Ένα σκατουλάκι!!!ΒΟΗΘΕΙΑ!

katerina10

Περιβόητο μέλος

Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα.
Λοιπόν δεν ξέρω ποιο από τα δύο γατάκια μου άφησε ενα ολοστρόγγυλο σκατουλακι πάνω στην κουβερτούλα μου στο κρεββατι:blink::blink:.Υπάρχει περίπτωση από το πολύ τρέξιμο να το μετέφερε ή δεν ξέρω τι άλλο να σκεφτώ.Τις μερες που έλειπα από το δωμάτιο δεν είχαν ξανακάνει κάτι τέτοιο.Τώρα που ξαναμπήκα τους ήρθε???:blink::blink:Δεν το έχω δει το θέαμα ακόμα καθώς είμαι δουλειά..ΜΕ πήρε η μητέρα μου από το σπίτι και μου το είπε.Χθες παίζαμε κι όλας...δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει.Μήπως ότι τους βάζω όλο το βράδυ στο κλουβάκι τους και παραπονιούνται αλλά 3 μήνες τώρα το ίσιο γινόταν.Δεν ξέρω αν έχετε καμιά ιδέα..γιατί δεν μπορώ να καταλάβω και ποιος το έχει αφήσει.Αυτό που παρατηρώ τελευταία είναι ένα έντονο νιαούρισμα τη μια μέρα ο ένας την άλλη ο άλλος.Δεν υπάρχει λόγος!!!Μπορεί και απλά να μου μιλάνε!:confused:Δεν ξέρω τι παίχτηκε!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δε παίχτηκε τίποτα, απλά ήθελαν να σου κάνουν ενα μικρό δωράκι:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ μπραβο βρε βασίλη με καθυσήχασες τώρα???Γιατί όμως δώρο?????:confused:Χθες τους αφήσαμε να αφινιάσουν σε όλο το σπίτι και έτρεχαν από τη μία άκρη του σπιτιού ώς και την άλλη.Λες να το κάνουν επίτηδες για να βγουν ??????:hmm:Μάλλον θα πρέπει να περιμένω και ως το βράδυ μήπως έχω κι άλλο δωράκι για να δω ε??

Κατερίνα,
Μεγαλώνουν.. και πλέον ο χώρος τους είναι μικρός. Πιστεύω ότι είναι θέμα διαμαρτυρίας....

Και θα έλεγα, να τα έχεις και ελεύθερα και το βράδυ, μην τα κλείνεις στο κλουβάκι τους, δεν είναι πλέον μωρά...:(

Βλέπεις τί τραβάει τώρα η moukelis.....:( Ελπίζω να μην φτάσεις και εσύ εκεί...

Αχ μπραβο βρε βασίλη με καθυσήχασες τώρα???Γιατί όμως δώρο?????:confused:Χθες τους αφήσαμε να αφινιάσουν σε όλο το σπίτι και έτρεχαν από τη μία άκρη του σπιτιού ώς και την άλλη.Λες να το κάνουν επίτηδες για να βγουν ??????:hmm:Μάλλον θα πρέπει να περιμένω και ως το βράδυ μήπως έχω κι άλλο δωράκι για να δω ε??
Κοίταξε αν ξαναγίνει κατι παρόμοιο μαλλον θα πρέπει να κάνεις μια επίσκεψη μέχρι τον κτηνίατρο. Αλλά δεν νομίζω έτυχε.. εκτός κι αν δεν τους αρεσε η διακόσμηση στο δωμάτιο σου και είπαν να βάλουν τη δική τους πινελιά:lol:

Κατερίνα,
Μεγαλώνουν.. και πλέον ο χώρος τους είναι μικρός. Πιστεύω ότι είναι θέμα διαμαρτυρίας....

Και θα έλεγα, να τα έχεις και ελεύθερα και το βράδυ, μην τα κλείνεις στο κλουβάκι τους, δεν είναι πλέον μωρά...:(

Βλέπεις τί τραβάει τώρα η moukelis.....:( Ελπίζω να μην φτάσεις και εσύ εκεί...
Αν είναι πολύ μικρός ο χώρος παίζει να είναι και αυτό, αν συνεχιστεί σίγουρα κατι τις ενοχλεί και θέλει ψάξιμο

Κι εγώ πιστεύω οτι απλά καταπιέζονται και είναι ένδειξη διαμαρτυρίας. το να είναι στην γατοφόρο ολο το βράδυ ειναι πολύ πιεστικό για γατάκια στην ηλικία αυτή που θέλουν να παίξουν και είναι γεμάτα ενέργεια.

Δεν είχα ποτέ ένδειξη ότι τα γατάκια δεν μπορούσαν να είναι στο κλουβάκι(βασικά τους πήρα σκηνούλα)..Νιαούριζαν γιατί με ήθελαν δίπλα τους.Έβαζα το χέρι μου μέσα στο κλουβι και κοιμόντουσαν πάνω του.Αλλά χθες τους είχα βάλει κοντά στο παράθυρο και δεν τα πήρα κοντά μου.Ϊσως αυτό ήταν.Αλλά επιχείρησα να τα αφήσω και δεν με άφηναν να κοιμηθώ καθόλου!!!!!!!!Εντάξει λέω να παιξουν...αλλά η Ήλια ήρθε και έπαιζε με την κάλτσα μου μετά με τα πόδια μου και με γρατζούνισε κι όλας και τότε ήταν που τα έβαλα μεσα για ύπνο στο κλουβί...Έχω την υποψία ότι επειδή τις μέρες που είχα το δόντι μου τα είχαμε ελεύθερα στο δωμάτιο το βράδυ, τους κακοφάνηκε πολύ το μέσα στο κλουβί τώρα..Ίσως για έναν μήνα να κοιμάμαι στο σαλόνι...Δεν πειράζει!Αλλά υπάρχει περίπτωση να φταίει τίποτα και στην άμμο????

Αλλά υπάρχει περίπτωση να φταίει τίποτα και στην άμμο????
Αλλαξες άμμο? Ποσο καιρό χρησιμοποιείς αυτή που βάζεις?

Όχι δεν άλλαξα άμμο.Απλά την άμμο το βράδυ την αφήνω έξω.Λέτε να μπήκε κανα ζωήφιο ??????Μπα ε???ΚΑι αν μπήκε τι να τους τροομάξει????Δεν ξέρω μπορεί σας λέω απλά να κόλλησε πάλι στο ποδαράκι του μάπα μου όπως πιο παλιά με το παιχνίδι και να βγήκε με το σκατουλάκι ..Αλλά στρογγυλό είναι μικρό σκατουλάκι δεν είναι σαν κι αυτά που κάνουν.Εγώ φοβάμαι για την υγεία τους.Τα άλλα ρυθμίζονται.Αν είναι σκληρά είναι οκ τα γατια έτσι δεν είναι?

Το πιο πιθανό είναι να μην είναι τίποτα, αν ξαναεπαναληφθεί ομως κατι τρέχει..

νομίζω αν το δεις θα καταλάβεις αν είναι φρέσκο ή όχι και αν μεταφέρθικε ή "τοποθετίθικε" εκεί από την αρχή

όταν έχεις την άμμο τους έξω αφήνεις ανοιχτά για να πηγαίνουν? μήπως κάτι έγινε και δεν είχαν πρόσβαση?

είναι δύο και όσο μεγαλώνουν θα καταναλώνουν και ποιό πολύ άμμο θα πρέπει να την καθαρίζεις κάθε μέρα και να την αλλάζεις ποιό συχνά

γιατί τα μαντρώνεις την νύχτα? αν τους αρέσει η φωλιά τους θα κοιμούντε εκεί και χωρίς να είναι η πόρτα κλειστή:)

μια φορά ξέχασα την άμμο τους έξω και τις γάτες μέσα και έφυγα για δουλειά, ήθελα να σκουπήσω και μετά την ξέχασα:( ευτυχώς όμως δεν ξέρω πως τι και γιατί αλλά δεν μου είχαν κάνει τίποτα, έψαξα όλο το σπίτι, ήμουν σχεδόν σήγουρη ότι κάποιο δωράκι θα έβρησκα αλλά τα καϊμενούλια κρατήθικαν:(

τους ειχες αμμο μεσα στο υπνοδωματιο???το σιγουρο ειναι οτι αν βρουν μια περιοχη και την σημαδεψουν γι αυτο το σκοπο θα στο ξανακανουν Σε εμενα επιασε να παρω τα κακακια με μια χαρτοπετσετα και να τα βαλω στο δοχειο με την αμμο την επομενη ειχαν μαθει να πηγαινουν στην αμμο φυσικα και παρατησαν τους υπολοιπους χωρους του σπιτιου !!!!!

