..Ένα μεγάλο φωτεινό καλοκαίρι (που δεν περνάει με τίποτα)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδια ειχε και χτες βροχη απο αστερια, καθομουν στην ταρατσα του σπιτιου μας και τα εβλεπα (ειμαστε υπαιθρος εδω :P) Ηταν τελεια, πεφτανε πολλα και το καθενα εσβηνε σιγα σιγα αφηνοντας πισω του για μερικα δευτερολεπτα μια αχνη ουρα!! Εκανα μπολικες ευχες, να δουμε ποια θα βγει... :hmm::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πάει τα έχασα! Αμάν αυτό το μυαλό έχει γεμίσει και θέλει συνεχώς άδειασμα για να χωράει καινούρια δεδομένα. Βγήκα πριν να πάω στο περίπτερο κι εκτός του ότι ήταν όλα κλειστά κυκλοφορούσαν όλοι με ενδυμασία παραλίας στην περιοχή του Χίλτον. Τώρα άδειασε τελείως η Αθήνα κι εμείς ξεμείναμε στις δουλειές. Ευτυχώς σχολάω σε λίγο, να πάω στην ζουζούνα μου να παρηγορηθώ.

Καλέ κι εγώ εδώ ειμαι που να πάω... Για τρεις μέρες μόνο πήγα στο Λέντα με παρέα, ήταν πολύ ωραία.... Τώρα δουλίτσα πάλι.

Πως περάσατε???

Τελικά ποιές είναι οι εντυπώσεις μας από το φετινό (φωτεινό) καλοκαίρι που μας αποχαιρετά σιγά-σιγά???:hmm:
Πως περάσατε τις διακοπές σας?

Για μένα ήταν το πιό περίεργο που έχω περάσει ποτέ:rolleyes:

για μένα ήταν επίσης περίεργο αλλά άσχημα περίεργο..δηλαδή να μας φύγει και να μην ξανάρθει εν'ολίγοις..

για μένα ήταν επίσης περίεργο αλλά άσχημα περίεργο..δηλαδή να μας φύγει και να μην ξανάρθει εν'ολίγοις..

μια από τα ίδια......

Κι εγώ περίεργο θα το χαρακτήριζα. Έκανα περισσότερα μπάνια απ΄ότι τα προηγούμενα αλλά αυτό ήταν το μόνο καλό. Κατά τα άλλα είχα ένα μόνιμο άγχος λόγω διπλωματικής και δεν μπόρεσα να περάσω καλά αν και σε νησί.

Κι εγώ δεν τα πέρασα ωραία στις διακοπές... Επέστρεψα δε πιο κουραμένη από όταν έφυγα!

Τι πάθατε βρε κορίτσια? :blink:

Εγώ μια χαρά πέρασα και ξεκουράστηκα, και μπάνια έκανα, και άγχος δεν είχα για τίποτα. Βέβαια τώρα τα χω όλα μαζί: και άγχος, και πολύ δουλειά, και διάφορα προσωπικά τρεξίματα, και καθόλου δεν μου αρέσει που τέλειωσε το καλοκαίρι....:(

εγω καθε καλοκαιρι κανω ολο και λιγοτερα μπανια:hmm::hmm:...
κατα τα αλλα καλο ηταν το φετινο καλοκαιρι μεγαλονοντας θα ερχοντε ολο και πιο δυσκολα καλοκαιρια:(:( δουλειες, τρεξιματα, αγχος:down::down:
εχω περασει και καλυτερα καλοκαιρια βεβαια.......
οπως εκεινα τα καλοκαιρια που ημουνα μικρη, πολυ μικρη, παρα πολυ μικρη:rolleyes::rolleyes: κι αυτος γιατι απο τα 13 καθε καλοκαιρι οταν ειναι να παμε διακοπες εγω ειμαι ''αδιαθετη'':mad::mad: τι σπαστικο πραγμα κι αυτο!!!!:down::down: μονο φετος που δεν πηγαμε διακοπες δεν αδιαθετησα:blink::blink: να δειτε που επιτηδες γινετε:/::/:
αυτο που λεω τωρα ειναι αντε να ερθει ο χειμωνας μπας και δουμε καμια ''ασπρη'' (στην κυριολεξια) μερα:rolleyes::rolleyes:

Εμενα ήταν το χειρότερο καλοκαίρι ever από κάθε άποψη. Να πάει κι να μην ξαναέρθει!!!:mad::mad::mad:

Εγώ πέρασα καλά στην Πάρο και φέτος. Έκανα 3 εβδομάδες κάμπινγκ (οργανωμένο) για τέταρτη συνεχή χρονιά.
Το πρωί καφεδάκι κάτω από τα δέντρα, όλη τη μέρα μετά στην παραλία και το βράδυ βόλτες στην Παροικιά ή στο κάμπινγκ με καλή παρέα και ατέλειωτες συζητήσεις μέχρι αργά!!! :):):)

Τα σκασμένα μου πάντως πέρασαν ένα υπέροχο καλοκαίρι....:mad::rolleyes::lol:

εγω παλι δεν πηγα ακομη διακοπες

Διακοπες? Εχω να κανω απο τα 10 μου:lol::lol: Πλεον δεν με ενοχλει...Με τη ζεστη στην κουζινα φετος ειδικα τι Σαχαρα τι Κως, το ιδιο πραγμα. Για να μην πω οτι ζηλεψα τη Σαχαρα...

Πραγματικα, δεν θα ζηλευα :rolleyes::rolleyes: Εμενα λιγο ακομη να ειχαμε καυσωνα και θα κατεληγα με διαζυγιο :lol::lol: "Με τοση ζεστη θελετε να μαγειρεψω κι ολας;;; :blink::blink::blink:" Ευτυχως σε αυτα ο Γιαννης ειναι πολυ καλος :up:
Εμεις ξεκινησαμε το καλοκαιρι με μεγαλα σχεδια. Κατι το σπιτι που αγορασαμε, κατι οι δουλειες, μικρυνε το διαστημα και συντομευσε η αποσταση. Αλλα 5 μερες τις καταφεραμε. Και το βασικοτερο, δεν ειχαμε μαθημα. Δεν αντεχαμε. Περυσι διαλυθηκαμε :/:
Αντε παιδια, καλες η κακες διακοπες να ειναι του χρονου καλυτερες και να ειμαστε καλα :)

Kαλό φθινόπωρο και χειμώνα σε όλους!
Νάναι αληθινοί και καλοί αυτοί τη φορά: με βροχούλες το φθινόπωρο και με κρύα ο χειμώνας!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back