..Ένα μεγάλο φωτεινό καλοκαίρι (που δεν περνάει με τίποτα)

Για μένα ήταν εφιαλτικό το φετινό καλοκαίρι. Αρχισε με τη φωτιά στην Πάρνηθα και τελείωσε με τις υπόλοιπες. Κατά τα άλλα παρόλο που δεν πήγαμε πουθενά δεν το έχω χορτάσει το σπίτι μου!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άσχετο: Ισμήνη τι έγινε με τη μυκητίαση;:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ξέρω βρε Νερίνα...Επεται συνέχεια σε γιατρούς και εξετάσεις. (Πράγμα που βαριέμαι και στοιχίζει!) Ευτυχώς όμως δεν έχω πια παρά ελάχιστη ενόχληση.

αυτο το καλοκαιρι ευτυχως τελειωσε και ηρθε το φθινοπωρο και μου εχει φερει κανα-δυο καλα!!!

Εμενα το καλοκαιρι ηταν σχετικα ευχαριστο... Και ειδικα ο 15 Αυγουστος ηταν το κατι αλλο!!! :P

Εμενα το καλοκαιρι ηταν σχετικα ευχαριστο... Και ειδικα ο 15 Αυγουστος ηταν το κατι αλλο!!! :P
:/:εμενα παλι οχι και οπως το περιμενα--μετα απο πολυ δυσκολο χειμωνα ελεγα οτι θα χαλαρωνα στις διακοπες αλλα μετα το τρακαρισμα επαθα σοκ ακομα δεν το εχω ξεπερασει και παραμενω πολυ φοβισμενη συνοδηγος

Ωχ! Ελπιζω να μην ηταν κατι σοβαρο... :(

Ωχ! Ελπιζω να μην ηταν κατι σοβαρο... :(
το ειχα αναφερει και στο θεμα [[γατος μαχητης]]ενα ωραιο πρωι εγω ο αντρας μου και τα παιδια μεσα στο τζηπ φαγαμε πανω μας μια μερσεντες που βγηκε στο αντιθετο ρευμα με 80-90 χμ-ευτυχως στο τσαφ αποφυγαμε την μετωπικη και την φαγαμε στο πλαι--δεν παθαμε κατι εμεις δοξα ΤΟ ΘΕΟ αλλα το σοκ ηταν πολυ μεγαλο και ειδικα για τον μικροτερο γιο μου--το τζηπ να φανταστεις απο τις 29-7 ειναι ακομα μεσα στην αντιπροσωπεια και φτιαχνεται-15000 ευρω ζημια--και δεν το λεω γιατι εχουν σημασια τα ποσα εφοσον βγηκαμε ζωντανοι αλλα για να καταλαβεις τι σεντρα ηταν

Ααα ναι το θυμαμαι!!!

Ααα ναι το θυμαμαι!!!
ε,μετα απο αυτο δεν θα ελεγα οτι ηταν και το καλυτερο καλοκαιρι της ζωης μου--παντως ακομα αισθανομαι και πολυ τυχερη που δεν χτυπησε κανεις-και κυριως τα παιδια

Αν κ το καλοκαίρι και οι διακοπές είναι κάτι που περιμένω πάντα με ανυπομονησία, τα δύο τελευταία καλοκαίρια όλο άσχημα πράγματα μου συμβαίνουν. Το προηγούμενο πέθανε η Ντάιζη κ χώρισα, το φετινό περίμενα απ’ ώρα σε ώρα την απόλυση (ακόμα την περιμένω) και πάλι χώρισα (τελειωτικά αυτή τη φορά). Έτσι δεν είχα κανονίσει διακοπές με τους φίλους μου κ έμεινα μπουκάλα τελευταία στιγμή. Κατάφερα μερικές μέρες οικογενειακώς στην Εύβοια, αλλά μ’ ένα μήνα off από τη δουλειά, κάπου στη μέση άρχισα να φλιπάρω. Διακοπές χωρίς Κυκλάδες για μένα = καθόλου διακοπές. Στο τέλος άρχισα τα τριήμερα στα κοντινά μέρη κ αναπτερώθηκε το ηθικό μου. Τώρα έχω πάρει τα πάνω μου κ θέλω κι άλλο καλοκαίρι, μα γιατί χάλασε ο καιρός! Άργησα να πάρω μπρος κ τώρα θέλω κι άλλη θάλασσα και μπάνια ουααΑΑΑΑΑΑΑ!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back