mimikaki
Διάσημο μέλος
Να μιλησει και ο επιστημων τωρατρομαρα μου!!Είναι δέντρο με μεγάλα φυλλα και αποτελειται απο πολλα μικρα φυλλαρια στη Δραμα που ημουν ειχε και μεσα στην πολη..Ειναι γενικα δεντρο που αναπτυσσεται σε μερη με νερο. βγαζει ανθη αρχες καλοκαιριου. Αυτα.Σας κατατοπισα πληρως τωρα?

Ευχαριστούμε!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Evelia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Για την ακακία Κωνσταντινουπόλεως που τη λατρεύω να σας πω τι έπαθα στη Βέρροια. Εκεί που περπατούσα κάτω από δενδροστοιχία ακακιών νοιώθω κάτι σαν κάποιος να μου τραβάει τα παπούτσια προς τα κάτω έτσι ώστε να βγαίνουν σε κάθε βήμα. Μα τι είναι, τι είναι? Οι ακακίες ρίξανε τα λουλούδια τους που έχουν κόλλα (ευτυχώς βγαίνει με νερό) και τα παπούτσια κολλούσαν μ' έναν άκρως περίεργο τρόπο!

mimikaki
Διάσημο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
(τι είπε πάλι ο ποιητής...δεν βαριέσαι καλοκαίρι είναι λίγος κόσμος είναι στο σαιτ...)
Evelia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι, δεν είναι η καλύτερη. Η φύση δεν αντικαθίσταται.... Όσο για τα λουλουδάκια κι εγώ τόσο τα αγαπούσα που έβαλα κάποτε σε γλάστρες στο μπαλκόνι. Δεν ευωδόθηκαν όμως, ασθενικά κι αρωστιάρικα έμειναν, βλέπεις αποζητούσαν το χώμα....Εβελία δεν το ήξερα αυτό με τον κένζο...πάντως το άρωμα που το δοκίμασα δεν μου άρεσε καθόλου! παρόλο που τρελλάινομαι για το άρωμα αυτών των λουλουδιών!! Κρίμα δεν κρατάνε πολύ όμως...
mimikaki
Διάσημο μέλος
βρε Μιμικακι, ακόμα δεν το κατάλαβες??? (θα δώσω την ποιητική διάσταση τώρα) φυσικά και τα ωραία πράγματα δεν κρατάνε πολύ...γι'αυτό και τα αποζητάμε συνέχεια και εξακολουθούν να μας φαίνονται ωραία....(τι είπε πάλι ο ποιητής...δεν βαριέσαι καλοκαίρι είναι λίγος κόσμος είναι στο σαιτ...)
![]()

Τό έχω καταλάβει Νότα μου αλλά εσύ γιατί πρέπει να μου το υπενθιμίζεις???

Δεν δικαιούμαι κύρια ποιητού(
) να κάνω όνειρα???

RedCat
Διάσημο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
Σκέψου και την Ασπασία που θα κάνει καθαριότητα στο εξοχικό τώρα

(Ασπασάκι καλό κουράγιο)
Σκέψου την Βικτώρια που έχει "πηξει" στη Λευκάδα, και τον κόσμο που μένει ακινητοποιημένος για 2 ώρες στο αυτοκίνητο του στο πόρτο κατσίκι...
Σκέψου την Αναστασία που είναι αναγκασμένη στη βραδινή έξοδο στο Φαλιράκι στην Ρόδο, να βγαίνει με άλλη μια ντουζίνα μεθυσμένους Άγγλους ..

RedCat
Διάσημο μέλος
δεν έχω καν όρεξη να βγω έξω, το μόνο που με κάνει να περνάω το κατώφλι είναι το ταισμα των γατιών της πυλωτής..
mimikaki
Διάσημο μέλος

Και εγώ με τον Φρού μόνη είμαι...βέβαια κάθε απόγευμα πάω και ταίζω 5 γατάκια στης μαμάς μου, άλλα 2 σε ένα άλλο σπίτι που λείπουν διακοπές, + 2 αδέσποτα στο πάνω τετράγωνο + 6 τα απέναντι αδεσποτάκια..Τρελλό τούρ δηλαδή, αλλά χορταίνω χάδια

RedCat
Διάσημο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος

είναι η μαφάλντα??Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
ναι δεν είναι κουκλάκι...να δεις τι χαδιαρικο είναι...το παιρνεις αγκαλια και γίνεται όλα τα σχήματα, χωρίς διαμαρτυρίες
πολύ κουκλί!! Φαίνεται, σαν ζυμαράκι είναι

RedCat
Διάσημο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος

Το μεγαλύτερο ποσοστο τουρίστες!!Τα δε μαγαζιά βαρούσαν μύγες! Λές και είχαν ανοίξει μόνο για μένα

Μετά πήγα σουπερ μαρκετ, που υπό άλλες συνθήκες σάββατο γίνεται της πόπης τώρα ήμουν πάλι μόνη!!ΌΛα τα ταμεία άδεια κάνανε ανταγωνισμό ποιά θα με φωνάξει στο δικό της

Αυτά τα πράγματα τα συναντάς μια φορά μόνο!!
avtwvia
Διάσημο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool