Ένα μεγάλο ευχαριστώ!!

Mariel

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα.
θα ηθελα να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στον κυριο Παναγιωτοπουλο,τον κτηνιατρο απο τον "αιλουρο".μετα απο συμβουλη της ladycat(την οποια ευχαριστω πολυ για ολη της τη βοηθεια)τον πηρα σημερα τηλεφωνο για να μου πει τη γνωμη του.στην αρχη το σηκωσε η γραμματεας,και αντι να μου πει να ξαναπαρω μου κρατησε ονομα-τηλεφωνο για να με παρει ο γιατρος σε μιση ωρα.με πηρε πραγματι απο το κινητο του,και για 30 λεπτα προσπαθουσε να με ξεαγχωσει,εξηγωντας μου με καθε λεπτομερεια ο,τι τον ρωτουσα.

αφου του εξηγησα ολη την περιπτωση,μου προτεινε να βγαλω το κολλαρο,λεγοντας μου,οτι αυτο η οι γαζες που σκεφτομουν να βαλω για να μην πειραζει τα ραμματα η Τσικι,απλα κουκουλωνουν το προβλημα.οπως μου ειπε,μια γατα δεν ειναι φυσιολογικο να προσπαθει να βγαλει τα ραμματα της,γιατι αυτο ποναει.αν λοιπον προσπαθει,κατι δεν παει καλα.βγαζοντας το κολλαρο και παρακολουθωντας την(θα το βαζω μονο οταν λειπουμε η κοιμομαστε)θα δω αν προσπαθει οντως να τα τραβηξει,η την πρωτη φορα απλα τριφτηκε σε χαλι η καποιο αλλο αντικειμενο και ανοιξαν.αν οντως τα τραβαει,σημαινει οτι υπαρχει εσωτερικη μολυνση,και πρεπει να ξανανοιχτει,να καθαριστει πολυ καλα η ενδοπεριτοναικη κοιλοτητα για να αποφυγουμε χρονιες μολυνσεις νεφρων/ηπατος.απο ο,τι μου ειπε το να γλυφει την πληγη δεν ειναι κατι "περιεργο".τον ρωτησα και για το που κανει εκεινος την τομη.η απαντηση πραγματικα με εξεπληξε,εξατομικευει.σε μια γατα παχυσαρκη με πολυ λιπος,δε θα κανει την τομη στην κοιλια.αντιθετα,σε μια γατα δραστηρια,αδυνατη θα την κανει απο κατω.

ειλικρινα με εκανε να αισθανθω πολυ ανετα,σαν να μιλαω σε φιλο μου κτηνιατρο.μου προτεινε,οταν του ειπα οτι θα ηθελα να του παω την Τσικι,πρωτα να παω στην πρωτη γιατρο και να της ζητησω να μου εξηγησει τι εχει κανει.αν δω οτι δεν μπορω να συννενοηθω μαζι της,μετα να ψαξω για αλλο γιατρο.τελος,μου ειπε αν κατι συμβει να τον παρω ο,τι ωρα και να'ναι,ακομα και 3 το βραδυ.μου μιλαγε και καμποση ωρα για τις ιδιαιτεροτητες των γατων(απο οπου φαινοταν ποσο πολυ τις αγαπαει).και κατι που δεν ηξερα...ενω το betadine κανει για σκυλους,δεν πρεπει να χρησιμοποιειται σαν αντισηπτικο στις γατες γιατι τους προκαλει εντονη φαγουρα.

πραγματικα του ειμαι υποχρεη!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οταν επικοινωνησεις παλι μαζι του καλεσε τον κι εσυ στο σαιτ γιατι απ οτι φαινεται εχουν εντυπωσιαστει πολλοι μαζι του

Καλο το οτι δε θελει να σε παρει απο πελατισσα απο την αλλη αλλα η εν λογω δεν φαινεται συνεννοησιμη...

εμενα η δικη μου δεν μου ειπε τιποτατετοιο για το betadine...περιεργο..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

yasmin,αυριο θα παω στην πρωτη τη γιατρο.μη μας περναει και για κοροιδα...χωρις φυσικα να παω εκει την Τσικι,απλα να της πω το τι συνεβη.δεν τη θυμαμαιαπ'εξω τη διευθυνση,αν θες στη στελνω αυριο.

Εγω θα λεγα παντως να ενημερωθεις για τα δικαιωματα σου και το δικαιωμα να καταγγειλεις τη γιατρο απο τον κτηνιατρικο συλλογοκαι σ εμας στειλε τη διευθυνση.. αλλα ειναι πολυ πιθανο οτι θα προσπαθησει να βγει παλι λαδι αυτη
yasmin,αυριο θα παω στην πρωτη τη γιατρο.μη μας περναει και για κοροιδα...χωρις φυσικα να παω εκει την Τσικι,απλα να της πω το τι συνεβη.δεν τη θυμαμαιαπ'εξω τη διευθυνση,αν θες στη στελνω αυριο.

καταρχην πως μπορω να αποδειξω οτι αυτη εκανε τη βλακεια?και δευτερον,εχω διαβασει και για παλιοτερες προσπαθειες να γινουν καταγγελιες στον κτηνιατρικο συλλογο,χωρις αποτελεσμα,ακομα και σε περιπτωσεις που τα ζωακια τελικα "εφυγαν":cry:

το μονο που ευχομαι τωρα για τη δικια μου,ειναι να μην εχει εσωτερικη μολυνση ουτε κοιλη και σε καμια 10αρια μερες που θα απορροφηθουν τα ραμματα να ειναι οπως πριν:inlove:

Κοιταξε δεν ξερω τι εγινε στο παρελθον αλλα νομιζω αξιζει ναπροστατεψεις αλλους ιδιοκτητες απο αυτην εχεις τη μαρτηρια μ=νομιζω δυο κτηνιατρων που την ειδαν μετα...και την δικη της συμπεριφορα.. δεν χανεις να κανεις μια καταγγελια οταν εχεις περισσοτερα στοιχεια.. το πιθανοτερο ειναι οτι θα προσπαθησει να ενοχοποιησει τη γατα κι εσενα
δες εδω
https://www.hva.gr/index.php?wiseid=...f0c37&wiseid=55cf979463fb31230b61f020ce2f0c37

παρε πληροφοριες εδω info@hva.gr

πως την λενε την κτηνιατρο? ειχα μια στην περιοχη μου, εφυγε τωρα, η οποια ηταν υπευθηνη που εχασα την γατουλα μου απο αναιμια γιατι υποτιθεται οτι ειχε κανει την εξεταση απο το αιμα που της ειχε παρει και που την πληρωσα χωρις αποδειξη αλλα δεν ειχε βρει τιποτα και εχασα την γατουλα μου μεσα σε 3 μερες αδικα!!!! ποτε δεν την καταγγειλα γιατι ημουν τοσο στεναχωρημενη που ηθελα να ξεχασω το συμβαν....

Εκει βασιζονται οι περισσοτεροι στο οτι θα φοβηθεις να κανεις καταγγελια ...και συνεχιζουν απτοητοι...

να σου πω την αληθεια αν την πετυχω που δουλευει σημερα, γιατι εχασα τα ιχνη της, δεν προκειται να την γλυτωσει.... να μην σου πω οτι μολις γυρισω θα την ψαξω, γιατι εχεις δικιο σε αυτο που λες οτι μπορει να τα κανει και σε αλλους που σημαινει και αλλα αδικα νεκρα γατακια...
ο" αιλουρος" παντως και μενα με βοηθησε πολυ οσον αφορα τις ερωτησεις μου για να ταξιδεψω τον γατουλη μου στην αγγλια.Ηταν οι μονοι αψογα ενημερωμενοι και με σιγουρες απαντησεις και οχι στο περιπου οπως αλλοι.

παιδια εγω νομιζω οτι κτηνιατρικος συλλογος ειναι μονο για τους τυπους εδω καλα καλα οι γιατροι δεν κανουν της εφημεριες του οχι να συμβαδιζουν με αυτα που λεει συλλογος τσαμπα θα κανουμε την καταγγελια στου κοφου την ποτρα παρε την [πορτα κ φυγε γιατι ο κουφος θα σε αγνοει

mimikaki,η κτηνιατρος που πηγα εγω ειναι εδω και 20 χρονια στον πειραια,οποτε δεν προκειται για την ιδια.

mimikaki,η κτηνιατρος που πηγα εγω ειναι εδω και 20 χρονια στον πειραια,οποτε δεν προκειται για την ιδια.

α οκ! ειπα μηπως και την βρηκα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back