anabou
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rotonda
Δραστήριο μέλος
Ακόμα δεν έχω πάει τον Μαντού για στείρωση (το γράφω με μικρά για να μην με πάρουνε είδηση και με κράξουνε).
ιιιιιιι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rotonda
Δραστήριο μέλος
Δεν θελω να σκεφτω οτι μπορει να μου παθει κατι,,,γιατι μετα παει θα σαλταρω..Καθομαι και τα γραφω εδω ,γιατι εδω υπαρχουν και καποιοι που με καταλαβαινουν...Ετσι για να ξεσπασω![]()
Και βέβαια να ξεσπάσεις! Όμως τι είναι αυτό που φοβάσαι τόσο πολύ; Τη νάρκωση; Είχες καμιά σχετική κακή εμπειρία και αγχώνεσαι τόσο; Γιατί αν το δούμε ψύχραιμα, σίγουρα το καταλαβαίνεις κι εσύ ότι είναι μια απλή επέμβαση ρουτίνας. Μην αφήνεις το μυαλό σου να σου φτιάχνει άσχημα σενάρια, βάλ' του φρένο! Στο κάτω κάτω, περισσότερες πιθανότητες έχω εγώ να μου πέσει ένα τούβλο στο κεφάλι βγαίνοντας από τη δουλειά, παρά να μην πάει καλά μια στειρωσούλα σε ένα υγιές ψιψίνι.

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Συνεχεια σκεφτομαι τη στιγμη που ενω θα ειναι μια χαρα και θα παιζει ,εγω θα την παρω[αυτη θα γουργουριζει ως συνηθως απο ευχαριστηση] και θα παω να την ''παραδωσω΄΄στα χερια του γιατρου για κατι που εγω εχω αποφασισει,αλλα αυτη δεν μπορει να καταλαβει οτι γινεται μονο για καλο και θα τη φερω πισω σε κακη οσο να πεις κατασταση/.Φοβαμαι και την ναρκωση,η καποια επιπλοκη εστω και αν οι πιθανοτητες ειναι ελαχιστες,το να την βλεπω μετα χαλια για λιγες μερες...το να αλλαξει και να γινει απομακρη...ολαΚαι βέβαια να ξεσπάσεις! Όμως τι είναι αυτό που φοβάσαι τόσο πολύ; Τη νάρκωση; Είχες καμιά σχετική κακή εμπειρία και αγχώνεσαι τόσο; Γιατί αν το δούμε ψύχραιμα, σίγουρα το καταλαβαίνεις κι εσύ ότι είναι μια απλή επέμβαση ρουτίνας. Μην αφήνεις το μυαλό σου να σου φτιάχνει άσχημα σενάρια, βάλ' του φρένο! Στο κάτω κάτω, περισσότερες πιθανότητες έχω εγώ να μου πέσει ένα τούβλο στο κεφάλι βγαίνοντας από τη δουλειά, παρά να μην πάει καλά μια στειρωσούλα σε ένα υγιές ψιψίνι.![]()

Ismini
Διάσημο μέλος
Επειδή έχω βιώσει τη στείρωση αρκετών θηλυκών με τον παροδοσιακό τρόπο (εννοώ όχι με την νάρκωση με αέριο που είναι σαφώς καλύτερη), έχω να σου πω ότι είναι παιχνιδάκι!το να την βλεπω μετα χαλια για λιγες μερες...το να αλλαξει και να γινει απομακρη...ολα![]()
Βέβαια κι εγω λυπάμαι τις ώρες (και οχι μέρες) μετά την νάρκωση που το ζώο "σέρνεται" μισοκοιμισμένο.
Γι αυτο το λόγο αναβάλω τον καθαρισμό δοντιών του Σίβα...

Πάντως δεν αλλάζει και δεν γίνεται απόμακρη μετά τη στείρωση. Κάθε άλλο!
Ηρεμεί και γίνεται πιο καλόβολη γιατί φεύγει ο εκνευρισμός του οίστρου.

Rotonda έλεος........:cry:
ruko
Διάσημο μέλος
Αμα σας πω οτι μεχρι και για το φαγητο που θα πρεπει να αλλαξουμε αγχωνομαι,θα με παρετε με τις ντοματεςΗ Μαιρη εγινε αρκετα εκλεκτικη...Τρωει κροκετες,αλλα καθε πρωι περιμενει και το φακελακι με το φαγητο..το κακο ειναι πως δεν τρωει πλεον κανενα αλλο φαγητο εκτος απο το καινουριο φακελακι της hills..Μετα την στειρωση,αντε την κροκετα την βολευουμε με ειδικη ,το φαγητο πρεπει να της το κοψω?να της δινω 1 την ημερα κανει? η εστω μισο,ετσι επειδη το θελει πολυ
![]()
Δεν υπάρχει πρόβλημα με το φακελάκι.
Η παχυσαρκία και η ουρολιθίαση που απειλούν τις γάτες μετά τη στείρωση οφείλονται κυρίως στις κροκέτες, επειδή οι τελευταίες έχουν πολλούς υδατάνθρακες. Με τις υγρές τροφές δεν υπάρχει τέτοιος κίνδυνος.Οπότε δεν υπάρχει λόγος να στερηθεί το φακελάκι.
MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος

Για το καλο τους ειναι....
Εγω παλι δεν ειχα ποτε αγχος οταν πηγαινα ζωο στον κτηνιατρο, γιατι ξερω πως ειναι το καλυτερο που μπορουμε να κανουμε για αυτα!Υπομονη και ολα θα γινουν σωστα!

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν δεν εχω πεσει κατω εγω και με χαιδευει η Μαιρηίσα ίσα,την ώρα που θα ξυπνάει απ'την νάρκωση,θα είσαι δίπλα της,θα τη χαϊδεύεις και όλα θα είναι καλά. Μην ανησυχείς,δεν είναι τίποτα![]()
τωρα λιγο χαλαρωσα που πηραμε παραταση...οταν ομως θα κλεισουμε την ημερομηνια θα σας ζαλισω παλι
ioanna_g
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool