vagelis31
Νεοφερμένο μέλος
Ο vagelis31 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
23-07-12
23:05
γεια σας παιδια ειμαι καινουργιος στην παρεα σας και θα ηθελα να ρωτησω κατι.εχω ενα γατο δυομιση ετων και τωρα τελευταια παρατηρησα οτι ξυνεται σε συγκεκριμενα σημεια παρολο που κανουμε αποπαρασιτωση καθε μηνα.τον πηγα στον γιατρο και μου ειπε οτι ειναι ψυχολογικο επειδη, εχουμε και αλλα γατια στην αυλη(αδεσποτα) και τα ταιζουμε και οτι το κανει απο ζηλεια.ξερει καποιος καμια παρομοια περιπτωση για να με βοηθησει?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
24-07-12
22:21
και εγώ το ίδιο έχω παθει με το δικο μου το γατουλίνο ξύνεται πολυ γύρω από το λαιμό του σε σημείο που έκανε πληγές και πήρε βέβαια αντιβίωση αλλά και γλυφεται έντονα σε όλο του το σώμα και ιδιαίτερα στα πόδια του ο δικός μου κτηνίατρος μου είπε ότι αφού δεν έχει όυτε μύκητες (είχα ταλαιπωρηθεί και με αυτό...!!) όυτε κάποιο παράσιτο είναι λόγω επαφής με ερεθιστική ουσία με αποτέλεσμα να πλένω όλα τα σεντονια, τα ριχτάρια και όπου πάει και κάθεται μόνο με πράσινο σαπούνι ή με σκέτο νερό και όταν σφουγγαρίζω μετά να ξεπλένω το πάτωμα με νερό (σε δουλειά να βρισκόμαστε!!!!)) τι να πώ αααα και τον έκανα και μπάνιο με σκέτο νερό (τον καημένο)!!!η 'αλλη μου η γάτα που την έχω και αυτή μέσα στο σπίτι δεν έχει τιποτα ...ούτε μύγα στον κόρφο της!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vagelis31
Νεοφερμένο μέλος
Ο vagelis31 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
25-07-12
19:45
ευχαριστω για τις συμβουλες ο δικος μου το ελλατωσε λιγο.αν δω οτι συνεχιζει θα παω να παρω και αλλη γνωμη.να εισαι καλα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum