Ένα γλυκό γουργουρητό

Χτες κοιμηθηκα μαζι κι εγω (ζηλεψα!), Βαλεντινο και Σιβα [...] Αν διαπιστωσω οτι δεν παει καλα η συγκατοικιση θα τον παρω παλι πισω! (κατα βαθος θελω πολυ να τον κρατησω:redface: )
(Ζουλιαρα!!! :) ) Και ποιος δεν θέλει να έχει κοντά του αυτά τα χνουδωτά αγγελούδια που σου φτιάχνουν την διάθεση και σε ηρεμούν :up:. Αφού τον θέλεις γιατί δεν τον κρατάς μια και καλή ;) πιστεύω ότι μετά από λίγο καιρό θα συνηθίσουν ο ένας τον άλλον τα γατουλινια σου.
Βεβαία δεν έχω και την εμπειρία ενός δευτέρου γατιού στο σπίτι μου, αλλά όλα έχουν την λύση τους!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

;) πιστεύω ότι μετά από λίγο καιρό θα συνηθίσουν ο ένας τον άλλον τα γατουλινια σου.
Βεβαία δεν έχω και την εμπειρία ενός δευτέρου γατιού στο σπίτι μου, αλλά όλα έχουν την λύση τους!

Mπα....δεν εχουν ολα τη λυση τους! 3 εβδομαδες εχω το Βαλεντινο και συνηθισαν ο ενας τον αλλο αλλα πλακωνονται με την παραμικρη αφορμη (2-3 φορες εγιναν "μαλια κουβαρια" κυριολεκτικα. Κατεληξα να μαζευω μαυρες και κρεμ τουφες...). Ειχα αρκετες γατες στο παρελθον και ετσι μπορω καπως να διακρινω που και πως θα παει η σχεση αυτη.... Αλλα το μεγαλυτερο προβλημα μου ειναι στο φαγητο τους (το εγραψα αλλου).
*Μ' αρεσει στη Μιτσυ που εχει μαυρα μαξιλαρακια παρα τα ασπρα της ποδια! (συνηθως στο ασπρο εχουν ροζ πατουσακια). Αυτη κανει αντιθεση!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είστε γατόπληκτοι. Σας έχει ξελογιάσει τελείως η μικρή σας!

Mπα....δεν εχουν ολα τη λυση τους! [...] Αλλα το μεγαλυτερο προβλημα μου ειναι στο φαγητο τους (το εγραψα αλλου)

Ναι, το διάβασα :( ούτε εάν τους βάζεις τα πιατάκια σε διαφορετικά δωμάτια; Έτσι έκανα με τα σκυλιά μου, όταν ήμουν μικρή.

*Μ' αρεσει στη Μιτσυ που εχει μαυρα μαξιλαρακια παρα τα ασπρα της ποδια! (συνηθως στο ασπρο εχουν ροζ πατουσακια). Αυτη κανει αντιθεση!:up:

Στα πίσω της ποδαράκια, μερικά μαξιλαράκια είναι ροζ και αλλά μαύρα :lol:...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back