Ένα δυσάρεστο και δύσοσμο συμβάν

Μυρτω4038

Διακεκριμένο μέλος

Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα.
Πριν απο λιγο η Μυρτουλα μου επιφυλαξε μια δυσαρεστη εκπληξη.Τωρα το πρωι που εγραφα μια καλημερα στο mycat, ακουω ενα εντονο κχχ απο την αλλη ακρη του σπιτιου.Ωσπου να προλαβω να σηκωθω να δω τι γινεται ,βλεπω την Μυρτουλα να ερχεται τρεχοντας και να κανει τα κακακια της ακριβως μπροστα μου πανω στο χαλι!Και ο Αρουλης να ερχεται πισω της τρεχοντας.Υποθετω οτι η Μυρτουλα πρεπει να πηγε στο μπανιο στην αμμολεκανη(πριν λιγο ειχε φαει) και αυτο το τραμπουκομπουνταλογατο μαλλον πηγε πισω της και την εδιωξε απο κει. Καθε πρωι αυτος παει και την πειραζει συνεχεια, προφανως θελει να παιξουν μαζι αλλα αυτη τον αγνοει παντελως, κατι τετοιο ομως πρωτη φορα συνεβη.:hmm:Θελω να πιστευω οτι αυτο ακριβως συνβαινει(δεν ημουν μπροστα) και δεν ειναι ενα ειδος αντιδρασης της Μυρτουλας στην σχετικα προσφατη παρουσια του Αρουλη στο σπιτι.:hmm:
Τι να κανω τωρα? να παρω μια μεγαλη τουαλετα με πορτακι?(η Μυρτουλα ειναι μεγαλων διαστασεων) η
καθε φορα που πηγαινει η Μυρτουλα στην αμμο(και ειμαι σπιτι) να προσεχω τον Αρη να μην την παρενοχλει:hmm:
Δευτερη αμμολεκανη δυστυχως δεν υπαρχει χωρος στο μπανιο να βαλω.Εχω μια κλειστη, χωρις πορτακι στην βεραντα αλλα τωρα που μπαινουμε στον χειμωνα,θα βοηθησει ? και δεν θα επιρεαζεται απο την υγρασια της ατμοσφαιρας?:hmm:
Συγνωμη που σας γραφω για τοσο δυσοσμα πραγματα πρωι,πρωι αλλα με ανησυχησε αυτο το συμβαν.Τελικα η υιοθεσια ενος δευτερου γατιου, εχοντας ηδη ενα μεγαλο ( 5 χρονων )ενηλικο δεν ειναι τοσο ευκολυ υποθεση.:(
Υ.Γ Δωρακι πως παει ο Σειριος τωρα που ηρθε το Μοιρακι? Το ξανακανε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Niki μου αντιθετως,εμας απο τοτε που ηρθε στο καινουριο σπιτι με τη Μόιρα ο Σειριος,δεν το εχει κανει ουτε μια φορα.Πριν φυγει απο Βολο,το εκανε παλι,πισω απο την πορτα.Τωρα η αλλαγη σπιτιου,η Μόιρα,δεν ξερω τι βοηθησε.Αλλα εμας το εκανε γιατι ηθελε να ερχεται μαζι μας οπου κι αν πηγαιναμε,οποτε μπορει να βοηθησε που αν και φευγω,εχει καποιον για παρεα.Δεν ξερω γιατι το εκανε η Μυρτω,και μαλιστα σε τετοια ηλικια...Μηπως τρομαξε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υπομονη Νίκι, πσιτεύω θα στρώσουν τα πράγματα με τον καιρό. Δεν ξε΄ρω αν η δεύτερη αμμολεκάνη θα βοηθήσει αφού θα την ενοχλεί εξίσου και εκει... Απλα έχε το νου σου τωρα στην αρχη αν εισαι εκει να την αφήνει ήσυχη τις δύσκολες ώρες της τουαλέτας.:)

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια, Η Μυρτουλα απο την πρωτη μερα που την υιοθετησα (1,5 μηνος) εμαθε να χρησιμοποιει την αμμολεκανη.
Το πιο λογικο ειναι ο Αρης να πηγε πισω την και την πειραζε (ως συνηθως με το μπροστινο του ποδαρακι) και αυτη πεταχτηκε και ηρθε σε μενα.:hmm:
Αυτο που θα κανω σιγουρα καθε πρωι μολις φανε (6.30-7.00) να πηγαινω πισω της οταν παει στην αμμολεκανη και να τον μαλωνω οταν την παρενοχλει.Μπορει με τον καιρο να μαθει ο μικρος τραμπουκος.
Ειναι 2,5 μηνες μαζι και τωρα συνεβη αυτο.:hmm:

Καλημέρα Νϊκη μου :) (αν και δεν σου ξεκίνησε ιδανικά, απ' ότι διαβάζω :P). Μην ανησυχείς, πιστεύω κι εγώ ότι απλώς τρόμαξε (ή συγχύστηκε) η Μυρτώ την κρίσιμη στιγμή και απλώς μετά ήταν πολύ αργά για να... κρατηθεί.:rolleyes: Σιγά σιγά νομίζω ότι είτε θα συνηθίσει την παρουσία του Άρη και δεν θα τρομάζει, είτε θα του δώσει να καταλάβει ότι δεν πρέπει να την ενοχλεί στην τουαλέτα. Πάντως, την ισορροπία θα τη βρουν μόνα τους. Εσύ απλώς καθάρισε πολύ καλά το χαλί, για να μη μείνει μυρωδιά και συνεχίσουν να πηγαίνουν εκεί.

Και η Μαργκό ενοχλεί τον Πορδίτσο στην τουαλέτα. Τις πρώτες μέρες ο Πορδίτσος εκνευριζόταν και έφευγε, τώρα πια δεν τον πειράζει (αλλά και η Μαργκό έχω δει ότι κρατάει κάποιες αποστάσεις).;) Κοίτα τους πλάκα που έχουν:

Συνημμένα

• DSCN2212.JPG
    DSCN2212.JPG
    73,9 KB · Εμφανίσεις: 50
Το παραβαν θεικο Αλικη:up:.Αλλα βλεπω οτι η Μαργκο απλως τον κρυφοκοιταζει:blink:;):lol: το δικο μου το τραμπουκογατο προσπαθει να μπει μεσα και να την διωξει με το μπροστινο ποδαρακι!:mad:
Για αυτο σκεφτηκα να κανω πρωι-πρωι τον τροχονομο:blink::lol:

Μπα, όχι, στην αρχή έβαζε και ποδαράκι πάνω από το "παραβάν" και του έριχνε χαστουκάκια του καημένου...:blink: Δεν πήρα χαμπάρι πώς το σταμάτησε, αλλά υποθέτω ότι θα της έριξε κι ο Πορδίτσος καμιά σφαλιαρίτσα ή θα της έκανε κχχχ και η μικρή το έπιασε το υπονοούμενο.

Αν και το θέμα είναι το δεύτερο γατί αυτές τις μέρες και η Κλειώ μου έκανε ζημιές πήγε και τα έκανε μέσα στην μπανιέρα!!!!!!!:P:P:P αλλά τουλάχιστον εκεί μαζεύονται εύκολα:lol::lol::lol:

Αλλά πιθάνόν το θέμα είναι ότι ό Άρης μάλλον δεν έχει πάρει το μην ότί δεν ενοχλούν τις κυρίες στην τουαλέτα:lol::lol::lol:

Αν και η Μυρτώ δεν νομίζω ότι δεν διαθέτει το ταπεραμέντο για να του το δώσει να το καταλάβει!!!!!!:lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back