Ένα μεγάλο ευχαριστώ

Van_Moufas

Νεοφερμένο μέλος

Ο Van_Moufas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 105 μηνύματα.
...σε όλα τα μέλη του mycat των οποίων την βοήθεια έχω χρειαστεί ήδη δύο φορές και απάντησαν αμέσως και έγκυρα στο αντίστοιχο ερώτημα.

Και με αυτό που έπαθα σήμερα μου έγινε μάθημα πριν κάνω ο,τιδήποτε να συμβουλεύομαι τα θέματα του mycat.

Μακάρι να το γνώριζα και πιο παλιά το site.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:):):) γι αυτό θα πρεπε να γινει στην κεντρικη κατι για τετοιου ειδους επέιγοντα ετσι ωστε και κανεις να μην ειναι μέσα να μπορει να εξυπηρετηθει οποιοσ χρειαζεται νυχτερινή βοήθεια. Μακαρι να παει καλα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και ένα τηλέφωνο κτηνιάτρου για έκτακτες περιπτωσεις, γιατι όσο ενημερωμένο και να είναι το φορουμ δεν είμαστε γιατροί. Χαιρομαι που ο γατούλης είναι καλά:)

Τηλέφωνο γιατρού πάντα έχω, αλλά όταν συμβαίνει κάτι επείγον ΠΑΝΤΑ τίθεται σε ισχύ ο νόμος του μέρφυ και όλα πάνε στραβά...

Αφού τέλος καλό όλα καλά μπορείς πλέον να ηρεμήσεις;)

:):):) γι αυτό θα πρεπε να γινει στην κεντρικη κατι για τετοιου ειδους επέιγοντα ετσι ωστε και κανεις να μην ειναι μέσα να μπορει να εξυπηρετηθει οποιοσ χρειαζεται νυχτερινή βοήθεια. Μακαρι να παει καλα

Συμφωνώ απόλυτα!:up:

Έτσι λέω κι εγώ ότι μπορώ να ηρεμήσω λιγάκι πια... Αλλά έτσι και βρω αυτόν τον Μέρφυ...

Και πάλι σας ευχαριστώ όλους.

να είσαι καλά και να θυμάσαι όταν προκειται για φάρμακα τέτοιου είδους,παυσίπονα, καλύτερα να εισαι πρώτα πολύ σίγουρη και μετά να κάνεις κάποια κίνηση..... ο πόνος δεν σκότωσε ποτέ κανένα γατί το λάθος φάρμακο όμως!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back