Ismini
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
marestros
Δραστήριο μέλος
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμενα το καλοκαιρι ηταν σχετικα ευχαριστο... Και ειδικα ο 15 Αυγουστος ηταν το κατι αλλο!!!![]()
εμενα παλι οχι και οπως το περιμενα--μετα απο πολυ δυσκολο χειμωνα ελεγα οτι θα χαλαρωνα στις διακοπες αλλα μετα το τρακαρισμα επαθα σοκ ακομα δεν το εχω ξεπερασει και παραμενω πολυ φοβισμενη συνοδηγοςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
το ειχα αναφερει και στο θεμα [[γατος μαχητης]]ενα ωραιο πρωι εγω ο αντρας μου και τα παιδια μεσα στο τζηπ φαγαμε πανω μας μια μερσεντες που βγηκε στο αντιθετο ρευμα με 80-90 χμ-ευτυχως στο τσαφ αποφυγαμε την μετωπικη και την φαγαμε στο πλαι--δεν παθαμε κατι εμεις δοξα ΤΟ ΘΕΟ αλλα το σοκ ηταν πολυ μεγαλο και ειδικα για τον μικροτερο γιο μου--το τζηπ να φανταστεις απο τις 29-7 ειναι ακομα μεσα στην αντιπροσωπεια και φτιαχνεται-15000 ευρω ζημια--και δεν το λεω γιατι εχουν σημασια τα ποσα εφοσον βγηκαμε ζωντανοι αλλα για να καταλαβεις τι σεντρα ητανΩχ! Ελπιζω να μην ηταν κατι σοβαρο...![]()
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
ε,μετα απο αυτο δεν θα ελεγα οτι ηταν και το καλυτερο καλοκαιρι της ζωης μου--παντως ακομα αισθανομαι και πολυ τυχερη που δεν χτυπησε κανεις-και κυριως τα παιδιαΑαα ναι το θυμαμαι!!!
Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool