Ένα μίνκ ονειρεύεται ελευθερία, συγκινητικό βίντεο

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
https://www.youtube.com/watch?v=Jl0oVVxDhA4&feature=player_embedded

Δειτε το κανει και για μικρά παιδια, ειναι κινούμενο σχέδιο πολύ το λυπηθηκα το μικρο μινκ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

https://www.youtube.com/watch?v=Jl0oVVxDhA4&feature=player_embedded

Δειτε το κανει και για μικρά παιδια, ειναι κινούμενο σχέδιο πολύ το λυπηθηκα το μικρο μινκ
Πραγματικα ειναι το αγαπημενο μου βιντεο! Εγω θα ελεγα οτι δεν ειναι ενα μινκ που ονειρευεται την ελευθερια η ουσια...Η ουσια ειναι οτι δειχνει το αθλιο προσωπο της βιομηχανιας της γουνας-και ακομη κι αν ειναι κινουμενα σχεδια ειναι μακραν το πιο ουσιαστικο και συγκινητικο βιντεο που εχω δει!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φοβερο βιντεο ειχα εναν παραξενο κομπο στο στομαχι μου πταν το εβλεπα!!!!!!!!!Γιατι να υπαρχει τετοιος κοσμος γιατι????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το έχω δει
πολύ θλιβερό

χωρίς εικόνες βίας
αλλά μεταφέρει το μήνυμα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το μινκ με τον λαγο το εχετε δει; Φοβερο... ποσο ομορφα ειναι τα ζωακια οταν ειναι ελευθερα

Μπραβο Ασημινα,εψαχνα ενα χρονο το βιντεο και δεν μπορουσα να το βρω!!!

Πολυ ωραιο βιντεο... Περναει το μηνυμα χωρις εικονες βιας οπως ειπαν και παραπανω.

το θεμα δεν ειναι αμα συγκηνηθηκαμε αλλα τι θα κανουμε για αυτο
μειωστε την ζητηση

Απλά..ΔΕΝ αγοράζουμε τίποτα γούνινο.Το θεωρώ εγκληματικό.Αν δεν υπήρχε η ζήτηση...δεν θα υπήρχε και η προσφορά.Οι γουναράδες..ας το γυρίσουν στη συνθετική γούνα...ΕΛΕΟΣ...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back