Ένα σπιτάκι για την μικρή Μιμή......

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

DaisyTakis

Νεοφερμένο μέλος

Η DaisyTakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αργυρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 100 μηνύματα.
Η μανουλα της σκοτωθηκε απο αυτοκινητο μπροστα στα ματια μελους του σωματειου μας και αυτο απεμεινε μονο του εκει στην ακρη του δρομου να κλαιει...
Θα δοθει με συμβολαιο υιοθεσιας απο τη Ζωοφιλικη Ενωση Ηλιουπολης
Τηλ. επικοινωνιας 6930528506
P1020256.jpg

P1020260.jpg

P1020238.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Ένα σπιτακι για την μικρη Μιμή......

Τι γλυκια που ειναι!!!!! Μακαρι να βρει γρηγορα σπιτι!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kαρδούλα μου... Μακάρι να βρει σπιτάκι και μια καλύτερη τύχη!Να μην ακολουθησει την τυχη της μανουλας της

Την τυχη της μανουλας της δεν θα επιτρεψω να την εχει!!! Εινα το πιο χαδιαρικο γατι που εχω συναντησει!! Σε καθε βημα μου εχω τη Μιμη κολλημενη στο ποδι μου να χουρχουριζει!!!! Δεν απομακρυνεται ποτε απο κοντα μου!!! Μακαρι να βρεθει μια καλη γατομαμα ή γατομπαμπας να την υιοθετησουν συντομα!!

Μακαρι το ευχομαι ολοψυχα για τη κουκλιτσα!!!!!

Μα κανεις δεν ενδιαφερεται γι αυτο το κουκλακι??? :(

Ειναι πολυ γλυκο!!!! Κριμα για την μανουλα της.:( Μακαρι να βρει αυτη η φατσουλα οσο πιο γρηγορα ενα ζεστο σπιτακι γεματο με πολυ αγαπη!

Ως τωρα ουτε ενας δεν ενδιαφερθηκε να υιοθετησει την κουκλιτσα Μιμη!
Δωστε της μια ευκαιρια να γινει ευτυχησμενη!

Μην απελπιζεσαι...ασε που τωρα ειναι γιορτες..και οντως η κινηση στο σαιτ ειναι πεσμενη...και ειναι και κουκλαρα!!:clapup:

Κανω υπομονη εναμιση μηνα αλλα δεν εχει ενδιαφερθει ουτε ενας να την υιοθετησει!:worry:

Ποσο σε καταλαβαινω...:(

Ειναι πανεμορφη καλη τυχη στο γατουνι!

Η Μιμουλα ακομα περιμενει τον ανθρωπο που θα της χαρισει ενα μονιμο σπιτακι ........

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η Μιμούλα είναι πολύ όμορφη!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back