NIKOS27
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Μετέφερα το μήνυμά σου σε νέο θέμα για να το βρίσκουν πιο εύκολα οι υπόλοιποι.Το έντονο νιαούρισμα που αναφέρεις μπορεί να οφείλεται σε πολλές αιτίες. Πώς είναι γενικά το γατάκι σου; Τρώει κανονικά; Είναι δραστήριο; Έχεις παρατηρήσει άλλες αλλαγές στη συμπεριφορά του;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Επίσης, πιθανόν να έχει μυρίσει θηλυκή και την φωνάζει...

Αν τον έχεις μόνο μέσα.. καλό είναι να μείνει μέσα.. γιατί μπορεί να χαθεί ή να πάθει κάτι αν βγει έξω. Αν είναι μέσα έξω.. πρόσεχε τον επίσης, γιατί θα τσακωθεί με άλλα αρσενικά.
NIKOS27
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Αν θελετε οπωσδηποτε μικρα,θα πρεπει να περιμενετε να μεγαλωσει κι αλλο,ισως να αρχισει να ψεκαζει,να του κανετε ολες τις απαραιτητες εξετασεις,να βρειτε θηλυκο,να κανει και αυτο ολες τις εξετασεις,να δειτε απο πριν τι θα κανετε τα μικρα...
Αν παλι θεωρειτε οτι δεν ειναι απαραιτητο,μπορειτε σε εναν μηνα περιπου απο τωρα να κανονισετε για στειρωση με τον γιατρο του.Εγω αυτο εκανα με τον γατουλη μου και ολα ειναι μια χαρα.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Επίσης, θα του έκανε και καλό μια 2η γατούλα, για παρέα, αφού είναι και μόνος του πολλές ώρες.

Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν όχι καλύτερα να τον πας άμεσα. Αν όλα καλά μάλλον θέλει παρεούλα
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Αν είναι έτσι τότε δεν θα μπορείς να κοιμηθείς.Όμως για καλού και για κακού ρώτα έναν κτηνίατρο.Αλλά 99 τις εκατό δεν έχει πρόβλημα,απλά όπως είπα πιο πάνω έτσι είναι η ράτσα.Από εμπειρία στο λέω!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Έχω και εγώ μια σιαμέζα 15 χρωνών (Σίμπα) και από την πρώτη στιγμή που την πήραν οι γονείς μου δε σταματά να νιαούρίζει.Έτσι είναι η ράτσα.Αν είναι έτσι τότε δεν θα μπορείς να κοιμηθείς.Όμως για καλού και για κακού ρώτα έναν κτηνίατρο γιατί μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα υγείας ή να θέλει να ζευγαρώσει.Αλλά 80% δεν έχει πρόβλημα,απλά όπως είπα πιο πάνω έτσι είναι η ράτσα.Από εμπειρία στο λέω!Δες και το βιντεάκι για να καταλάβεις τι ενοώ: https://www.youtube.com/watch?v=_agBEolRe_O&feature=channel_ page.Μόλις πάς εδώ θα πατήσεις Sienna Talks and Purrs
Τελικά τι έγινε με τον γατούλη.Έχεις να μας πεις νέα του πολύ καιρό...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool