..Ένα μεγάλο φωτεινό καλοκαίρι (που δεν περνάει με τίποτα)

Τι ωραίο καλοκαιρινό νήμα είναι αυτό; Νομίζω ότι είναι μακράν το πιο ποιητικό του φόρουμ. Καλοκαίρια που μυρίζουν ροδάκινο και καρπούζι, ακακία ροδομέταξη... Βλέπω και το Μαφαλντάκι ξαπλωμένο στο φως (υπέροχη φωτογραφία) κι από κάτω τα μεγάλα μάτια του Φρου... Σκέτη χαλάρωση είναι.

:redface::redface::D:D

Τι να κάνουμε το παλεύουμε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να σου πω, δεν το μετάνιωσα που δεν πήγα διακοπές. Έχω και δουλίτσα βέβαια, αλλά πάει χαλαρά το πράγμα - προς το παρόν, τουλάχιστον.:P Από τη μια μου λείπει λίγο η θάλασσα, θα ήθελα να πάω σε κανένα ήσυχο νησί, αλλά απ' την άλλη είμαι εδώ με τα γατιά, χαλαρώνω, διαβάζω, κάνω πράγματα που μ' αρέσουν. Το καλοκαίρι είναι ωραίο όπου και να βρίσκεσαι!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και εγώ εδώ ψήνομαι στους καύσωνες της Λευκωσίας. Πήγα διακοπές βέβαια τον Ιουλίο αλλά είναι πολύ πολύ σκληρό να δουλεύεις τον Αύγουστο.. Την επόμενη βδομάδα δεν θα δουλεύει κανένας, ακόμη και οι γνωστοί μου που δεν έχουν εγκαταλείψει το νησί θα πάρουν τα βουνά και τις θάλασσες και γω δουλεύω και στις 14 και στις 16!! Φρίκη, φρίκη, φρίκη:(

αχ ναι ηταν πολυ ςραια σημερα η αθηνα καθησα και στο μετρο τελεια:D

Να ένας άλλος λόγος που μας αρέσει το καλοκαίρι στην πόλη: βρίσκουμε θέση στα μέσα μεταφοράς!
Πλάκα-πλάκα, θυμάμαι που πήγαινα παλιότερα στη θεία μου στο Γαλάτσι. Το τρόλεϊ που έπαιρνα από την Ομόνοια ήταν πάντα ΠΗΧΤΡΑ, σε σημείο που δε χρειαζόταν καν να κρατηθείς, σε στήριζαν οι υπόλοιποι.:lol: Αλλά το καλοκαίρι πάντα έβρισκα θέση και καθόμουν σε όλη τη διαδρομή... απόλαυση!

Να'μαι κι εγώ!! :hello:
Μόλις γυρίσαμε από την πρώτη δόση διακοπών, θα μείνουμε 2 μέρες (για να ξεκουραστεί λίγο η καημένη η μαμά μου από τα καθήκοντα της γατο-νταντάς) και θα ξαναφύγουμε για τη δεύτερη δόση.
Να την πω την αμαρτία μου; Αν ήταν στο χέρι μου παιδιά, εδώ θα έμενα φέτος. Δε θέλω να'μαι αχάριστη, καλά πέρασα, αλλά κάθε μέρα σκεφτόμουνα την Αρήθα μόνη της στο σπίτι, με έτρωγε και το άγχος με τον μικρούλη (ο οποίος όμως, περνάει ζάχαρη με τη Ρούλα ;)). Αν δεν ήταν ο καλός μου που είναι παιδί της θάλασσας και παθαίνει στερητικά σύνδρομα αν δεν έχει αλάτι στο δέρμα, ειλικρινά φέτος δε θα πήγαινα πουθενά. Άσε που, κακά τα ψέματα, πουθενά δεν ξεκουράζεσαι όπως στο σπίτι σου! :cool:

Καλώς ήρθες Αλίκη!!!! Και καλώς να φύγεις πάλι:P:P:P
Η Αρηθούλα τι κάνει?? Τον μικρό θα τον δείς καθόλου??:D

Νόοοοταααααα που είσαι???:P
Πήγες για μπανάκι???:hmm::rolleyes:

όχι βρε παιδιά, δεν πήγα για μπάνιο...εδώ είμαι...απλά αργησα σήμερα να ξυπνήσω καθώς κάποια στιγμή στις 4.00:blink: χωρίς λόγο ξύπνησα και δεν μπόρεσα να ξανακοιμηθώ μέχρι τις 6.00 (είδα και το χάραμα)....τα δε γατιά μου είχαν τόσο ανησυχήσει που στις νευρικές βόλτες που έκανα με ακολουθούσαν συνέχεια...

Αλικάκι, και εγώ δεν είμαι τόσο φαν των μετακινήσεων (ειδικά από τότε που αφήνω πίσω μου τα γατιά μου) αλλα 3 μπάνια όλα κι όλα????? κάπως ΜΕ την έχει δώσει....

:D:D Άντε έκανες άλλη μια καλοκαιρινή "διακοπίστηκη" "συνήθεια" να δείς το χάραμα!!:P:P
Και μένα ο Φρού στις 5 έπαιζε ποδόσφαιρο μέσα στο δωμάτιο με ένα μπαλάκι του που ανακάλυψε, το οποίο κάνει πολύ θόρυβο!!Το τι βρίσιμο άκουσε δεν λέγεται:P:P!!Βλέπεις είχα κοιμηθεί στις 3:30!!!:rolleyes:Μετά στις 09:00 μου χτύπαγε το κουδούνι η γειτόνισσα να με ρωτήσει αν έχουμε νερό, γιατί είχε κοπεί:mad: Και γμ τους ύπνους σου λέω!!!:lol::lol:

ααα πέρασες τρελά και εσύ....δεν βαριέσαι πες οτι κάναμε clubbing...:lol: . Οντως ήταν πολύ ρομαντικά με το χάραμα, και η Πιτσίλω (η γάτα της πυλωτής) μου αφιέρωνε εκείνη την ώρα και το πρωτο γατονιαουριτοτραγούδι της ημέρα (ελπίζοντας να της πετάξω καμμια λιχουδια...):)

Καλώς ήρθες Αλίκη!!!! Και καλώς να φύγεις πάλι:P:P:P
Η Αρηθούλα τι κάνει?? Τον μικρό θα τον δείς καθόλου??:D
Καλώς σας βρήκα!! Βλέπω τις φυλάτε επάξια τις Θερμοπύλες!! :P :lol:
Η Αρήθα είναι μια χαρά, αν εξαιρέσεις το ότι τη βρήκαμε λίγο πιο "βαρελάκι" από ό,τι την αφήσαμε. Βλέπεις, η γιαγιά της έκανε ό,τι κάνουν όλες οι γιαγιάδες του κόσμου στα εγγόνια τους: τη στούμπωσε στο φαΐ (και στις λιχουδιές).
Πήγα μια βόλτα κι απ'τη Ρούλα και είδα τον μικρό! Παιδιά, είναι τέλειος! :inlove::inlove:Τα ματάκια του έχουν ανοίξει εντελώς (μόνο που είναι ακόμα πολύ θολά) και η αστάθειά του είναι αρκετά μειωμένη, αν και τις τούμπες του τις τρώει. Δεν πτοείται όμως, τρέχει, δαγκώνει, παίζει, όλα κανονικότατα! Και κάνει και αγριάδες!! Μιλάμε για μεγάλο θράσος!! :D
Δε βλέπω την ώρα να τον φέρω σπίτι, να δω πώς θα τα πάνε τα δυό τους...

Σημερα εχει κατι σαν βροχη απο αστρα.
Το ακουσα στις ειδησεις.
Μετα τις 11 θα ειναι ορατο, ειδικα στην υπεθρο....:P

Σημερα εχει κατι σαν βροχη απο αστρα.
Το ακουσα στις ειδησεις.
Μετα τις 11 θα ειναι ορατο, ειδικα στην υπεθρο....:P

ΑΑΑ Ελενίτσα παίζεις με τον πόνο μας εδώ!!!:(

ελπιζω να καταφερω να το δω αυτο μετα αστρα (σχεδον παντα ξεχναω:redface:)
κι εγω δεν θα παω διακοπες φετος αλλα το σπιτι μου ειναι σαν εξοχικο οποτε δεν εχω προβλημα παμε για μπανιο καθε μερα χτες καναμε και μπαρμπεκιου:P:bleh::bleh: μια χαρα. παντος εγω λατρευω να ειμαι μονη στο σπιτι χειμωνα-καλοκαιρι.
χτες πηγαμε χαλκιδικη στην ακτη Σάνη ηταν τελεια η θαλασσα:rolleyes::rolleyes: και παρα πολυ ριχη!!:hmm:
εμενα το μονο προβλημα μου ειναι η γκρινια και οι φωνες των γονιων μου..
''ελινα φαε τον αρακα!!''
''ελινα γιατι κανεις τοσες σαπουναδες στο μπανιο;;;''
''ελινα μαζεψε τα πραγματα σου.''
''ελινα μην τρως παγωτο παχαινει!''
''ελινα μην τρως αλμυρα κουλουρακια παχαινουν!''
''ελινα οχι καθε μερα pizza ειναι ανθυγιηνη!'':mad::mad::mad:
ευτυχως στις 15 θα ξαναρχισουν δουλεια και θα ηρεμησει το κεφαλι μου!:up::up:

"ελίνα μην ξαναμιλήσεις για χαλκιδική":lol::lol: (ζηλεύω....)

ΑΑΑ Ελενίτσα παίζεις με τον πόνο μας εδώ!!!:(

μην στεναχωριέσαι Μιμικα μου, εμείς αρκεί να κοιταχτούμε στον καθρέφτη για να δούμε τα αστέρια...(βεβαια εγω θα γίνω γαλαξίας αν δεν χασω κιλα σύντομα):lol:

μην στεναχωριέσαι Μιμικα μου, εμείς αρκεί να κοιταχτούμε στον καθρέφτη για να δούμε τα αστέρια...(βεβαια εγω θα γίνω γαλαξίας αν δεν χασω κιλα σύντομα):lol:

:lol::lol::lol::up::up: Εμείς επείσης έχουμε τα δικά μας αστεράκια σπίτι μας, τα γατούλια μας!!!;)

:lol::lol::lol::up::up: Εμείς επείσης έχουμε τα δικά μας αστεράκια σπίτι μας, τα γατούλια μας!!!;)

πολύ σωστά....ο Αυγερινός μου και η Πούλια μου!!!:lol::lol: (σήμερα έχω επιθυμία να τα δαγκώσω και τα δυο...και να τα ζουλάω συνέχεια...)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back