Το δωμάτιο μου το κλείνω πάντα το βράδυ γιατι δεν μπορώ με ανοιχτή την πόρτα.Η μπαλκονόπορτα είναι τέντα αλλά χθες είχε αφόρητη ζέστη και για αυτό έβαλα τα γατάκια με το κλουβί στο παράθυρο.Δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσουν ήσυχα με ανοιχτή την πόρτα.

Την άμμο την βάζω κάθε πρωι μέσα αφού την καθαρίσω.Την καθαρίζω 3 φορές την ημέρα.Το ίδιο και νερό και φαι που τους βάζω.Χθες ήταν η πρώτη φορά που δεν τους έβαλα το νερο μέσα στο κλουβί γιατί τα είχα αφήσει στο σδωμάτιο ελεύθερα μέχρι που η Ήλια το παράκανε και τα έβαλα μέσα.

Νομίζω ότι το δωράκι το έκανε η Ήλια..Εκτός ότι την έβαλα στο κλουβί ενώ δεν ήθελε, το πρωί είχα πάρει αγκαλιά τον Μάπα να του καθαρίσω τα αυτάκια και αυτόν τον έβγαλα για ώρα έξω στο υπολοιπο σπίτι.Ακουγα τα νιαουρίσματα της Ήλιας αλλά θα μου έφευγε ο Μάπας αν πήγαινα να της ανοίξω.Είναι και πολύ ζηλιάρα αυτή και ίσως νευρίασε γιατί μετά δεν της χάρισα ούτε ένα χάδι, έπρεπε να φύγω για δουλειά.:(

Τώρα που το σκέφτομαι η Ήλια θα έκανε μόνο κάτι τέτοιο..Ο μάπας γουργουρίζει και μόνο που με βλέπει!!!:DΑχχχ μάλλον το ζηλιαρογατάκι μου θέλει προσοχή!!!!!:)Αν ξαναγινει και μετα τα σημερινά ατελείωτα χάδια που θα της κάνω τότε οκ θα είναι το κλουβί.ΘΑ δούμε τι είναι ..Ευχαριστώ πάντως!!:DΤι θα έκανα χωρίς εσας??:kiss::kiss:

τι θα καναμε ολοι μας χωρις αυτο το forum!!!παντως καλο ειναι εφοσων κοιμουνται στο υπνοδωματιο να εχεις μεσα αμμο γιατι θα το ξανακανουν θελουν καπου να κανουν την αναγκη τους και δεν ειναι προγραμματισμενη παντα καλητερα να εχεις την αμμο παρα να στο ξανακανουν καποια στιγμη στο κρεββατι!!ασε που οτι κανει το ενα θα κανει και το αλλο αν καποια στιγμη ζοριστει το αλλο τωρα που εχει παρει παραδειγμα εκει θα παει και αυτο!!!

Κατερίνα,
Τα αγαπάς σίγουρα και κάνεις ότι είναι δυνατόν, αλλά στο έχω ξαναπεί... κάνε υπομονή μέχρι να μετακομίσεις.. πόσες μέρες έμειναν άλλωστε...;)

Και στο νέο σας σπίτι, τα αφήνεις σε όλο το σπίτι... δε υπάρχει "το παράκανε σε γατάκι 4 μηνών" ούτε και 1 - 2 χρόνου....

Θα λυσσάξει όσο θέλει και όσο πρέπει....για να εκτονωθεί...Έτσι πρέπει, είναι το σωστό και το υγιές!:)

Κατερίνα,
Τα αγαπάς σίγουρα και κάνεις ότι είναι δυνατόν, αλλά στο έχω ξαναπεί... κάνε υπομονή μέχρι να μετακομίσεις.. πόσες μέρες έμειναν άλλωστε...;)

Και στο νέο σας σπίτι, τα αφήνεις σε όλο το σπίτι... δε υπάρχει "το παράκανε σε γατάκι 4 μηνών" ούτε και 1 - 2 χρόνου....

