Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
αφου του εξηγησα ολη την περιπτωση,μου προτεινε να βγαλω το κολλαρο,λεγοντας μου,οτι αυτο η οι γαζες που σκεφτομουν να βαλω για να μην πειραζει τα ραμματα η Τσικι,απλα κουκουλωνουν το προβλημα.οπως μου ειπε,μια γατα δεν ειναι φυσιολογικο να προσπαθει να βγαλει τα ραμματα της,γιατι αυτο ποναει.αν λοιπον προσπαθει,κατι δεν παει καλα.βγαζοντας το κολλαρο και παρακολουθωντας την(θα το βαζω μονο οταν λειπουμε η κοιμομαστε)θα δω αν προσπαθει οντως να τα τραβηξει,η την πρωτη φορα απλα τριφτηκε σε χαλι η καποιο αλλο αντικειμενο και ανοιξαν.αν οντως τα τραβαει,σημαινει οτι υπαρχει εσωτερικη μολυνση,και πρεπει να ξανανοιχτει,να καθαριστει πολυ καλα η ενδοπεριτοναικη κοιλοτητα για να αποφυγουμε χρονιες μολυνσεις νεφρων/ηπατος.απο ο,τι μου ειπε το να γλυφει την πληγη δεν ειναι κατι "περιεργο".τον ρωτησα και για το που κανει εκεινος την τομη.η απαντηση πραγματικα με εξεπληξε,εξατομικευει.σε μια γατα παχυσαρκη με πολυ λιπος,δε θα κανει την τομη στην κοιλια.αντιθετα,σε μια γατα δραστηρια,αδυνατη θα την κανει απο κατω.
ειλικρινα με εκανε να αισθανθω πολυ ανετα,σαν να μιλαω σε φιλο μου κτηνιατρο.μου προτεινε,οταν του ειπα οτι θα ηθελα να του παω την Τσικι,πρωτα να παω στην πρωτη γιατρο και να της ζητησω να μου εξηγησει τι εχει κανει.αν δω οτι δεν μπορω να συννενοηθω μαζι της,μετα να ψαξω για αλλο γιατρο.τελος,μου ειπε αν κατι συμβει να τον παρω ο,τι ωρα και να'ναι,ακομα και 3 το βραδυ.μου μιλαγε και καμποση ωρα για τις ιδιαιτεροτητες των γατων(απο οπου φαινοταν ποσο πολυ τις αγαπαει).και κατι που δεν ηξερα...ενω το betadine κανει για σκυλους,δεν πρεπει να χρησιμοποιειται σαν αντισηπτικο στις γατες γιατι τους προκαλει εντονη φαγουρα.
πραγματικα του ειμαι υποχρεη!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Καλο το οτι δε θελει να σε παρει απο πελατισσα απο την αλλη αλλα η εν λογω δεν φαινεται συνεννοησιμη...
εμενα η δικη μου δεν μου ειπε τιποτατετοιο για το betadine...περιεργο..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
yasmin,αυριο θα παω στην πρωτη τη γιατρο.μη μας περναει και για κοροιδα...χωρις φυσικα να παω εκει την Τσικι,απλα να της πω το τι συνεβη.δεν τη θυμαμαιαπ'εξω τη διευθυνση,αν θες στη στελνω αυριο.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
το μονο που ευχομαι τωρα για τη δικια μου,ειναι να μην εχει εσωτερικη μολυνση ουτε κοιλη και σε καμια 10αρια μερες που θα απορροφηθουν τα ραμματα να ειναι οπως πριν

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
δες εδω
https://www.hva.gr/index.php?wiseid=...f0c37&wiseid=55cf979463fb31230b61f020ce2f0c37
παρε πληροφοριες εδω info@hva.gr
mimikaki
Διάσημο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
ο" αιλουρος" παντως και μενα με βοηθησε πολυ οσον αφορα τις ερωτησεις μου για να ταξιδεψω τον γατουλη μου στην αγγλια.Ηταν οι μονοι αψογα ενημερωμενοι και με σιγουρες απαντησεις και οχι στο περιπου οπως αλλοι.
ladycat
Διάσημο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
mimikaki,η κτηνιατρος που πηγα εγω ειναι εδω και 20 χρονια στον πειραια,οποτε δεν προκειται για την ιδια.
α οκ! ειπα μηπως και την βρηκα!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool