vicki v.
Δραστήριο μέλος
Ας περιγράψω το περιστατικό. Ξέρω ότι λίγο πολύ όλοι έχουμε ζήσει παρόμοια περιστατικά αλλά θα ήθελα να το μοιραστώ γιατί πολύ με στεναχώρησε. Χθες είχα πάει στη φίλη μου για καφέ, η οποία μένει σε μονοκατοικία σε μία περιοχή που δίπλα έχει χωράφια και δέντρα. Ο γείτονάς της -είναι γνωστό σε όλη τη γειτονιά - δεν συμπαθεί τα ζώα, έχει ρίξει πάρα πολλές φόλες σε γάτες που κατα καιρούς έχει μαζέψει και 'αναστήσει' η φίλη μου και γενικά δεν φημίζεται για τα συναισθήματα αγάπης ούτε προς την ίδια την οικογένειά του ούτε προς τα ζώα.
Το σκυλάκι του γιού του βγήκε από την αυλή και έτρεξε στο χωραφάκι. Ένα άλλο σκυλί μεγαλύτερου μεγέθους το δάγκωσε και ο μικρός άρχισε να κλαίει και να φωνάζει το μπαμπά του. Έξαλλος ο εν λόγω κύριος έτρεξε στο χωράφι με ένα φίλο του (παρόμοιας διαγωγής) και προσπαθούσαν να δουν τι έπαθε το σκυλάκι. Επειδή το πονούσαν και γύρισε να τους δαγκώσει, ο τύπος έριξε μπουνιά στο σκυλάκι και ακολούθως μπουνιά στο γιο του που φώναζε 'Μπαμπά μη το χτυπας!" Η επόμενη κίνηση : Κλωτσιά στο σκυλί και ακολούθως άρπαξε ένα ξύλο και άρχισε να το χτυπάει.
Εγώ με τη φίλη μου έχουμε γίνει έξαλλες, ουρλιάζαμε και οι δύο αλλά στο φινάλε ο τύπος μας έλεγε: "Κοιτάξτε τη δουλειά σας" και μας έβριζε. Και ερωτώ. Εγώ τι μπορώ να κάνω; Μπορώ να τον καταγγείλω; ΟΧΙ. Η Φιλοζωϊκή εδώ της περιοχής δεν έχει τέτοια δικαιοδοσία και σαφέστατα η αστυνομία αδιαφορεί. Έχουν γίνει πολλές καταγγελίες εναντίον του και αποτέλεσμα μηδέν. Έτσι μου 'ρχεται να το πάρω το σκυλάκι την επόμενη φορά που θα το δω μόνο του. Ούτε το ταϊζει ούτε το πλένει. Σαν αδεσποτάκι είναι ούτως η άλλως.
Κάτι τέτοια περιστατικά με κάνουν κακό άνθρωπο. Του ευχήθηκε ό,τι χειρότερο. Έχει σοβαρό πρόβλημα καρδιάς ο τύπος και πραγματικά εύχομαι την επόμενη φορά που θα σηκώσει χέρι στα παιδιά του ή σε ζωάκι να μείνει στον τόπο.
Ευχόμουν να ήμουν άντρας όταν τον είδα να βιαιοπραγεί και να είχα μεγαλύτερη σωματική δύναμη...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vicki v.
Δραστήριο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
Βίκη γράφεις ότι μένεις Αμερική έτσι δεν είναι? Παρακολουθώ μετά μανίας μια εκπομπή στο Animal Planet που λέγεται : Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ. (Η Αστυνομία Ζώων του Χιούστον είναι μια μη κερδοσκοπική, οκταμελής οργάνωση με σημαντικό έργο στη μάχη κατά της κακοποίησης των ζώων και στον αγώνα για τη διάσωση αυτών που κινδυνεύουν). Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο εκεί που βρίσκεσαι?
Και εγω βλεπω την αστυνομια των ζωων, και του χιουστον και του ντιτροιντ που εβαζαν παλιοτερα! Κανουν πολυ καλη δουλεια!
Νομιζω οτι η βικυ δεν ειναι στην Αμερικη τωρα!?

aspasiapef
Διάσημο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
συμφωνώ απόλυτα!χμ η μονη λυση ειναι καταγραφη στο κινητο σου τηλεφωνο κ καταγγελισ στην αστυνομια κ στην φιλοζωικη καπου το λεει μεσα στο νομο στην αναγκη κλεψε το σκυλο κ τρεχααααααααααααααα
Υπάρχουν νόμοι και εφόσον θα υπάρχουν αποδείξεις η αστυνομία δεν μπορεί να μείνει άπραγη!

vicki v.
Δραστήριο μέλος
Βίκη γράφεις ότι μένεις Αμερική έτσι δεν είναι? Παρακολουθώ μετά μανίας μια εκπομπή στο Animal Planet που λέγεται : Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ. (Η Αστυνομία Ζώων του Χιούστον είναι μια μη κερδοσκοπική, οκταμελής οργάνωση με σημαντικό έργο στη μάχη κατά της κακοποίησης των ζώων και στον αγώνα για τη διάσωση αυτών που κινδυνεύουν). Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο εκεί που βρίσκεσαι?
Ακριβώς γι' αυτό απελπίστηκα τόσο. Το περιστατικό συνέβη εδώ στο Βόλο. (Έχω γυρίσει από Αμερική για μερικούς μήνες). Επειδή έβλεπα κι εγώ την εκπομπή στο Animal Planet όταν ήμουν έξω, ζώντας τέτοιες καταστάσεις ξανά στην Ελλάδα και συνειδητοποιώντας πόσο πίσω είμαστε σε ορισμένα θέματα, μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Εγώ θα το πάρω το σκυλάκι και να μου το θυμηθείτε.
Νερινα έχεις δίκιο για αυτό που λες. Προσπαθώ πάντα να αντιμετωπίζω τις καταστάσεις με τη λέξη αγάπη μπροστά. Ακόμη και αν ο άλλος κάνει κακο, σκέφτομαι ότι απλά δεν το καταλαβαίνει ή θα πρέπει να τον λυπάμαι για την κατάστασή του παρά να τον μισώ. Αλλά δεν το καταφέρνω. Είναι το σκαρί μου τέτοιο. Δεν βρίσκω την εκδίκηση κακό πράγμα. Τουλάχιστον σε κάποιες περιπτώσεις.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Αλλα νομιζω οτι κατι παραπανω μπορουμε ολοι μιας και τα αντιμετωπιζουμε ουτως η αλλως πχ ωιψκυ αντι να το λες εδω γιατι δεν περνεις τηλ τις φιλοζωικες βολου και αθηνας να ρωτησεις πιο συγκεκριμενα τι μπορεις να κανεις?? εχω εδω τη λιστα https://www.zoofilia.gr/pages.asp?th...&guide_place=0&guide_kind=7&guide_type=0#main
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
vicki v.
Δραστήριο μέλος
Όσο για τον τύπο δεν μπορώ να κινήσω διαδικασίες γιατί φοβάμαι. Δεν είναι στα καλά του. Την οικογένεια της φίλης μου την παρενοχλεί χρόνια τώρα λόγω των ζώων και άλλων αφορμών. Είναι psycho.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν ένας άνθρωπος κριθεί επικίνδυνος για τους άλλους, με εντολή εισαγγελέα διακομίζεται σε ψυχιατρικό ίδρυμα. Μμμμ….μόνο όμως όταν αυτοί οι άλλοι είναι του δικού του είδους…
Hook
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool