Έντυπη έκδοση MyCat

Havana

Διάσημο μέλος

Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα.
επιτελους ποτε θα ξυπνησουν οι μεγαλοεκδοτες και να καταλαβουν την δυναμη του αναγνωστικου κοινου που λατρευει τις γατες>???
Ποσο θα ηθελα ενα εβδομαδιαιο περιοδικο που να ειναι πληρως ενημερημενομενο για οτι αφορα τη γατα
και οχι γλυκαναλατο ,:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

επιτελους ποτε θα ξυπνησουν οι μεγαλοεκδοτες και να καταλαβουν την δυναμη του αναγνωστικου κοινου που λατρευει τις γατες>???
Ποσο θα ηθελα ενα εβδομαδιαιο περιοδικο που να ειναι πληρως ενημερημενομενο για οτι αφορα τη γατα
και οχι γλυκαναλατο ,:redface:
Δηλώνω οπαδός σου! :up: το pet city είναι γεμάτο με το περιοδικό "σκυλιά" για γάτες ούτε μονοσέλιδο...:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ισως και μηνιαίο καλύτερα θα μπορούσε να ήταν...
με θέματα, υγεία, διατροφή, καμπάνιες για αδέσποτα, αγγελιές, παρουσιάση φυλής, ανέκδοτα, κουιζ, και φυσικά τις... απαραίτητες διαφημίσεις;)
μμμμ... θα με ενδιέφερε να βοηθήσω εθελοντικά...:hmm:

παιδια ειναι πολυ καλη ιδεα... αλλα ποιος θα το εκδιδει αυτο το πράγμα;

yπαρχει μαι εκδοτικη στη μιχαλακοπουλου που ειανι συνηθισμενη σε μικρες πωλησεις τευχων αλλα εχει κατι μπουρδες για το κυνηγι και για χομπι τυπου ψαρεμα (ελεος) νομιζω πως αν σκασουμε μυτη με ενα σουπερ προτζεκτ στατιστικα εκτιμησεις και μια συντακτικη ομαδα , επισης μπορω να επιμεληθω το θεμα χορηγιων που ειναι η αδυναμια μου και να γραψω και τιποτα που ειανι το ψωνιο μου θα ειναι πολυ χαζοι αν αρνηθουν μασημνεη τροφη και σιγουρη συνταγη!!!

Παιδια καταρχην η ιδεα ειναι καταπληκτικη.Ενα περιοδικο γυρω απο τον κοσμο της γατας σιγουρα λειπει απο την Ελλαδα.Εγω θα προτινα τριμηναια η το πολυ μηναια εκδοση για για εβδομαδιαια μαλλον δυσκολο το βλεπω.Τωρα αυτο που δεν καταλαβα ειναι σκεφτεστε να προτινετε στον εκδοτικο οικο να βγαλει καποιος περιοδικο για γατες μια που υπαρχει κενο στον εκδοτικο χαρτη και υπαρχει κοινο που ενδιαφερεται?
Η ολη αυτη την προσπαθεια θα την επιμεληθει το mycat μια και αρθρα και φωτογραφικο υλικο και πολυ,πολυ πειρα απ'ολους μας υπαρχει:up:
Αν συμφωνει βεβαια η διαχειρηση του σαιτ.
Παντος σε πρωτη φαση θα μπορουσαμε να κανουμε γκαλοπ μεταξυ μας ποσα απο τα 4661(μεχρι στιγμης) μελη θα ενδιαφεροταν να γινουν συνδρομητες για να εχουμε μια σιγουρη βαση.:D

Κάποτε σπούδασα γραφιστική... Αν φτιάχνετε τα κείμενα μπορώ να διαθέσω χρόνο να τα στίνουμε... (Δεν είμαι δυνατή πένα δυστιχώς), να τα έχουμε έτοιμα για εκτύπωση...

Μπορούμε να ξεκινήσουμε με ένα δεκαεξασέλιδο...

Κι από μένα παιδιά, ό,τι θέλετε: σύνταξη, επιμέλεια (είναι η δουλειά μου, έτσι κι αλλιώς;)) σε εθελοντική βάση, εννοείται.
Συμφωνώ με τη niki για τριμηνιαία ή διμηνιαία περιοδικότητα, τουλάχιστον σε πρώτη φάση.
Οι περισσότερες τέτοιες εκδόσεις κυκλοφορούν δωρεάν, αν δεν κάνω λάθος, καλύπτοντας τα έξοδά τους από χορηγίες και διαφημίσεις. Ωστόσο, μια (καλή κατά τη γνώμη μου) εναλλακτική θα ήταν να διατίθεται έναντι κάποιου λογικού αντιτίμου, μεγάλο ποσοστό του οποίου να πηγαίνει για στειρώσεις, περίθαλψη και φιλοξενία αδέσποτων. Και κάτι άλλο που πρέπει να σκεφτούμε είναι η διανομή: θα διατίθεται μόνο από πετ σοπ και ίσως κτηνιατρεία; Ή και από αλλού;
Μια άλλη ιδέα θα ήταν να κυκλοφορήσει δωρεάν, σαν τακτικό ένθετο σε κάποιο free press.:hmm:

Παιδια καταρχην η ιδεα ειναι καταπληκτικη.Ενα περιοδικο γυρω απο τον κοσμο της γατας σιγουρα λειπει απο την Ελλαδα.Εγω θα προτινα τριμηναια η το πολυ μηναια εκδοση για για εβδομαδιαια μαλλον δυσκολο το βλεπω.Τωρα αυτο που δεν καταλαβα ειναι σκεφτεστε να προτινετε στον εκδοτικο οικο να βγαλει καποιος περιοδικο για γατες μια που υπαρχει κενο στον εκδοτικο χαρτη και υπαρχει κοινο που ενδιαφερεται?
Η ολη αυτη την προσπαθεια θα την επιμεληθει το mycat μια και αρθρα και φωτογραφικο υλικο και πολυ,πολυ πειρα απ'ολους μας υπαρχει:up:
Αν συμφωνει βεβαια η διαχειρηση του σαιτ.
Παντος σε πρωτη φαση θα μπορουσαμε να κανουμε γκαλοπ μεταξυ μας ποσα απο τα 4661(μεχρι στιγμης) μελη θα ενδιαφεροταν να γινουν συνδρομητες για να εχουμε μια σιγουρη βαση.:D

η αρχιχκη μου σκεψη ειναι ενα περιοδικο για γατες το τριμηνο δεν θα το κανει επικαιρο....
και επειδη ειχα δει ενα αντιστοιχο τα σκυλια μας κι εμεις η κατι τετιο αλλα δεν παρεχει καμια σοβαρη πληροφορια ...ειπα για πλακα ας λεγεται η αγατ μου, η συχρονη γατα, mycat, η οτιδηποτε:lol:
το mycat ειναι φορουμ δενε χει καμια σχεση με αυτο

Κι εγω μεσα παιδια ειχε βγει για λιγο παλιοτερα το Νιαου μαζι με το Γαβ αλλα δεν ειχε προχωρησει και το κοψανε κι απο τοτε ειμαστε κατι μονοσελιδα μεσα σε Γαβ η σε Σκυλια.

Θα μπορουσαμε να το προτεινουμε και σε μεγαλυτερο οργανισμο αν εκτιμησουμε το κοινο που θα το επαιρνε. Μηνιαιο η διμηνιαιο σιγουρα οχι εβδομαδιαιο γιατι εχει πολύ δουλεια παιδια ηδη το μηνιαιο.Μετα ειναι θεμα μαρκετιγκ να προωθηθει στο κοινο ωστε να το παιρνουν.

Προτεινω τιτλους: MyCat, ΜΙαρ, Νιαου, Η Γατα μου,Γατες

Χαβανα εχεις τετοιο ταλεντο?? πολύ χρησιμο.

H πολιτικη των free press ειναι εντελως πατροναρισμενη λεω να μην παιξουμε το παιχνιδακι τους...
μπορουμε να κο=ινηθουμε ως εξηη:
αλαφα !
κανουμε μια γραπτη προταση , γενικη , που απλα θα περειχει ταυτοτητα περιοδικου , target groop , καποια στοιχεια στατιστιτικα ακι προτεινομενο διακριτικο τιτλο...
το κατοχυρωνουμε σε συμβολαιογραφειο(50 ευρο) για να μην ε χουμε αλλα.
Βητα! προχωραμε στη συνταξη και στη δημειουργεια κειμενων, κανουμε τα πραγματα πιο χειροπιαστα, κανουμε ενα ρεπορταζ ελευθερης αγορας για προδιαδεση διαφημισεων και παμε σε 2-3 εκδοτικες με εντελως ετοιμο το πρωτο τευχος (ηλεκτρονικα) και πελατολογιο (αυτο ας μου επιτρεψετε , μπορει αν εχει περισσοτερη δουλεια και στησιμο αλλα ειναι η πιο ασφαλης οδος)

