..Ένα μεγάλο φωτεινό καλοκαίρι (που δεν περνάει με τίποτα)

Εμένα έχουν μυρωδιά καρπούζι.....:redface:

ωραίες μυρωδιές...ξέρεις κάποτε είχα διαβάσει ότι η όσφρηση είναι η αίσθηση με την μεγαλύτερη "μνήμη"...και νομίζω ότι ισχύει...
δεν βαριέσαι ας είμαστε καλά και θα "φτιαξουμε" πάλι ωραία καλοκαίρια...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ωραίες μυρωδιές...ξέρεις κάποτε είχα διαβάσει ότι η όσφρηση είναι η αίσθηση με την μεγαλύτερη "μνήμη"...και νομίζω ότι ισχύει...
δεν βαριέσαι ας είμαστε καλά και θα "φτιαξουμε" πάλι ωραία καλοκαίρια...

Αυτό είναι αλήθεια!! Ξέρεις πόσες μυρωδιές ειδικά καλοκαιρινές είναι για μένα άμεσα συνδεδεμένες με την παιδική μου ηλικία??
Το καρπούζι μου θυμίζει παραλία και μια φέτα καρπούζι που μας έδινε η μαμά μου στο "διάλειμα" του μπάνιου!:)

Μου αρέσει να οσφρίζομαι τα πάντα, ακόμη και η μυρωδιά των νυχτολούλουδων θα μου θυμίζει κάτι μακρινά "αθώα" καλοκαίρια...:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτό είναι αλήθεια!! Ξέρεις πόσες μυρωδιές ειδικά καλοκαιρινές είναι για μένα άμεσα συνδεδεμένες με την παιδική μου ηλικία??
Το καρπούζι μου θυμίζει παραλία και μια φέτα καρπούζι που μας έδινε η μαμά μου στο "διάλειμα" του μπάνιου!:)

Ακριβως η ίδια "εμπειρία": στο διάλειμμα του μπάνιου, η θεία μας καθάριζε "γιαρμάδες" (πιο παχυντικό απο το καρπούζι γιατί είχα και μαγουλάκι να διατηρήσω):P

Πάντως αυτά ήταν καλοκαίρια..τώρα πάς με την ψυχή στο στόμα με χίλιες δυό έννοιες στο κεφάλι σου, άσε που σκέφτεσαι συνέχεια το κόστος και δεν ευχαριστιέσαι τίποτα.....:down::down:

Ακριβως η ίδια "εμπειρία": στο διάλειμμα του μπάνιου, η θεία μας καθάριζε "γιαρμάδες" (πιο παχυντικό απο το καρπούζι γιατί είχα και μαγουλάκι να διατηρήσω):P

:lol::lol::lol::lol: παχαίνουν οι γιαρμάδες???:hmm::hmm:

ε από το καρπούζι, φαντάζομαι περισσότερο..:lol::lol:

Νότα, ξέρεις ένα δέντρο το οποίο ανθίζει μόνο το καλοκαίρι και έχει κάτι λουλουδάκια σαν χνουδάκια ρόζ τα οποία μυρίζουν τέλεια???:hmm:
Ψάχνω χρόνια να βρώ πώς λέγονται αλλά σε όποιον το περιγράφω δεν καταλαβαίνει για τι πράγμα μιλάω...:(

πρεπει να είναι μουσμουλιές...αλήθεια μη γελάς...ειχαν φυτέψει κοντά στο παλιό μας σπίτι και γίνονται πανέμορφες όταν ανθίζουν...

πρεπει να είναι μουσμουλιές...αλήθεια μη γελάς...ειχαν φυτέψει κοντά στο παλιό μας σπίτι και γίνονται πανέμορφες όταν ανθίζουν...

Μουσμουλιές??? Ποτέ δεν το είχα φανταστεί!!!Λές?:hmm:

Σας διαβάζω κορίτσια που νομίζετε ότι είσαστε μόνες! Κι άλλοι είναι σαν εσάς καλοκαίρι στην πόλη αλλά από επιλογή. Εγώ λόγω αντιπάθειας προς κάθε τι τουριστικό και μαζικό πάω τις όποιες διακοπές μου Μάιο ή Ιούνιο ή Σεπτέμβριο και βάλε και τα καλοκαίρια κάθομαι στην ωραία άδεια πόλη. Τι όμορφη, τι ήσυχη, τι ενδιαφέρουσα!
Μικρές εκδρομές στα μη τουριστικά περίχωρα, φωτογραφίες έργα τέχνης και φυσικά δεν εγκαταλείπεις τα αγαπημένα ζωάκια!
Όσο για το δέντρο με τα χνουδωτά ανθάκια μήπως είναι μιμόζα? Έχει μια λεπτή πανέμορφη μυρωδιά.

καλημέρα!

κορίτσια δεν είστε οι μόνες που δεν θα πάτε διακοπές. Και εγώ που είναι η τελευταία μου μέρα σήμερα στην δουλεία , που νομίζετε ότι θα πάω???? στην Καλαμάτα (από εκεί είναι ο Γίάννης) και στο χωρίο μου , κανά μισάωρο έξω από την Καλαμάτα (απο εκέί είμαι εγώ), δεν μας βλέπω για πουθενά αλλού! γιατί ευρουδάκια γιοκ!

Κοριτσια και εγω που πήγα 5 μερες τι καταλαβα; Τωρα πηζω στη δουλεια και ολοι λειπουν..Ολα τα γραφεια αδεια ειναι..Μια βδομαδα εχω γυρισει και σκεφτομαι να παω κανα τριημερο το Σεπτεμβρη..:D

Όσο για το δέντρο με τα χνουδωτά ανθάκια μήπως είναι μιμόζα? Έχει μια λεπτή πανέμορφη μυρωδιά.

Θα το ψάξω στο ίντερνετ ως μιμόζα να δώ τι φωτο μου βγάζει!!Ευχαριστώ!:)

Κορίτσια βλέπω τελικά γίναμε πολλές!!!!:D:D:up:

Θα το ψάξω στο ίντερνετ ως μιμόζα να δώ τι φωτο μου βγάζει!!Ευχαριστώ!:)
H μιμόζα δεν έχει κίτρινα λουλούδια?...:hmm:Ροζ είπες Μιμίκα έτσι δεν είναι?

Άκυρο! Υπάρχει Μιμόζα και με ροζ λουλούδια. Μιμίκα αυτό θυμάσαι?

H μιμόζα δεν έχει κίτρινα λουλούδια?...:hmm:Ροζ είπες Μιμίκα έτσι δεν είναι?

ΝΑΙ, η μιμόζα έχει κίτρινα χνουδωτά λουλουδάκια.......σίγουρα!!!

Ναι Ασπασία!!!! Μόλις το βρήκα και εγώ !!!:up::up::up:

Ακριβής ονομασία είναι Ακακία Κωνσταντινουπόλεως ροδομέταξη!!!Μυρίζει πολύ ωραια το ανθάκι της,...Η μαμά μου μου έφτιαχνε στεφανάκι από αυτά!!:redface:

Συνημμένα

• Albizia julibrissin1.jpg
    Albizia julibrissin1.jpg
    4 KB · Εμφανίσεις: 9
Να μιλησει και ο επιστημων τωρα:lol: τρομαρα μου!!Είναι δέντρο με μεγάλα φυλλα και αποτελειται απο πολλα μικρα φυλλαρια στη Δραμα που ημουν ειχε και μεσα στην πολη..Ειναι γενικα δεντρο που αναπτυσσεται σε μερη με νερο. βγαζει ανθη αρχες καλοκαιριου. Αυτα.Σας κατατοπισα πληρως τωρα?

Νότα έχεις πάθει αυτό που με πιάνει κι εμένα: Θέλω να φύγω γιατί φεύγουν όλοι!
Μια καλή ιδέα είναι να έρθεις σπίτι μου κι εγώ να πάω στο δικό σου, για μερικές μέρες. Ετσι γι αλλαγή...!:)
Πάντως πρόπερσυ είχαμε πάει Ιτέα (Μπλιαχχχχχχ:mpliaks:) κι ήταν τόσο μα ΤΟΣΟ απαίσια (ο κόσμος, η πόλη, η θάλλασα, όπου με το ΖΟΡΙ μπήκα...), που όταν γυρίσαμε Πολύδροσο λέγαμε "Αχχχχχ! Τι ωραία που είναι εδώ! Τι ομορφιά!"
Πήγαμε διακοπές για να καταλάβουμε τι ωραία που είναι στο σπίτι!

Ενα καλό που δεν πάμε διακοπές? Γλυτώνουμε το πήξιμο που γίνεται τέτοια εποχή παντού!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back