Θα λυσσάξει όσο θέλει και όσο πρέπει....για να εκτονωθεί...Έτσι πρέπει, είναι το σωστό και το υγιές!:)

Έχεις δίκιο βρε Τζούλια αλλά το να κάνουν έτσι ενα μήνα πριν παμε στο νέο σπίτι με φοβίζει κάπως.Δηλ μέχρι να πάει η ώρα εκείνη θα κάνουν κι άλλα??????????????:(

Καλέ την άμμο πάντα κοντά τους την έχω.Αφήστε που η ηλια ανοιγει και μόνη της την σίτα πια και παει μόνη της στην τουαλέτα..Είναι πανέξυπνο το γατάκι μου!!!:D

Δεν είναι πλέον Μωρά...
σε 2 μήνες θα πρέπει να αρχίζεις να σκέφτεσαι την στείρωση... Και ΑΝ δεις τίποτα ύποπτο νωρίτερα... ακόμα νωρίτερα. ;)

Τα γατάκια σου ΔΕΝ ξέρουν ότι θα μετακομίσεις φυσικά... Μην μπερδεύεσαι...
Αυτό που καταλαβαίνουν είναι ότι μεγαλώνουν .. οι ανάγκες τους αλλάζουν.. θέλουν να παίξουν, να τρέξουν να εκτονωθούν και όπως και να το κάνουμε ενα δωμάτιο δεν τους είναι αρκετό.

Εδώ δεν τους φτάνει ενα διαμέρισμα πολλές φορές, πόσο μάλλον ένα δωμάτιο. Αυτό με το κλεισιμο στον ύπνο, ομολογώ δεν το έχω καταλάβει. Οι γάτες είναι νυκτόβια ζώα, έτσι και αλλιώς την ημέρα κοιμούνται, οπότε την νύχτα θα ξεδώσουν.. ειδικά τώρα με την ζέστη.. που δεν κουνιούνται την μέρα γενικά καθόλου. Κ
κλείνοντας τους λοιπόν, και περιορίζοντάς τα κάπου κατα τις βραδυνές ώρες, τους χτυπάς στο ευαίσθητο σημείο τους ..(εμένα μόνο που δεν κατεδαφίζει το σπίτι ολόκληρο το βράδυ.. λυσσάει , ψοφάει στην κούραση και κοιμάται μετά όλη μέρα...:)
ΈΤΣΙ είναι οι γάτες!!!

Αυτά είναι ανεξάρτητα απο το άν σου έκανε τώρα κακά εκτός ή οτιδήποτε... Μπορεί να είναι αυτή η αιτία, μπορεί και όχι.... το σίγουρο είναι ότι κάπως και κάποτε θα ξέσπαγαν.. και μάλλον αυτό άρχισε....:|

Αύριο μπορεί να κάνουν κάτι άλλο, μπορεί και όχι....
Όταν μπορείς άστα σε όλο το σπίτι να τρέξουν με την ψυχή τους, να κουραστούν, και το βράδυ άστα στο δωμάτιό σου αλλά ελεύθερα...

Σκέψου μόνο τί κάνουν τα ξαδελφάκια τους που είναι στον δρόμο.. .πόσο χώρο έχουν να παίξουν και να τρέξουν... ;)

αφού η άμμος είναι καθαρή και διαθέσιμη τότε αν υπάρχει η δυνατότητα εξαίτασε το "έβρημα":P, μπορεί να έχει δυσκοίλια και να πονάει και να στο άφησε εκεί για να το δεις, γενικά εξαίτασε την άμμο και αν το ξανακάνουν πρώτα στο γιατρό και μετά συμπεράσματα για θέματα συμπεριφοράς

όχι πως δεν κάνουν ζαβολιές από τσαντίλα αλλά γενικά είναι τα ποιό καθαρά ζώα που υπάρχουν και δεν κάνουν τέτοια πράγματα χωρίς λόγο:hmm:

Μήπως η τουαλέτα τους είναι πλέον μικρή και δεν τα χωράει και για το λόγο αυτό δεν έχουν αρκετό χώρο να κάνουν την ανάγκη τους και να καθαριστούν αξιοπρεπώς; Μάλλον το "δώρο" θα κόλλησε στο τρίχωμα και το μετέφεραν μέσα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back