Μια τριτη λυση ειναι να ξεκινησει για λιγους μηνες πειραματικα σαν ηλεκτρονικο περιοδικο...
μια μορφη ηλεκτρονικου περιοδικου , αλλα δεν πιστευω οτι χρειαζεται να περιμενουμε τοσο και να πειραματιζομαστε.
γατοφιλοι υπαρχουν παντου...
!
σχετικα με την τιμη που εθιξες Αλικη , εδω ειναι ζωρικα τα πραγαμτα..
κι εγω ειαμι κατα των ακρβων περιοδικων...
πιστευω οτι απευθυνονται σ ελιγους ...οσα περιοδικα εχωδ ει για σκυλια παντως ενα 5 ευρο ακνουν σιγουρα...δυστηχως:/:
αυτο με τις στειρωσεις ειναι ωραια ιδεα αλλα πρακτικα μπορει να προκυψει μονο απο συνδρομες διαφορετικα θα χαθει η μπαλα, φυσικα αν υπαρχουν εσοδα αρκετα δεν το συζηταμε αλλα κατι μου ελελι οτι η αρχη θα ειναι δυσκολη...
εννοειτε κι εγω εθελοντικα προτιθεμε να ασχολειθω:P!!!!
εχω χαζοχαρει που βρηκε ανταποκριση αυτη η ιδεα!!!!1:up:

Πολύ καλή ιδέα και θα βρεί μεγάλη ανταπόκριση πιστεύω, αφού θα είναι και το μοναδικό για γάτες:)

Αν θελετε μπορω να βοηθησω στην ηλεκτρονική μορφη. Συμφωνω να την φτιαξουμε και να την προτεινουμε παντως.

Αν θελετε ανταποκριτη επαρχιας, προσφερομαι!!!!φοβερη ιδεα!!!!:up:

το Νιαου εχει πνευματικα , δικαιωματα ειναι δηλαδη καταχωρημενο στον ομιλο mbike,
κατι απλο θελει ...και το ολα για τις γατες , οι γατες μας σημερα ,
το mycat μου αρεσει αλλα θα αμς πει η μισελ αν ειναι copyright
κοιτατε εγω ενδυματολογος ειμαι στην ουσια αλλα δουλευω στη διαφημιση και δουλευα σαν συντακτρια μοδας στο κοσμπολιτα και στο down town και ξερω ακριβως την νοοτοπια τους τι περιμενου απο ενα περιοδικο και πως πρεπει αν το προτεινεις για να μην σου πουνε οχι.

ωραια παιδια προτεινω στην αρχη να συντονιστουμε απο εδω επειδη ειναι πιο ευκολος ο τροπος επικοινωνιας...
δεν χρειαζεται να ειναι κελειστη και σφιχτη η συντακτικη ομαδα ουτε περιορισμενου αριθμου...
απλα δεν μπορουμε να σκασουμε ολοι στην εκδοτικη σαν αποστατες εργατες!!!
αυτο !!! χχχχ

Πολύ ωραια Εγω σκεφτηκα ενα πιο συντομο ονομα μονο αν οχι νιαου τοτε για φαντασου να πηγαινεις περιπτερο και να λες ενα " γατα" , η "μιαρ" μου δινετε? Η η συνχρονη γατα εξισου αλλα οι γατες μας σημερα ειναι λιγο μακρυναρι κατ εμε

εχεις δικιο....θελει κατιο συντομο κι επιδη σαν ειδος ειναι πρωτοεμφανιζομενο πρεπι να ειναι χαρακτηριστικο...:redface:
μπορουμε να σκεφτουμε μερικα ονοματα και να κανουμε μια δημοσκοπηση σε αυτο το θεμα?? η πρπει να ανοιχτει αλλου???

