βαγια
Νεοφερμένο μέλος
Ειναι τρομερο αυτο που μου συμβαινει. Η γατα μου δαγκωνει απο τριων μηνων δηλ.απο τοτε που τη βρηκα .Στην αρχη δεν εδινα σημασια γιατι τα δοντακια της ηταν πολυ μικρα .Ομως τωρα η κατασταση εχει φτασει στο απροχωρητο!!!Δεν μπορω ουτε καν να τη χαιδεψω γιατι μπηγει δοντια .Ακομα θυμαμαι τοτε που με κυνηγουσε σε ολο το σπιτι για να με δαγκωσει.Και δεν ειναι μονο που ποναει δεν σταματαει το παλιογατο οσο και να της φωναζω .Εχω δοκιμασει σχεδοντα παντα για να τον κανω να σταματησει .Ομως φεναιται οτι μονο να τον αγνοεις, να του φωναζεις και νατον πιανεις απο το σβερκο δεν αρκουν.Τι να κανω με την περιπτωση του;;;;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
souzy_cookie
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
βαγια
Νεοφερμένο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
https://www.mypetz.gr/posts/5251217/
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιατί δεν παίρνεις ένα 2ο γατάκι στην ίδια ηλικία ή μικρότερο; Θα λυθούν τα βασανά σου. H εναλλακτικά ένα μαλλακό κουκλάκι. Oι φωτο θα σε πείσουν 
Συνημμένα
Mici
Εκκολαπτόμενο μέλος
Συμφωνώ με την Όλγα! Αν η Mici, έχει όρέξη να ξεσπάει στα χέρια μου με δαγκώματα και νύχιες, τότε της δίνω ένα χνουδωτό παιχνίδι, αρκουδάκι. Ξεσπάει και ηρεμεί.Ομως φεναιται οτι μονο να τον αγνοεις, να του φωναζεις και νατον πιανεις απο το σβερκο δεν αρκουν.Τι να κανω με την περιπτωση του;;;;;;![]()
![]()
![]()
![]()
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

Mici
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ, της το έδινα με το ζόρι, το κράταγα πάνω της για μερικά λεπτά και απομακρύνομουν από κοντά της, τοτε συνέχιζε να παίζει μαζί του. Την εκπαίδευση αυτή την εφάρμοσα για 7 μέρες.δεν ηθελε με τιποτα κουκλακι,της εδινα ... το παραταγε κατευθειαν κι εψαχνε τα χερια μου![]()
Έτσι όποτε έχει «νεύρα» της το πετάω στην μουσούδιτσα του και παίζει μαζί του
...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
A ρε τι τραβάμε...Kαι εγώ παλιά ειχα χρησιμοποιήσει ένα γάντι χτενίσματος για γάτες (πανί απο πάνω, πλαστικό απο κάτω) σαν ασπίδα για τα δοντάαακια του Φρεντούλη μου. Tο διαπέρναγαν όμως. Γιατί αραγε;;
΄Πάντως η έλειψη παιχνιδιού με τα αδελφάκια το δημιουργεί αυτό το πρόβλημα σε όλα τα γατάκια που υιοθετήθηκαν πολύ νωρίς και δεν πρόλαβαν να παίξουν. Ποτέ δεν είναι αργά όμως

nellos
Νεοφερμένο μέλος
η κατάσταση είναι αφόρητη ότι και να πω εγώ το λέω εγώ το ακούω!! έχω την εντύπωση πως η γάτα μου είτε της μιλάω είτε όχι ενα και το αυτό. πόσες φορες της έχω πει μη με δαγκώνεις αυτή εκει! θα δοκιμάσω αυτό με το λούτρινο τόσα χαζά κουκλάκια έχω κάποιο θα της αρέσει. ελπίζω !!!!
vicki v.
Δραστήριο μέλος

Τώρα ευτυχώς με πολύ προσπάθεια,
διορθώνεται σιγά σιγά.
Warrior4
Νεοφερμένο μέλος

Την μαλωνω, ηρεμει λιγακι και μετα παλι τα ιδια
δεν καταλαβαινει το χαζο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Warrior4
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Mονο κοιτα να μην ξεμαλλιάζεται το κουκλάκι εύκολα και φαει τρίχες
Kοιτα πως θέλει να το φάει!!!!! Γενικά το αρκουδάκι αυτό ξετινάχτηκε. Aπο το μάσιμα, μούσκεμα το έκανε.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
θα το δοκιμασω! ελπιζω να πιασει![]()
θα δείς που όλα θα πάνε καλά, υπομονή και αγάπη θέλει!!!!
σκέψου μόνο οτι πριν λίγο καιρό, ήχερε να παίζει, να δαγκώνει,
να τρέχει, και να κλωτσάει ομοίους του, δηλαδή τα αδερφάκια του!!!!
λογικό δεν ειναι??????
πάντως κάνε το πάν να δαγκώνει οπουδήποτε αλλού εκτός απο το χέρι σου!!! εμένα οι δικές μουτην καταβρίσκουν με κάτι ψεύτικα ποντικάκια που πουλάνε στα pet shop, και ένα παλιό μαιμουδάκι του γιού μου.........που πλέον έχει φάει τα δαγκώματα της ζωής του!!!!!
ειναι λύση, θα δείς!!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool