Subject to change
e-steki.gr Founder

Πάντως εμείς οι γυναίκες έχουμε και ένα Α ένστικτο. Αν νιώθεις οτι ο γιατρός δεν είναι σωστός, μετά και απο όσα έχει κάνει θα σου πρότεινα να φύγεις με 1000... Ακου κει να τη χτυπάς
Το θυμήθηκα πάλι και συγχύστηκα 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gemini
Εκκολαπτόμενο μέλος
Tο βασικό και ίσως μοναδικό κριτήριο επιλογής αυτής της κτηνιατρικής κλινικής ήταν το γεγονός ότι είναι δίπλα στο σπίτι μου. Tο θεώρησα πολύ βολικό, γιατί δεν μπορούσα ούτε καν να σκεφτώ τότε, ότι έχουν τόση διαφορά μεταξύ τους οι κτηνίατροι. Tώρα όμως έχω άλλη γνώμη. Έχει κανείς να μου προτείνει κανέναν άλλο; Eννοείται ότι δεν μπορώ να τον εμπιστευτώ για την στείρωση της Σούμης.
Θα προσπαθήσω να σου δώσω να καταλάβεις αυτό που έκανε με το εμβόλιο.
Πριν κλείσω ραντεβού, είχα πάρει τηλέφωνο για να ρωτήσω απλά ενημερωτικά, πότε πρέπει να ξεκινήσουμε τα εμβόλιά της. Tότε με είχε ρωτήσει ο γιατρός πόσο μηνών είναι η Σούμη και όταν του είπα ότι είναι 2 μηνών, μου είπε ότι μπορούμε να ξεκινήσουμε αμέσως.
Mετά το εμβόλιο όμως, και αφού τσέπωσε τα 50 ευρουλάκια, μου είπε ότι επειδή είναι τόσο μικρούλα, πρέπει να επαναλάβουμε το εμβόλιο σε 1 μήνα. Eνώ αν πήγαινα την Σούμη αφού είχε κλείσει τους 3 μήνες, δεν θα χρειαζόταν να το επαναλάβουμε.
Eίναι σαν να μου λέει κατάμουτρα, ότι με βρήκε κορόϊδο και επειδή δεν έχω προηγούμενη εμπειρία, μπορεί να μου λέει ό,τι βλακεία του'ρχεται στο κεφάλι, μόνο και μόνο για να τσεπώνει τα 50 ευρώ επίσκεψη..... Mπορεί να έχω άδικο, μπορεί όντως να πρέπει να επαναλάβουμε το εμβόλιο σε 1 μήνα. Aλλά δεν μπορούσε να μου πει τότε στο τηλέφωνο ότι μπορώ να περιμένω 1 μήνα, μέχρι να γίνει η Σούμη 3 μηνών και να πάμε να κάνει τότε το 1ο της εμβόλιο.
Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητή, αλλά τώρα πια νομίζω ότι είναι απλά καραγκιόζης ο γιατρός...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder
1. Όφειλε να σε ενημερώσει
2. 50 ευρώ για ένα εμβόλιο και την αλοιφή για τα σκουλήκια είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.
Αν ξέρεις καλά αγγλικά μπορώ να σου βρώ άρθρα για το πως να διαλέξεις κτημνίατρο αν και πρέπει να τα αντιμετωπίσεις με σκεπτικσμό γιατί δεν ανταποκρίνονται και πάρα πολυ΄στην ελληνική πραγματικότητα. Αν όχι, σύντομα θα γίνει τέτοιο άρθρο στο mycat ούτως η άλλως. Μόλις πάω Θεσσαλονικη και ξεμπερδέψω με κάποιες δουλείες που έχω (Πρέπει μέχρι το τέλος του μήνα να έχω παραδώσει 2 sites :cry:, το ένα μάλιστα κατα τις 15 άντε 20...
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαργαρίτα
Νεοφερμένο μέλος
Θα κοιτάξω το κουτί σήμερα. 
Subject to change
e-steki.gr Founder
Η αμπούλα καλύπτει και ενδοπαράσιτα; Πως γίνεται αυτό; Πρώτη φορά το ακούω

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Subject to change
e-steki.gr Founder
Eίπα κι εγώ! Ναι, κι εγώ αυτό είχα υπόψινΑρχική Δημοσίευση από giota:Η αλοιφη για τα ενδοπαρασιτα η το χαπι ειναι που καλυπτουν η αμπουλα καλυπτει μονο για εξωπαρασιτα Προσεξε το εγω το ψαξα Και στο φαρμακειο να πας θα σου δωσουν