το Νιαου εχει πνευματικα , δικαιωματα ειναι δηλαδη καταχωρημενο στον ομιλο mbike,
κατι απλο θελει ...και το ολα για τις γατες , οι γατες μας σημερα ,
το mycat μου αρεσει αλλα θα αμς πει η μισελ αν ειναι copyright
κοιτατε εγω ενδυματολογος ειμαι στην ουσια αλλα δουλευω στη διαφημιση και δουλευα σαν συντακτρια μοδας στο κοσμπολιτα και στο down town και ξερω ακριβως την νοοτοπια τους τι περιμενου απο ενα περιοδικο και πως πρεπει αν το προτεινεις για να μην σου πουνε οχι.

ωραια παιδια προτεινω στην αρχη να συντονιστουμε απο εδω επειδη ειναι πιο ευκολος ο τροπος επικοινωνιας...
δεν χρειαζεται να ειναι κελειστη και σφιχτη η συντακτικη ομαδα ουτε περιορισμενου αριθμου...
απλα δεν μπορουμε να σκασουμε ολοι στην εκδοτικη σαν αποστατες εργατες!!!
αυτο !!! χχχχ
το "ολα για τις γατες" ειναι βιβλιο.Το Νιαου μου κανει πολυ κοριτσιστικο.Εχουν και οι αντρες γατες.Δεν νομιζω να αισθανονταν καλα να τους βλεπουν να διαβαζουν κατι που γραφει νιαου απ'εξω.Φανταστειτε διαλογο μεταξυ φιλων ανδρων:
-Τι διαβαζεις εκει ρε Μητσο?
-ειναι ενα περιοδικο που τωρα κυκλοφορησε για τις γατες.
-Σωπα ρε!!!!!!πως το λενε?να το παρω στην φιλη μου...
-εεεε...γκουχ γκουχ...ου
-πως?
-αου
-πες το πιο δυνατα ρε μητσο δεν ακουω
-νιαου
-τι λες ρε γμτ?τιποτα δεν ακουω!!!
-Νιαου
-...:lol::lol::lol::lol::lol:Σακηηηηηηηη,ελα ρε να δεις τον φιλο μας!!!ποιον φιλο μας δηλαδη?νιαου βρε γατουλα..βρε μας και αλλαξες στρατοπεδο και δεν μας ειπες τιποτα?ακου νιαου:lol::lol::lol::lol:

και μην μου πειτε οτι δεν τον φανταζεστε να γινεται ευκολα αυτος ο διαλογος!!!νομιζω γι'αυτο απετυχε το περιοδικο την πρωτη φορα..:P

:lol::lol::lol:
:lol::lol:
μαλλον τοτε το ΓΑΤΑ ειναι πιο καταλληλο σαν το yoga κατλ
'ΓΕΙΑ ΣΑς ΈΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΤΟ γατα???"
ναι εχει μια λογικη!!!

το "ολα για τις γατες" ειναι βιβλιο.Το Νιαου μου κανει πολυ κοριτσιστικο.Εχουν και οι αντρες γατες.Δεν νομιζω να αισθανονταν καλα να τους βλεπουν να διαβαζουν κατι που γραφει νιαου απ'εξω.Φανταστειτε διαλογο μεταξυ φιλων ανδρων:
-Τι διαβαζεις εκει ρε Μητσο?
-ειναι ενα περιοδικο που τωρα κυκλοφορησε για τις γατες.
-Σωπα ρε!!!!!!πως το λενε?να το παρω στην φιλη μου...
-εεεε...γκουχ γκουχ...ου
-πως?
-αου
-πες το πιο δυνατα ρε μητσο δεν ακουω
-νιαου
-τι λες ρε γμτ?τιποτα δεν ακουω!!!
-Νιαου
-...:lol::lol::lol::lol::lol:Σακηηηηηηηη,ελα ρε να δεις τον φιλο μας!!!ποιον φιλο μας δηλαδη?νιαου βρε γατουλα..βρε μας και αλλαξες στρατοπαιδο και δεν μας ειπες τιποτα?ακου νιαου:lol::lol::lol::lol:

και μην μου πειτε οτι δεν τον φανταζεστε να γινεται ευκολα αυτος ο διαλογος!!!νομιζω γι'αυτο απετυχε το περιοδικο την πρωτη φορα..:P

βρε Δανάη πέθανα στο γέλιο:lol::lol:
Να δω το Μάριο με το νιαου αγκαλιά να πεθάνω!:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back