Ένα καλό κι ένα κακό νέο

aspasiapef

Διάσημο μέλος

Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα.
Ίσως να θυμάστε από προηγούμενα μηνύματα την αδέσποτη φιλενάδα του Χίονη, η οποία μας επισκεπτόταν στο μπαλκόνι πριν μείνει έγκυος. Αργότερα, έγκυος πια ερχόταν και την τάιζα στον κήπο. Δυστυχώς όταν γέννησε δεν μου έφερε τα μωρά της κι έτσι δεν έμαθα ποτέ πόσα γέννησε.Το καλό νέο είναι ότι πριν 2-3 μέρες είδα από το μπαλκόνι μια μαυροκαφέ γούνινη μπαλίτσα να χοροπηδάει γύρω της ενώ αυτή έτρωγε το φαγητό που της είχα βάλει.:baby: :baby: :baby: Χθες τελικά κατάφερα, έστω κι από μακριά να το βγάλω φωτογραφία. Δυστυχώς δεν είναι πολύ καθαρή γιατί είναι από το κινητό, αλλά είναι ένα κουκλάκι!!!:inlove: :inlove: :inlove: Φαίνεται υγειέστατο και απ'ότι έχω υπολογίσει χονδρικά είναι περίπου 8-10 εβδομάδων το πολύ. Τρώει κροκέτες και πατέ που του έχω βάλει.:bleh:
Το κακό νέο είναι ότι η μαμά έχει ένα μεγάλο μέρος της πλάτης της μαδειμένο. Δεν ξέρω αν την έχουν μαδήσει οι αρσενικοί, έχει πιαστεί πουθενα ή είναι μήκυτες. Πρέπει μόλις πάρουμε επιτέλους την παγίδα να κάνω μια απόπειρα να την πιάσω και να την πάω στον κ.Πάνο και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να την στειρώσω. Σήμερα γυρνόντας από τη δουλειά την βρήκα να κρύβεται κάτω από ένα αυτοκίνητο με 2 αρσενικούς στο κατόπι της. Έναν μαυρούλη, γιό της από περσυνή γέννα και έναν καινουργιοφερμένο γκρι. Ο δε μαύρος, που έχω καιρό να τον δω είναι μαδημένος στο μέσα μέρος των πίσω ποδιών όπως η μαμά του. Τους κυνήγησα για να την αφήσουν ήσυχη, αλλά δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Πριν λίγο την κυνηγούσε ένας ασπρογκρί! Τι γίνεται βρε παιδιά?:confused: Η κακομοίρα είναι ταλαιπωρημένη, δεν είναι να ξαναγεννάει... :( :( :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν τα καταφερνες να τη πιασεις και να στειρωθει, καλα θα ηταν
:hmm: :hmm: :hmm:
Πραγματι θα ταλαιπωρηθει η καημενουλα. Περα απο το γατακια που αυξανονται.
Μακαρι να τα καταφερεις!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άχου, τι μπουμπούκι:inlove::inlove::inlove:. Κλασική τριχοφυτίαση φαίνεται το μάδημα της μαμάς. Με την γέννα και το θηλασμό αδυνατίζει ο οργανισμός και οι μύκητες κάνουν πανηγύρι:(, το είχε πάθει και η Λουκρητία όταν θήλαζε αλλά σε πολύ μικρότερη βαθμό. 3 βδομάδες έπαιρνε όμως χάπια. Ρώτα τον κτηνίατρο σου και πάρε τα χαπάκια (εαν δεν με απατάει η μνήμη μου, εγώ της έδινα γκριζεοφουλβίνη από ανθρώπινο σκεύασμα). Λιώνε κάθε φορά την δόση μέσα στο πατέ και βεβαιώσου ότι το τρώει αυτή. Το πατέ έχει τόσο έντονη γεύση που αποκλείεται να το πάρει είδηση;).

Δυστυχώς δεν έρχεται κάθε μέρα, ενώ όταν ήταν έγκυος ερχόταν τακτικότερα. Αν βάλω φάρμακο στο φαγητό υπάρχει περίπτωση να το φάνε τα άλλα και όχι αυτή....:( :( :(

Πριν λίγο με πήρε η αδελφή μου και μου είπε ότι είδε ένα πατημένο μαύρο γατάκι 2-3 τετράγωνα από το σπίτι και μήπως ήταν το μωρό!!!:confused: :( :( Μα να πήγε τόσο μακριά? Τρέχει ακόμα πίσω από τη μαμά του και η γατούλα αυτή είναι εδώ στο τετράγωνο, δεν έχει απομακρυνθεί ποτέ! Αν είναι έτσι θα τρελλαθώ! Και περίμενα την παγίδα για να το πιάσω....:( :( :(

ηρεμια , μπορει να μην ειναι...

Άργησα να πάω να δω για το σκοτωμένο γατάκι. Περίμενα να έρθει ο Κώστας που γύρισε κατά τις 8 από ταξίδι να πάμε μαζί γιατί δεν άντεχα να παω να δω μόνη μου και όταν πήγαμε το είχαν μαζέψει. Πάντως όλη μέρα σήμερα απ'ότι μου είπε η μητέρα μου μόνο η γατούλα έχει έρθει για φαγητό χωρίς το μωρό. Ελπίζω να είναι καλά....:/:

Μακαρι να μην ειναι αυτο...
Αντε να ερθει η παγιδα να στειρωθουν τα αγρια!;)

Τελικά όλα καλά με το μωράκι! :up: :up: :up: Δεν το είδα ακόμα, αλλά χθες που είχε πάει ο Κώστας βόλτα τον Ραμσή, το είδε να παίζει μαζί με τη μαμά του στον κήπο μιας πολύκατοικίας, 2 σπίτια μετά από το δικό μας. Πολύ χάρηκα γιατί είχα καταστεναχωρηθεί ότι το πάτησε αυτοκίνητο... Η δε μανούλα του που ήταν ένα μεγάλο μέρος της πλάτης της μαδημένο και φοβόμουν ότι είχε μήκυτες, χθες που γύρισα από τη δουλειά και με περίμενε για φαγητό είδα ότι είχε αρχίσει να ξαναβγάζει τρίχωμα. Προφανώς κάπου είχε πιαστεί και είχε βγει το τρίχωμα την είχε μαδήσει κανένας αρσενικός.
Μιλώντας για αρσενικούς, ένα από τα αγοράκια που ταϊζω, ο μαυρούλης ο γιός της ίδιας θηλυκιάς, είδα από μακρυά χθες ότι τα δύο πίσω πόδια του είναι εντελώς μαδημένα και το πίσω δεξί μάλιστα δεν το πάταγε καλά.... Πάλι σε καυγά μπλέχτηκε.... Τι γλυκό μωράκι που ήταν και τι αλητάμπουρας που έχει γίνει... Αναρρωτιέμαι αν θα μπορέσω να τον πιάσω και τον στειρώσω θα ηρεμίσει? Φοβάμαι όμως τι βουνό από αρρώστιες θα έχει μαζέψει...:/:

Ασπασία σου μπράβο για την υπεύθυνη στάση σου! Πρέπει να στειρωθούν γιατί αλλιώς δεν αλλάζει τίποτα. Χαίρομαι που τελικά το μωρό της δεν χτυπήθηκε από αυτοκίνητο. Ποιός ξέρει ποιά ψυχούλα ήταν αυτή που πήγε χαμένη.

σου εύχομαι από καρδιάς να καταφέρεις να τα στειρώσεις και να τα χαίρεσαι στη γειτονιά σου υγιέστατα.
:)

Kαλά τα νέα! Mπράβο! Tο παν είναι να μην γίνουν άγρια και να πιάνονται απο τώρα τα γατάκια. Για να μπορεσεις να τα στειρώσεις ;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back