Ένα σκατουλάκι!!!ΒΟΗΘΕΙΑ!

Λοιπόν γύρισα..το σκατάκι είναι απίστευτα μικρό και ανεγγιχτο.Ήταν σε σημείο που θα με πείραζε να το έβελπα, πολύ στρατηγικά αφημένο..Το σκατουλάκι 99% προήλθε από την Ήλια.Γιατί το λέω αυτό???Γιατί σας πληροφορώ ότι τόσο τσαντισμενο γατί δεν έχω ματαδεί ποτέ μου.Βρε τη γλυκά της μίλαγα τη αφοσίωση τρελή της έδωσα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, τίποτα ανενδοτη.Με το που με είδε δε, πήγε κάτω από το κρεββάτι, όταν ακουμπούσα τον Μάπα έκανε και κάτι παραπονιάρικα νιαρ.Το χαμένο..Και την πήρα αγκαλιά της έκανα εξόρμηση στο σπίτι κλπ..Τίποτα.Εκεί λοιπόν που την κοίταγα με βλέμμα "ελα βρε ηλιακι μου έλα να σου κάνω αγκαλιά" παίρνει μία φορα και έρχεται πάνωστο πρόσωπο μου και με έκανε ολόκληρη μπάνιο, το κεφαλάκι της το έτριβε σε όλα τα ρούχα μου και στα χέρια μου και γεννικά το γατουλινάκι μου ήθελε απλά προσοχή..Δεν λέω ότι 100% αυτή ήταν αλλά είναι αυτή μίαααααααα...:D

Τώρα όσα προαναφέρατε καλή μου Τζούλια και φυσικά και εσείς Βιβή...Περιμένω πως και πως την άλλη βδομάδα να ανοίξω αυτό το δωμάτιο για να μπεί λίγος αέρας μέσα γιατί σκάω..Φεύγουν οι γονείς μου και έτσι τα γατάκια θα είναι πρωί μεσημέρι και βράδυ σε μεγαλύτερο χώρο από ότι ήταν!!!:)όχι στο σαλόνι το βράδυ ή όταν λείπουμε και το ριμάξουν ολόκληρο!!!

Όσο για την στείρωση, καλή μου Τζούλια έχω την ετύπωση ότι ο κύριος Μάπας θα θέλει πιο νωρίς στειρωση..Ήδη κάνει κάτι περίεργα στην Ήλια που δεν έχει πάρει χαμπάρι αλλά....Ε!!!!

Τώρα μόλις έφυγαν οι δικοί μου πάω να φάω και τα γατιά ήδη βρισκονται σε εξερεύνηση ή να πω κατολίσθηση....????όλου του σπιτιού..

ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΝΤΟΝΙ!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είχα έναν γάτο πριν 20 ++++χρόνια. Τύπος και υπογραμμός για 5 χρόνια στην καθαριότητα και όχι μόνο. Μόλις έφυγα με τοποθέτηση στην επαρχία, οι γονείς μου , ίσως για να μην τον έχουν έννοια τη νύχτα, τον έβγαζαν να κοιμάται στο μικρούλι μπαλκονάκι του δωματίου τους, όπου του είχαν την άμμο του. Μια φορά, δύο, τρεις, κάποια στιγμή, ο γάτος με το που του άνοιγαν την πόρτα του δωματίου να μπει σπίτι, έτρεχε κατευθείαν και έκανε τσίσα στο κρεββάτι των γονιών μου και πάντα στην πλευρά του μπαμπά μου (που τον μάλωνε). Μόλις το έμαθα, τους είπα να τον αφήνουν να κοιμάται μέσα, όπως τόσα χρόνια,και όλα διορθώθηκαν.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είχα έναν γάτο πριν 20 ++++χρόνια. Τύπος και υπογραμμός για 5 χρόνια στην καθαριότητα και όχι μόνο. Μόλις έφυγα με τοποθέτηση στην επαρχία, οι γονείς μου , ίσως για να μην τον έχουν έννοια τη νύχτα, τον έβγαζαν να κοιμάται στο μικρούλι μπαλκονάκι του δωματίου τους, όπου του είχαν την άμμο του. Μια φορά, δύο, τρεις, κάποια στιγμή, ο γάτος με το που του άνοιγαν την πόρτα του δωματίου να μπει σπίτι, έτρεχε κατευθείαν και έκανε τσίσα στο κρεββάτι των γονιών μου και πάντα στην πλευρά του μπαμπά μου (που τον μάλωνε). Μόλις το έμαθα, τους είπα να τον αφήνουν να κοιμάται μέσα, όπως τόσα χρόνια,και όλα διορθώθηκαν.

Καταλαβαίνω το λόγο που έκανε ο γατος ότι έκανε..ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΤΟΤΑΝ!!!Στη δική μου περίπτωση ο μαπας με ξυπναει με ενα γλυκό παραπονιάρικο νιαούρισμα στις 5 το πρωί.Τον παίρνω αγκαλιά ττον βάζω στο λεκανακι και μολισ τελειώνει τη δουλειά του βάζω την Ήλια.Τελειώνει και αυτή και κοιμόμαστε κανονικά με τη διαφορά ότι τότε θελουν το χέρι μου οπωσδήποτε μέσα στο κλουβάκι τους...:)

Βρε σου λέω είχε την άμμο δίπλα. Από το παράπονο το έκανε ο κακομοίρης που τον έκλειναν μόνο του στο μπαλκόνι.

Βρε σου λέω είχε την άμμο δίπλα. Από το παράπονο το έκανε ο κακομοίρης που τον έκλειναν μόνο του στο μπαλκόνι.

Αααααααααααααα!!!!Άλλο κατάλαβα..:redface::redface:Ναι εγώ δύο μήνες τώρα έτσι τα έχω μάθει..Αλλά στο νέο σπίτι θα τρέχουν θα κάνουν θα ράνουν ...Καλύτερα από "φυλακισμένα" ελεύθερα παρά το αντίστροφο!:/:Μόνο αυτό λέω..Έλα 1 σεπτέμβρη μπαίνουμε μέσα..Αν καταφέρω να μπώ και πιο νωρίς θα είναι πολύ καλα..αλλά είμαι και φοβιτσιάρα να μείνω μοναχούλα μου!!!:redface:

Είσαι πολύ τυχερή που έχεις τα γατάκια σου. Ξέρεις τι έχουν πει; "Η γάτα, κάνει το γυρισμό σε ένα άδειο σπίτι, σε γυρισμό στο σπίτι" Με το καλό να εγκατασταθείτε και ποτέ ποτέ να μην σε ξαναενοχλήσουν τα ζουζούνια.

Είσαι πολύ τυχερή που έχεις τα γατάκια σου. Ξέρεις τι έχουν πει; "Η γάτα, κάνει το γυρισμό σε ένα άδειο σπίτι, σε γυρισμό στο σπίτι" Με το καλό να εγκατασταθείτε και ποτέ ποτέ να μην σε ξαναενοχλήσουν τα ζουζούνια.

Να είσαι καλά βρε ελένη μου..Το μόνο κόλλημα που έχω σε χαρακτήρα που πραγματικά με κάνει και νιώθω χάλια είναι να μου χαλάνε τον ύπνο.Σχεδόν πάντα αν κοιμάμαι καλά και έχω τρομερό άγχος δεν παθαίνω τίποτα.Αν δεν κοιμάμαι καλά με το παραμικρό αρρωσταίνω...Είμαι πολύ χαρούμενη που όλα σήμερα το πρωί πήγαν ρολόι..Τα γατακια μου χαδιαριζόντουσαν κανανε κάτι ζημιές(ρίξαν όλη την άμμο έξω, όλο το φαί τους και κάτι πράγματα από το γραφείο)αλλά αυτά δεν με πειράζουν.

Απλά εαν ισχύει το 1% που έλεγα να είναι του Μάπα το σκατουλάκι τότε είναι γιατί έχει δυκιλιότητα...:(Αλλά του δίνω ρογιαλ κανιν!!!:confused:ΜΟΝΟ!!!

αν ο μικρός έχει πρόβλημα τότε ίσως και να είναι ο κύριος ύποπτος:hmm:

μήπως να του έδινες και λίγη κονσέρβα μια φορά την εβδομάδα να λιγδώνει το αντεράκι?:P γιατρό έχεις ρωτήσει?

και εμένα αυτό με αγχώνει ποιό πολύ τώρα που έχω δύο, να βρω κάποιο δείγμα ότι κάποιος δεν είναι καλά και να μην ξέρω ποιος από τους δύο είναι:/:

Κατερίνα, σου γράφω εδώ την απάντηση σε ερώτηση σε άλλο θέμα. Η Θεά των γάτων υπήρχε στην αρχαία Αίγυπτο, είχε σώμα γυναίκας και κεφάλι γάτας. Το όνομα αυτής, Μ π α σ σ έ τ . Από αυτήν ονόμασα έτσι τη γάτα μου.Προστάτευε και τον ήλιο ή τη σελήνη και οπωσδήποτε τις γάτες, προφέρεται και Μπαστ ή Μπαστέτ. Αυτάάάάά!

Κατερίνα, σου γράφω εδώ την απάντηση σε ερώτηση σε άλλο θέμα. Η Θεά των γάτων υπήρχε στην αρχαία Αίγυπτο, είχε σώμα γυναίκας και κεφάλι γάτας. Το όνομα αυτής, Μ π α σ σ έ τ . Από αυτήν ονόμασα έτσι τη γάτα μου.Προστάτευε και τον ήλιο ή τη σελήνη και οπωσδήποτε τις γάτες, προφέρεται και Μπαστ ή Μπαστέτ. Αυτάάάάά!

Ευχαριστώ πολύ Ελένη!Καλά έκανες και απάντησες εδω!!:)

Σήμερα δεν είχαμε δωράκια..Καμία αταξία και γενικά πολλά χαδάκια..Το πρωί τα άφησα από το κλουβάκι τους να παίξουν και πήγα και κοιμήθηκα στων δικών μου για μισή ώρα.Αλλά κάθε φορά αυτή η μισή ώρα!!!!Είναι και οι εργάτες δίπλα από την οικοδομή, γενικά κάνω άθλιο ύπνο...Άντε να φύγουμε να τελειωνουμε!!1 μήνας και θα είμαστε μέσα!!!!!!!!!:D:D

:redface: ποπο, εμένα είναι η πρώτη μέρα που είναι στο σπίτι η μικρή Σιρχάν και επειδή είμαι και λίγο υποχόνδρια και πολύ της καθαριότητας την κηνυγάω συνέχεια γιατί είναι ατσούμπαλη ακόαμ (δεν έχει κλέισει καν μήνα) και τα κάνει στην άμμο και μετά κολλάνε και περιττώματα στην ουρά της και παθαίνω κρίση! λέτε να συνεχιστέι αυτό; είναι αηδία να κουβαλάει σκατουλάκια!:/:

:redface: ποπο, εμένα είναι η πρώτη μέρα που είναι στο σπίτι η μικρή Σιρχάν και επειδή είμαι και λίγο υποχόνδρια και πολύ της καθαριότητας την κηνυγάω συνέχεια γιατί είναι ατσούμπαλη ακόαμ (δεν έχει κλέισει καν μήνα) και τα κάνει στην άμμο και μετά κολλάνε και περιττώματα στην ουρά της και παθαίνω κρίση! λέτε να συνεχιστέι αυτό; είναι αηδία να κουβαλάει σκατουλάκια!:/:

Είναι απολύτως φυσιολογικό σε αυτήν την ηλικία... Θα μάθει σιγά σιγά να ελέγχει το σώμα της, και την ισορροπία της.:)

Παρε ενα δευτερο γατακι.. θα τη διατηρει καθαρη κα θα της μαθει οσα δεν ξερει

μπα, αυτό δυστυχώς δεν γίνεται! να της πάρω δηλαδή παρεούλα... την καθαρίζω εγώ με πανάκια όσο μπορώ αλλά σιγά σιγά ελπίζω να βελτιωθεί. ας πούμε, στην αρχή τα έκανε όπου να 'ναι, μετά πήγε στην άμμο, μετά τα κάλυπτε όσο πιο καλά μπορούσε και τώρα πλέον τρώει και λιγότερο ατσούμπαλα το φαγητό της! οπότε απλά θα κάνω υπομονή

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back