ladycat
Διάσημο μέλος
ΑΒΑΤΣΗ ΕΛΕΩΝΟΡΑ Γρ. Λαμπράκη 51Χαλάνδρι , 15238 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: 2108104875
ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΑ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ
ΓΑΒΡΑΣ Κ. - ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΣ Δ. ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 29
ΧΑΛΑΝΔΡΙ , 15232 ΑΤΤΙΚΗΣ
Τηλ.: 2106817457
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Γ. ΑΝΔΡΕΑΣ Μετεμορφώσεως 51
Χαλάνδρι , 15234 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: 2106800677
ΔΑΝΟΥΡΔΗΣ ΤΑΣΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ
15233 ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΤΤΙΚΗΣ
Τηλ.: 2106800758
ΚΕΣΤΗΣ Γ. ΑΠΟΣΤ. 25 ΜΑΡΤΙΟΥ
15232 ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΤΤΙΚΗΣ
Τηλ.: 2106800255
ΛΙΑΠΗΣ Κ. ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΡΟΔΟΔΑΦΝΗΣ 9
ΧΑΛΑΝΔΡΙ , 15233 ΑΤΤΙΚΗΣ
Τηλ.: 2106845323
ΛΙΕΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ
15232 ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΤΤΙΚΗΣ
Τηλ.: 2106817392
ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΘΩΜΑΣ ΔΑΒΑΚΗ
15233 ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΤΤΙΚΗΣ
Τηλ.: 2106850120
ΜΕΝΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Δ. ΠΕΝΤΕΛΗΣ
15234 ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΤΤΙΚΗΣ
Τηλ.: 2106834031
ΜΟΥΣΜΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΜΠΑΖΗ 33
ΧΑΛΑΝΔΡΙ , 15232 ΑΤΤΙΚΗΣ
Τηλ.: 2106852098
ΜΠΡΑΧΟΥ ΕΛΕΝΗ Σ. Βενιζέλου 74 & Σαχτούρη 52
Κ. Χαλάνδρι , 15121 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: 2106856256
ΣΟΥΣΟΥ ΑΝΝΑ Κ. Επιδαύρου 69
Χαλάνδρι , 15233 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: 2106857395
αυτα βρηκα
tux
Νεοφερμένο μέλος
Βρε μπας και είσαι το Google ??? 
Μαργαρίτα
Νεοφερμένο μέλος
Michelle συγνώμη για την διόρθωση αλλά δεν νομίζω ότι δεν είναι αχινόκοκκος αλλά εχινόκοκκος. Σε παρακαλώ αν ξέρεις πες μου ποιό είναι το χάπι γιατί θέλω προφύλαξη απ'όλα και για το γάτο αλλά για μένα και τα παιδιά μου. 
Subject to change
e-steki.gr Founder
Η κτηνίατρος μου μου το είχε πει "αχνόκοκκο" και δεν το έψαξα περεταίρω 
Το χάπι του το έδωσε η κτηνίατρος οπότε δεν είδα μάρκα κλπ αλλά θα τη ρωτήσω όταν πάω Θεσ/νίκη, μιας και θα πάω ούτως η άλλως για τον επαναληπτικό εμβολιασμό

Μαργαρίτα
Νεοφερμένο μέλος
Ελπίζω να μην είναι κάτι που επείγει γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν του έδωσε ο γιατρός χάπι αλλά τον είχε ταράξει στα εμβόλια, μήπως γίνεται και με εμβολιασμό? Θα κοιτάξω το βιβλιάριό του και θα ρωτήσω κι εγώ τον κτηνίατρό μου. Αυτά για την ώρα μη σε ζαλίζω. 
Subject to change
e-steki.gr Founder

Πάντως, δεν με ζαλίζεις καθόλου, ούτε να το σκέφτεσαι
Είναι ένα ευχάριστο διάλειμμα απο τη δουλειά να απαντάω εδώ 
Gemini
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από ladycat:ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΑ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ
αυτα βρηκα
Ladycat, είσαι τρομερή! Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για την τόσο "πλούσια" λίστα.
Θα ψάξω να βρω κάποιον που να με βολεύει, αν και θα προτιμούσα να μου συστήσει κάποιος κάποιον συγκεκριμένο γιατρό, για να ξέρω ότι είναι δοκιμασμένος και καλός.
Anyway, ας δοκιμάσω κάποιον και βλέπουμε.
Mπορεί η Σούμη μου να είναι τυχερή αυτή τη φορά και να πέσει σε καλά χέρια!

ladycat
Διάσημο μέλος
χαχαχαχα τι μπαρακι θελεις με τι ειδος μουσικης καλε???Αρχική Δημοσίευση από tux:Βρε ladycat δεν μας γράφεις και τα καλύτερα μπαράκια της Αττικής και περιχώρων που πηγαίνουμε στα ίδια και στα ίδια ???![]()
![]()
Βρε μπας και είσαι το Google ???
![]()

giota
Πολύ δραστήριο μέλος

ladycat
Διάσημο μέλος
μαργαριτα καλησπερα ποιον κτηνιατρο εχεις καλε κ εγω πειραια μενωΑρχική Δημοσίευση από Μαργαρίτα:Καλημέρα!!! Tux απ'ότι γνωρίζω από τη στιγμή που έχει έντονο ξύσιμο, υπάρχει ειδικό σπρέϊ στα καταστήματα pet shop το οποίο αντιμετωπίζει άμεσα το ξύσιμο. Όσο για τον κτηνίατρο που πήγε πολύ μακριά..... εσύ που ακριβώς μένεις? Δεν μπορεί να μην υπάρχει άλλος στη γύρω περιοχή ή ρώτησε στο pet shop που του αγοράζεις τροφή, σίγουρα θα έχουν να σου προτείνουν. Αν μένεις Πειραιά θα σου προτείνω τότε εγώ (και πάλι αν σε βολεύει η περιοχή). Πάντως την αμπούλα πρέπει να τη βάζεις μία φορά το μήνα, όπως αναφέρει και η Michelle (είναι προληπτική όχι θεραπευτική).
Μαργαρίτα
Νεοφερμένο μέλος

Μαργαρίτα
Νεοφερμένο μέλος
και ότι η αμπούλα που του βάζω τον καλύπτει πλήρως και για ενδοπαράσιτα και για εξωπαράσιτα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool