Ένα σπιτάκι για τον Πάκη;

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

m.alatzopoulou

Νεοφερμένο μέλος

Η m.alatzopoulou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα.
Ο Πάκης είναι ένας πανέμορφος φουντωτός γατούλης 1 έτους που βρέθηκε να κλαίει φοβισμένος και τραυματισμένος στο δρόμο μέσα στην βροχή. Πλέον είναι καλά και ψάχνει ένα σπίτι που να τον αγαπάνε. Είναι υπερβολικά τρυφερός και χαδιάρης και θα δοθεί αποπαρασιτωμένος, εμβολιασμένος και στειρωμένος για μέσα στο σπίτι, με συμβόλαιο υιοθεσίας. Αν θέλετε να προσφέρετε στον Πάκη το παντοτινό του σπίτι, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 6973535058 με την Μάνια.
Σωματείο οι Εφτάψυχες 2157/08

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSC_0324bbb.jpg
    DSC_0324bbb.jpg
    1,7 MB · Εμφανίσεις: 51
  • DSC_0337AAA.jpg
    DSC_0337AAA.jpg
    1 MB · Εμφανίσεις: 46
  • DSC_0345bbb.jpg
    DSC_0345bbb.jpg
    163,8 KB · Εμφανίσεις: 48
  • DSC_0353bbb.jpg
    DSC_0353bbb.jpg
    1,7 MB · Εμφανίσεις: 47
  • DSC_0327bbb.jpg
    DSC_0327bbb.jpg
    479,6 KB · Εμφανίσεις: 41
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Είναι παραγματικά πανέμορφος και πολύ τυχερός που βρέθηκε στον δρόμο σας! Την καλύτερη τύχη να έχει! :flowers:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τέτοιος κούκλος και γουργουρηστός γατούλης, δεν πιστεύω οτι θα δυσκολευτεί να βρει σπιτάκι.:inlove:
Γρήγορα να αποκατασταθεί και να βρει την αγάπη που του ταιριάζει:hug:

Τελευταία επεξεργασία:
Την καλύτερη τύχη να έχει ο γλυκός παίδαρος! :)

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές...
Μακάρι να είναι καλότυχος ο μικρούλης μου... Αν δεν είχα ήδη 3 θα τον κρατούσα..

Πολύ όμορφος και τρυφερός ειδικά στη τρίτη φωτογραφία. Καλή τύχη!

Ο Πάκης είναι ένας πανέμορφος φουντωτός γατούλης 1 έτους που βρέθηκε να κλαίει φοβισμένος και τραυματισμένος στο δρόμο μέσα στην βροχή. Πλέον είναι καλά και ψάχνει ένα σπίτι που να τον αγαπάνε. Είναι υπερβολικά τρυφερός και χαδιάρης και θα δοθεί αποπαρασιτωμένος, εμβολιασμένος και στειρωμένος για μέσα στο σπίτι, με συμβόλαιο υιοθεσίας. Αν θέλετε να προσφέρετε στον Πάκη το παντοτινό του σπίτι, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 6973535058 με την Μάνια.
Σωματείο οι Εφτάψυχες 2157/08

Μα ποσο καλοοος;Εκει που κρεμεται ο μισος κατω απ την αγκαλια σου και παρολα αυτα τον χαιδευεις και απολαμβανει..Καλοτυχος ηδη ειναι και ας συνεχιστεί ετσι η καλοτυχια..

Εύχομαι να βρει γρήορα ένα σπίτι ο όμορφος Πάκης! :)

Τον θυμάστε τον Πάκη μου?

Πλέον λέγεται Μπουμπούκος... Δεν υιοθετήθηκε... Ο Μπουμπούκος μας βρέθηκε θετικός στο aids και ο δείκτης του μέσα σε 2 μήνες διπλασιάστηκε.. Ο γιατρός μου είπε οτι αν το πάρει λογικά, του δίνει 1-2 χρόνια ζωής. Μου είπε όμως και οτι έχει δει γατιά με χειρότερο δείκτη να ζουν χρόνια και γατιά με μικρότερο δείκτη να πεθαίνουν πολύ νωρίτερα... Οπότε ποτέ δεν ξέρεις...
Σταματήσαμε τις αγγελίες.. Κανείς δεν θα τον προσέξει σαν εμάς που ξέρουμε...

