινεται μονο για καλο και θα τη φερω πισω σε κακη οσο να πεις κατασταση/.Φοβαμαι και την ναρκωση,η καποια επιπλοκη εστω και αν οι πιθανοτητες ειναι ελαχιστες,το να την βλεπω μετα χαλια για λιγες μερες...το να αλλαξει και να γινει απομακρη...ολα:/:

το να την βλεπω μετα χαλια για λιγες μερες...το να αλλαξει και να γινει απομακρη...ολα:/:
Επειδή έχω βιώσει τη στείρωση αρκετών θηλυκών με τον παροδοσιακό τρόπο (εννοώ όχι με την νάρκωση με αέριο που είναι σαφώς καλύτερη), έχω να σου πω ότι είναι παιχνιδάκι!
Βέβαια κι εγω λυπάμαι τις ώρες (και οχι μέρες) μετά την νάρκωση που το ζώο "σέρνεται" μισοκοιμισμένο.
Γι αυτο το λόγο αναβάλω τον καθαρισμό δοντιών του Σίβα...:/:
Πάντως δεν αλλάζει και δεν γίνεται απόμακρη μετά τη στείρωση. Κάθε άλλο!
Ηρεμεί και γίνεται πιο καλόβολη γιατί φεύγει ο εκνευρισμός του οίστρου.

Life σε καταλαβαίνω, πόσο σε καταλαβαίνω δε λέγεται!:(
Rotonda έλεος........:cry:

Αμα σας πω οτι μεχρι και για το φαγητο που θα πρεπει να αλλαξουμε αγχωνομαι,θα με παρετε με τις ντοματες:redface:Η Μαιρη εγινε αρκετα εκλεκτικη...Τρωει κροκετες,αλλα καθε πρωι περιμενει και το φακελακι με το φαγητο..το κακο ειναι πως δεν τρωει πλεον κανενα αλλο φαγητο εκτος απο το καινουριο φακελακι της hills..Μετα την στειρωση,αντε την κροκετα την βολευουμε με ειδικη ,το φαγητο πρεπει να της το κοψω?να της δινω 1 την ημερα κανει? η εστω μισο,ετσι επειδη το θελει πολυ:/:

Δεν υπάρχει πρόβλημα με το φακελάκι.:) Η παχυσαρκία και η ουρολιθίαση που απειλούν τις γάτες μετά τη στείρωση οφείλονται κυρίως στις κροκέτες, επειδή οι τελευταίες έχουν πολλούς υδατάνθρακες. Με τις υγρές τροφές δεν υπάρχει τέτοιος κίνδυνος.
Οπότε δεν υπάρχει λόγος να στερηθεί το φακελάκι.

Αχ αυτη η στειρωση .... καλα το τι κλαμα ερειξα με την στειρωση της Φαιδρας δεν λεγεται αιωνας μου φανηκε μεχρι να τελειωσει η επεμβαση και μετα που ηταν χαλια ασε ... για αυτον τον λογο και ημουνα δυστακτικη με το να παρω δευτερο γατακι και ενω ειχα κανονισει να παρω την Ιολη αρχικα το ακυρωσα ασε λεω δεν το ξαναπερναω εγω αυτο ... να ομως που μεσα σε μια βδομαδα που ειδα οτι η φαιδρα ηταν μια χαρα τα ξεχασα ολα και την ιολη πηρα και μια χαρα ειναι οι δυο τους ... τωρα ομως που πλησιαζει η ωρα για την στειρωση της Ιολης εχω φαγωθει παλι ... μακαρι να μου βγει ανεραστη δηλαδη .... στην Φαιδρα της καναμε στειρωση πριν τον 1ον οιστρο 7.5 μηνων και ο γιατρος της ειπε οτι ηταν το καλυτερο που θα μπορουσαμε να ειχαμε κανει, η Ιολη τωρα ειναι 7 μηνων και αν δεν παρουσιασει συμπτωματα οιστρου δεν με βλεπω να το αποφασιζω ....οποτε LIFE σε καταλαβαινω απολυτα δες το σαν αναγκαιο κακο κατι που δεν ειναι ευχαριστο μεν αλλα πρεπει να γινει. Καλο κουραγιο και ολα να πανε καλα. :)

LIFE, ολα καλα θα πανε, μην ανυσηχεις!
Για το καλο τους ειναι....
Εγω παλι δεν ειχα ποτε αγχος οταν πηγαινα ζωο στον κτηνιατρο, γιατι ξερω πως ειναι το καλυτερο που μπορουμε να κανουμε για αυτα!Υπομονη και ολα θα γινουν σωστα!:)

Κι εγώ είχα αρρωστήσει όταν την πήγαμε για στείρωση απ'το κλάμα,αλλά τώρα έχει ηρεμίσει το ζώο. Καλό θα της κάνει και δε θα σου κρατήσει κακία,ίσα ίσα,την ώρα που θα ξυπνάει απ'την νάρκωση,θα είσαι δίπλα της,θα τη χαϊδεύεις και όλα θα είναι καλά. Μην ανησυχείς,δεν είναι τίποτα ;)

ίσα ίσα,την ώρα που θα ξυπνάει απ'την νάρκωση,θα είσαι δίπλα της,θα τη χαϊδεύεις και όλα θα είναι καλά. Μην ανησυχείς,δεν είναι τίποτα ;)
Αν δεν εχω πεσει κατω εγω και με χαιδευει η Μαιρη:redface:τωρα λιγο χαλαρωσα που πηραμε παραταση...οταν ομως θα κλεισουμε την ημερομηνια θα σας ζαλισω παλι:/:

Μην είσαι τόσο στη τσίτα, αφου σε αγχώνει τόσο ασ'το να περάσει χωρις να το σκέφτεσαι πολύ για να περάσει πιο ανώδυνα... Και θα δεις ότι η μικρή σου θα είναι πολύ καλύτερα μετά

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back