..Ένα μεγάλο φωτεινό καλοκαίρι (που δεν περνάει με τίποτα)

Να μιλησει και ο επιστημων τωρα:lol: τρομαρα μου!!Είναι δέντρο με μεγάλα φυλλα και αποτελειται απο πολλα μικρα φυλλαρια στη Δραμα που ημουν ειχε και μεσα στην πολη..Ειναι γενικα δεντρο που αναπτυσσεται σε μερη με νερο. βγαζει ανθη αρχες καλοκαιριου. Αυτα.Σας κατατοπισα πληρως τωρα?

:lol::lol::up::up: Ευχαριστούμε!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παρακαλω υποχρεωσις μου!!Πτυχιο ακομα δεν εχουμε αλλα με τοσες γνωσεις που θα παει θα το παρουμε!!:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πράγματι Ισμήνη, αυτό έχω πάθει..αλλα που θα πάει καλοκαίρι είναι θα περάσει...:)

Nαι, η ακακία Κωνσταντινουπόλεως η ροδομέταξη ανήκει πράγματι στην κατηγορία της μιμόζας, υπάρχουν όμως κι άλλες μιμόζες που έχουν κίτρινα ανθάκια και άλλες που έχουν ρόζ και έχουν πιο λεπτό φύλλωμα. Όλες έχουν υπέροχη λεπτή μυρωδιά. Μάλιστα και ο Kenzo στη σειρά (κολώνια, γαλάκτωμα σώματος) Summer αυτή τη μυρωδιά προσπάθησε να δώσει. :hmm::hmm::confused:
Για την ακακία Κωνσταντινουπόλεως που τη λατρεύω να σας πω τι έπαθα στη Βέρροια. Εκεί που περπατούσα κάτω από δενδροστοιχία ακακιών νοιώθω κάτι σαν κάποιος να μου τραβάει τα παπούτσια προς τα κάτω έτσι ώστε να βγαίνουν σε κάθε βήμα. Μα τι είναι, τι είναι? Οι ακακίες ρίξανε τα λουλούδια τους που έχουν κόλλα (ευτυχώς βγαίνει με νερό) και τα παπούτσια κολλούσαν μ' έναν άκρως περίεργο τρόπο!:lol::lol::lol:

Εβελία δεν το ήξερα αυτό με τον κένζο...πάντως το άρωμα που το δοκίμασα δεν μου άρεσε καθόλου! παρόλο που τρελλάινομαι για το άρωμα αυτών των λουλουδιών!! Κρίμα δεν κρατάνε πολύ όμως...

βρε Μιμικακι, ακόμα δεν το κατάλαβες??? (θα δώσω την ποιητική διάσταση τώρα) φυσικά και τα ωραία πράγματα δεν κρατάνε πολύ...γι'αυτό και τα αποζητάμε συνέχεια και εξακολουθούν να μας φαίνονται ωραία....:P (τι είπε πάλι ο ποιητής...δεν βαριέσαι καλοκαίρι είναι λίγος κόσμος είναι στο σαιτ...):lol:

Εβελία δεν το ήξερα αυτό με τον κένζο...πάντως το άρωμα που το δοκίμασα δεν μου άρεσε καθόλου! παρόλο που τρελλάινομαι για το άρωμα αυτών των λουλουδιών!! Κρίμα δεν κρατάνε πολύ όμως...
Ναι, δεν είναι η καλύτερη. Η φύση δεν αντικαθίσταται.... Όσο για τα λουλουδάκια κι εγώ τόσο τα αγαπούσα που έβαλα κάποτε σε γλάστρες στο μπαλκόνι. Δεν ευωδόθηκαν όμως, ασθενικά κι αρωστιάρικα έμειναν, βλέπεις αποζητούσαν το χώμα....

βρε Μιμικακι, ακόμα δεν το κατάλαβες??? (θα δώσω την ποιητική διάσταση τώρα) φυσικά και τα ωραία πράγματα δεν κρατάνε πολύ...γι'αυτό και τα αποζητάμε συνέχεια και εξακολουθούν να μας φαίνονται ωραία....:P (τι είπε πάλι ο ποιητής...δεν βαριέσαι καλοκαίρι είναι λίγος κόσμος είναι στο σαιτ...):lol:

:lol::lol::lol: Τό έχω καταλάβει Νότα μου αλλά εσύ γιατί πρέπει να μου το υπενθιμίζεις???:P:P:P Δεν δικαιούμαι κύρια ποιητού(:D) να κάνω όνειρα???:D:D

σωστό κι αυτό...έχεις τα δίκια σου και εσύ αλλα σήμερα ξύπνησα λίγο με απαισιόδοξη διάθεση...:P

Α, μην μου το χαλάς τώρα Νότα!!!!Δεν είπαμε?? Είμαστε οι τυχερές της υπόθεσης???
Σκέψου και την Ασπασία που θα κάνει καθαριότητα στο εξοχικό τώρα:whistle::whistle:
(Ασπασάκι καλό κουράγιο)
Σκέψου την Βικτώρια που έχει "πηξει" στη Λευκάδα, και τον κόσμο που μένει ακινητοποιημένος για 2 ώρες στο αυτοκίνητο του στο πόρτο κατσίκι...:down:
Σκέψου την Αναστασία που είναι αναγκασμένη στη βραδινή έξοδο στο Φαλιράκι στην Ρόδο, να βγαίνει με άλλη μια ντουζίνα μεθυσμένους Άγγλους ..:P:P

έχεις δίκιο από αυτή την άποψη...δεν βαριέσαι μια ιδέα είναι άλλωστε τώρα...άλλωστε έχω κάνει κατι συνομιλίες με τα γατιά μου, ...μούρλια..τώρα κοιμάται το ένα πάνω στο γραφείο και το άλλο δίπλα μου σε μια καρέκλα....ο Φρου μας τι κάνει?
δεν έχω καν όρεξη να βγω έξω, το μόνο που με κάνει να περνάω το κατώφλι είναι το ταισμα των γατιών της πυλωτής..

Άντε πάλι οι 2 μας μείναμε:cool:

Και εγώ με τον Φρού μόνη είμαι...βέβαια κάθε απόγευμα πάω και ταίζω 5 γατάκια στης μαμάς μου, άλλα 2 σε ένα άλλο σπίτι που λείπουν διακοπές, + 2 αδέσποτα στο πάνω τετράγωνο + 6 τα απέναντι αδεσποτάκια..Τρελλό τούρ δηλαδή, αλλά χορταίνω χάδια:inlove::inlove:

σωστή βόλτα γυμναστικής, είδες...?? ναι όντως οι δυο μας μείναμε...:P

Στην υπογραφή σου νότα το κουκλί:inlove::inlove: είναι η μαφάλντα??

ναι δεν είναι κουκλάκι...να δεις τι χαδιαρικο είναι...το παιρνεις αγκαλια και γίνεται όλα τα σχήματα, χωρίς διαμαρτυρίες

ναι δεν είναι κουκλάκι...να δεις τι χαδιαρικο είναι...το παιρνεις αγκαλια και γίνεται όλα τα σχήματα, χωρίς διαμαρτυρίες

πολύ κουκλί!! Φαίνεται, σαν ζυμαράκι είναι:redface::redface:

αφού εγώ επέμενα να την βγάλουμε Μαστίχα...αλλα στον "μπαμπα" της δεν άρεσε...(εγω κρυφά την φωνάζω και έτσι παντως...):D

Νότα σήμερα απόλαυσα κολωνάκι άδειο εντελώς!!!:up::up:Το μεγαλύτερο ποσοστο τουρίστες!!
Τα δε μαγαζιά βαρούσαν μύγες! Λές και είχαν ανοίξει μόνο για μένα:D:D
Μετά πήγα σουπερ μαρκετ, που υπό άλλες συνθήκες σάββατο γίνεται της πόπης τώρα ήμουν πάλι μόνη!!ΌΛα τα ταμεία άδεια κάνανε ανταγωνισμό ποιά θα με φωνάξει στο δικό της:P:P:P
Αυτά τα πράγματα τα συναντάς μια φορά μόνο!!

Mακαρι να ηταν ολο το χρονο ετσι η Αθηνα!!Ειναι τοσο ωραια τωρα χωρις κινηση χωρις τιποτα!!

Τι ωραίο καλοκαιρινό νήμα είναι αυτό; Νομίζω ότι είναι μακράν το πιο ποιητικό του φόρουμ. Καλοκαίρια που μυρίζουν ροδάκινο και καρπούζι, ακακία ροδομέταξη... Βλέπω και το Μαφαλντάκι ξαπλωμένο στο φως (υπέροχη φωτογραφία) κι από κάτω τα μεγάλα μάτια του Φρου... Σκέτη χαλάρωση είναι.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back