Ο Μπουμπούκος μας μένει πια στο σπίτι της μαμάς μου, γιατί έγώ έχω τρία γατάκια με FIP... Σταμάτησε να μαδάει, πάχυνε και πλέον παίζει και αυτός σαν ανέμελο γατάκι... Τρελαίνεται για το ποντικάκι του, του αρέσει το ψητό κοτόπουλο και έχει την δική του γωνία στον καναπέ.. Όπου κι αν πας είναι από πίσω σου... Αρχίζει και συμπεριφέρεται σαν κακομαθημένο γατάκι.. :) τσαντίζεται αν πάω να του κόψω τα νύχια ή να τον γαργαλίσω στην κοιλίτσα..

Την άλλη βδομάδα θα πάμε πάλι για εξετάσεις. Τρώγαμε δύο μήνες ειδική τροφή για νεφρά και συκώτι γιατί ήταν λίγο πειραγμένα...
Ξέρουμε οτι θα πονέσουμε πολύ όταν φύγει... Αλλά μέχρι τότε θα του προσφέρουμε τα πάντα... Αγάπη, φροντίδα, σιγουριά, ασφάλεια...

Ενα μεγαλο μπραβο σας..συγκινηθηκα πραγματικα!Να εχει την καλυτερη ζωουλα ο μπουμπουκος σας,και να ζησει για πολλα χρονια ακομα.Οντως παντως μπορουν να ζησουν πολυ καλα για πολλα χρονια.Και εγω,γατουλης που βρηκε και τον υιοθετησε φιλος μου,διοτι εχει aids και δεν μπορουσα να τον βαλω με τα δικα μου,ειναι μια χαρα χοντρουλης και χαιρει ακρα υγειας 2 χρονια τωρα!(φτου σκορδα να φτυσω!)

και φωτογραφίες του μπουμπούκου μας... :)

Συνημμένα

• P7070431.jpg
    P7070431.jpg
    1,6 MB · Εμφανίσεις: 34
  • P5310211aaa.jpg
    P5310211aaa.jpg
    1,6 MB · Εμφανίσεις: 29
  • P6140260aaa.jpg
    P6140260aaa.jpg
    1,8 MB · Εμφανίσεις: 33
  • P6260313.jpg
    P6260313.jpg
    1,4 MB · Εμφανίσεις: 28
  • P7060423.jpg
    P7060423.jpg
    1,6 MB · Εμφανίσεις: 27
Πόσο ομορφούλης! Ο κόκκινος φιόγκος του πάει, δε λέω, αλλά σωστό στολίδι κι ο ίδιος!..
smiley-love067.gif

Το πιο γλυκό και τρυφερό στολίδι, τέτοιο πλάσμα που, με σύμμαχο τα χάδια και την ζεστασιά της αγάπης σας, θα το ερωτευτεί η ίδια η ζωή και θα τον κρατήσει, εύχομαι, για πολλά χρόνια κοντά της
smiley-love021.gif

Καλή ζωούλα να έχει εύχομαι για πολλά πολλά χρόνια κοντά σας! Στα καλύτερα χέρια βρέθηκε ο Μπουμπούκος! Να τον χαίρεστε!

Συγκινήθηκα πολύ από την ιστορία του μικρού γίγαντα....να στε καλά και εσείς και ο μικρούλης και να ζήσει μαζί σας όμορφα χρόνια που θα απαλύνουν τον πόνο του για ότι έχει ζήσει....:bigarmhug

Πόσο ομορφούλης! Ο κόκκινος φιόγκος του πάει, δε λέω, αλλά σωστό στολίδι κι ο ίδιος!..
smiley-love067.gif

Το πιο γλυκό και τρυφερό στολίδι, τέτοιο πλάσμα που, με σύμμαχο τα χάδια και την ζεστασιά της αγάπης σας, θα το ερωτευτεί η ίδια η ζωή και θα τον κρατήσει, εύχομαι, για πολλά χρόνια κοντά της
smiley-love021.gif

θα τον ερωτευτεί η ίδια η ζωή και θα τον κρατήσει.... τι υπέροχη πρόταση...

Σας ευχαριστώ πάρα, μα πάρα πολύ για τις ευχές σας... Το θέμα το μετέφερα σήμερα στην ενότητα "Οι γάτες μου" με τίτλο "Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΜΑΣ"..

Καλή σας μέρα... :)

Άχου τον γλυκούλη! Μπράβο σας που τον κρατήσατε και του προσφέρετε την καλύτερη ζωή που θα μπορούσε να έχει για όσο καιρό αντέξει. :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back