Ένα σκυλάκι που χρειάζεται βοήθεια!

zweet_dreamz

Νεοφερμένο μέλος

Η zweet_dreamz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 68 μηνύματα.
σήμερα μίλησα με μια κοπέλα και μου είπε ότι πηγαίνει μερικές φορες σε μια γνωστη της όπου από κάτω της μένει μια πολύ ηλικιωμένη κυρια που έχει ένα σκύλο.
η φιλί μου τον χάιδεψε στο κεφάλι και ο σκύλος άρχισε να τινάζει το κεφάλι του και να κλαίει.τελικά κατάλαβε ότι τα αυτιά του είναι ΓΕΜAΤΑ πuον και πρησμένα και το σκυλάκι υποφέρει + το ότι έχει χάσει 100% την ακοή του.:(
απ ' ότι μου είπε η κυρια δεν έχει χρήματα να το πάει σε κάποιο γιατρό.
μπορώ να μάθω τη διεύθυνση της γιαγιάς αυτής.υπάρχει κάποιος κτηνίατρος που μπορεί να αναλάβει δωρεάν αυτό το δίστιχο σκυλάκι?:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σήμερα μίλησα με μια κοπέλα και μου είπε ότι πηγαίνει μερικές φορες σε μια γνωστη της όπου από κάτω της μένει μια πολύ ηλικιωμένη κυρια που έχει ένα σκύλο.
η φιλί μου τον χάιδεψε στο κεφάλι και ο σκύλος άρχισε να τινάζει το κεφάλι του και να κλαίει.τελικά κατάλαβε ότι τα αυτιά του είναι ΓΕΜAΤΑ πuον και πρησμένα και το σκυλάκι υποφέρει + το ότι έχει χάσει 100% την ακοή του.:(
απ ' ότι μου είπε η κυρια δεν έχει χρήματα να το πάει σε κάποιο γιατρό.
μπορώ να μάθω τη διεύθυνση της γιαγιάς αυτής.υπάρχει κάποιος κτηνίατρος που μπορεί να αναλάβει δωρεάν αυτό το δίστιχο σκυλάκι?:hmm:

Αχού το καλό μου..
Αν τελικά δεν τον αναλάβει κάποιος κτηνίατρος χωρίς χρήματα, κάτι να κάνουμε. εγώ είμαι πρόθυμη να δώσω όσα μπορώ ..
Τι χρειάζετε αυτό το σκυλάκι τώρα;; Εγχείριση; Ή φάρμακα;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν έχω ιδέα!
αύριο θα φροντίσω να με πάει η κοπέλα στο σπίτι να πάρω τη διεύθυνση και να δω και την κυρια να δω τις διαθέσεις της η τουλάχιστον να πάρω τη διεύθυνση και να την πλησιάσει οποιος πιστεύει ότι ξέρει τον κατάλληλο τρόπο:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back