yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Δειτε το κανει και για μικρά παιδια, ειναι κινούμενο σχέδιο πολύ το λυπηθηκα το μικρο μινκ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Πραγματικα ειναι το αγαπημενο μου βιντεο! Εγω θα ελεγα οτι δεν ειναι ενα μινκ που ονειρευεται την ελευθερια η ουσια...Η ουσια ειναι οτι δειχνει το αθλιο προσωπο της βιομηχανιας της γουνας-και ακομη κι αν ειναι κινουμενα σχεδια ειναι μακραν το πιο ουσιαστικο και συγκινητικο βιντεο που εχω δει!https://www.youtube.com/watch?v=Jl0oVVxDhA4&feature=player_embedded
Δειτε το κανει και για μικρά παιδια, ειναι κινούμενο σχέδιο πολύ το λυπηθηκα το μικρο μινκ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
goth
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pocahontas
Δραστήριο μέλος
πολύ θλιβερό
χωρίς εικόνες βίας
αλλά μεταφέρει το μήνυμα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Degen
Νεοφερμένο μέλος
μειωστε την ζητηση
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool