Έντυπη έκδοση MyCat

Αβανακι σε ευχαριστω πολυ για τις διευκρινησεις(αισθανομαι αναλφαβητη:redface:). Kαι εγω στο μυαλο μου ειχα τις δυο περιπτωσεις που αναφερεις,
αλλα νομιζω αν η δευτερη ειναι εφικτη ειναι καλυτερη:D
Υ.Γ Σου στειλα μαιλ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η ιδέα σου είναι καταπληκτική Αβάνα αν θέλετε κάποια βοήθεια από περιφέρεια κ επειδή δουλεύω ως σελιδοποιός σε εφημερίδα, θα ήθελα με μεγάλη μου χαρά να βοηθήσω σ' αυτή τη προσπάθεια, θα ήθελα να κάνω κ μια πρόταση, το κύριο μέλημα του περιοδικού να είναι η προώθηση των δικαιωμάτων των ζώων κ συγκεκριμένα της γάτας. Όλοι έχουν μια κοινότητα που προωθεί τα δικαιώματά τους γιατί όχι και οι γατόφιλοί;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οκ παιδια ολοι χρειζομαστε και ειδικα β.ελλαδα και περιφερεια...
σλιδεριν στειλε μου μαιλ!!!! μακια!

και η αλλη σκοπια ειναι να δουμε τι διαφημησεις εχουμε μαζεψει , τι ογκος τυπογραφειου βγαινει να παρουμε μερικες προσφορες και να δουμε αν μας συμφερει να τυπωνουμε εμεις (οπως κανει το γαβ , τυπωνει και διανεμει με δικη του ευθυνη)

Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να σκεφτούμε αρχικά και την συνδρομή. Σίγουρα από δω μέσα θα υπάρξουν εθελοντές. Πρέπει να έχουμε ένα αρχικό τιράζ στα τεύχη που θα τυπώσουμε. Πρέπει να δούμε τι θα στοιχήσει και να βγάλουμε μία συνδρομή.
Η λογική που επικρατεί στα τυπογραφεία είναι όσο πιο πολλά κομμάτια τυπώνεις τόσο λιγότερο σε χρεώνω.

Επιπλέον πρέπει να μιλάμε για σελίδες πολλαπλάσιες του 16, για ένα μέγεθος περιοδικού Α4. Από κεί και πέρα μπορούμε να παίξουμε με τα μεγέθη (ένα διαφορετικό μέγεθος περιοδικού τραβάει την προσοχή -όχι από Α4 σε Α5- πχ τετράγωνο, αλλά αυτό σημαίνει ότι πετάμε χαρτί).
Και σΑς παρακαλώ, από το λίγο που δούλεψα έξω ώς γραφίστρια σε τρεις εκδοτικούς οίκους μου έμεινε αποθημένο το περιθώριο. Θέλω λευκά περιθόρια.. Αισίως αν η ύλη του περιοδικού βγαίνει μέχρι τα όρια της σελίδας πνίγομαι... Και συνήθως δεν τα διαβάζω... Πείτε με περίεργη..

Τα περιοδικά και οι εφημερίδες είναι ένα μέσο που αργοπεθαίνει. Το μέλλον είναι το διαδίκτυο.
Οπότε προσωπικά θεωρώ χαμένο χρόνο κάτι τέτοιο, αν θέλετε τη γνώμη μου. :)

ετσι οπως εχουν καταντησει οι εκδοτες και οι δημοσιογραφοι στην Ελλαδα καλα κανει και αργοπεθαινει κατα τη γνωμη μου. ετυχως εχει αυξηθει κατα πολυ στη ελλαδα οι συνδρομη περιοδικων για γατες και για σκυλους απο το εξωτερικο...ειδικα τα εοριοδικα της μ.βρετανιας ερχονται με μεγαλη ευκολια και σε καθολου ευκαταφρονητη ποσοτητα.
Θ ηθελα να ξεφυλιζω ενα περιοδικο χαλαρο και εξυπνο την ωρα που περιμενω στο ιατρειο η την ωρα που εχω κουδουνιασει απο τον υπολιστη
και πισυετω οτι σαν γατοθαυμαστρια θα ηθελα η γατα να αγαηθει και απο κοσμο που δεν εχει προσβαση στο διαυκτιο...:)

Πλέον, εν έτει 2008 όποιος δεν έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο φταίει το ξερό του το κεφάλι και τίποτα άλλο. Ούτε θέμα κόστους τίθεται (μια συνδρομή κοστίζει όσο 2 περιοδικά), ούτε τοποθεσίας (το πολύ πολύ να μην έχει 24Mbit αλλά 2).

Ρε παιδιά, το "Η γάτα" μου θυμίζει ένα κομμωτήριο που λέγεται "Η τρίχα", ένα ζαχαροπλαστείο "Το μιλφέιγ" και ένα κρεοπωλείο που λέγεται "Το κρέας" (όλα πραγματικά :lol:). Δεν ψάχνουμε για κάτι πιο πρωτότυπο; Felis, για παράδειγμα, (που είναι και μέρος της επίσημης ονομασίας της γάτας) ή κάτι παρεμφερές...

Εγω θα το εβγαζα Kitty, και θα προσπαθουσα να το βαλω ως ενθετο σε μεγαλης κυκλοφοριας περιοδικα και εφημεριδες για αρχη.

Αλλα εγω μενω στο τριτο ροζ συννεφακι δεξια, οποτε ισως λεω και μπουρδες.

Για ο,τι χρειαστειτε πες τε μου.

Πεννα εχω, γνωριμιες σε αυτο τον χωρο δεν εχω! Μακαρι να μπορεσουμε να προωθησουμε τα γατουνια μας... και ισως και σκυλουδια!!:)

Μισελ, συμφωνω οτι το μελλον ειναι στο διαδικτυο, αλλα απέχουμε ακόμα απο αυτο. :)
Κι εγω πσιτευω οτι μπορει να εχει σχετικη επιτυχια μια τέτοια κίνηση, στην τελικη αν δεν δοκιμάσουμε δεν θα το μάθουμε.
Οσο για τον τίτλο, ναι η Γατα ειναι λιγο ξερο... Αλλα ιδεες δεν εχω.:)

Μισελ, συμφωνω οτι το μελλον ειναι στο διαδικτυο, αλλα απέχουμε ακόμα απο αυτο. :)

Και αντί να στρέψουμε περισσότερους ανθρώπους προς το διαδίκτυο καθόμαστε και σκεφτόμαστε πώς θα ενισχύσουμε την προσκόλληση τους στο παρελθόν;

Tο περιοδικο εχει αρχισει ηδη να δρομολογειτε!!! :up:
μπορει να παει , μπορει και να μην παει καθολου...αξιζει ομως η προσπαθεια.:rolleyes:

Πρίν απο χρόνια είχε βγει το Γάτες Θεές ή μάγισσες; Μία φορά που το πήρα και άλλη μία που το είδα στο κτηνιατρείο,μετά ''χάθηκε''.
Μπορεί το διαδίκτυο να είναι το μέλλον, αλλά υπάρχουν στιγμές που δεν μπορούμε να έχουμε τον η/υ μαζί μας και να θέλουμε κάτι να διαβάσουμε, κάτι διαφορετικό.:)
Αξίζει η προσπάθεια:D

Δεν το ειχα ξανακουσει αυτο το περιοδικο κριμα που σταματησε...
ηταν καλο αραγε??

Καλα, ναι, Μισελ θελω να σε δω να προσπαθείς να στρέψεις την 60αρα θειά μου στο διαδίκτυο! :lol:

Δεν το ειχα ξανακουσει αυτο το περιοδικο κριμα που σταματησε...
ηταν καλο αραγε??
Δε θυμάμαι και πολλά αν και το κρατούσα για αρκετό διάστημα:redface:, θυμάστε το τροχό της τύχης στον ΑΝΤ1; η Κρίστη( που γύριζε το τροχό) ή την είχαν συνέντευξη ή εγραφε για το περιοδικό, δε θυμάμαι και πολλά,:(είχε διαφημίσεις , μία ιστοριούλα κάποιου με τη γάτα του, μου έμεινε μια ευχάριστη αίσθηση απο όλο αυτό.:)

Ναι συμφωνω απολυτα οτι το μελλον ειναι το διαδυκτιο.Αλλα πιστευω οτι καλλιστα μπορουν να συνυπαρξουν και τα δυο:D Οσο και να μπηκε το διαδυκτιο στην ζωη μας και μας ανοιξε νεους οριζοντες πληροφοριων και επικοινωνιας αλλη ειναι η αισθηση του να διαβαζεις βιβλιο η εφημεριδα η περιοδικο.Αυτο τουλαχιστον για μενα δεν μπορει να αντικατασταθει.
Και οπως ειπε καποτε ο αειμνηστος Φρεντι Γερμανος μπορει να τυλιξει κανεις ενα κιλο ψαρια με ενα p.c? ;):D Το παραφρασα βεβαια γιατι ο Φρεντι αναφεροταν, την εποχη εκεινη, στην τηλεοραση:D

Να πώ και γώ την άποψή μου. Θα μπορούσαμε σαφώς να ξεκινήσουμε με το περιοδικό και με ένα site το οποίο θα αναφέρεται στο περιοδικό (με συνδρομές κλπ) και θα μπορούμε να ανεβάζουμε τα παλιά τεύχη σε μορφή pdf με πρόσβαση στα μέλη του site. Σίγουρα θα υπάρχουν κείμενα τα οποία θα δημοσιεύονται με e-mail εκτός περιοδικού (φανταστήτε σαν ένα μικρό κείμενο σε ένα leaflet Α5 διπλής όψης).
Από κει και πέρα μπορούν να συνυπάρξουν ταυτόχρονα.. Στις φόρμες συνδρομής να συμπληρώνουν αν θέλουν να λαμβάνουν το περιοδικό σε έντυπή ή ηλεκτρονική μορφή (θυμήτε εμένα που ψάχνω τα πάντα πρώτα σε pdf μορφή πριν αγοράσω οτιδήποτε...) ή και στα δύο...
Λύση σε αυτό υπάρχει... από τη στιγμή που θα δημιουργηθεί το τυπογραφικό στάνταρ μπορεί να γίνει pdf για να δημοσιευτεί στο internet.

Και να σας θυμήσω ότι όταν πρωτο ξεκίνησε το internet ρωτήθηκε ο Ουμπέρτο Έκο για το μέλλον τον εκτυπώσεων και είπε περίπου ότι μπορείς να κάνεις τα πάντα με τον υπολογιστή αλλά δεν μπορείς να πάρεις το βιβλίο σε μορφή pdf στο κρεβάτι σου ή στην καφετέρια ή στην παραλία (εντάξη δεν ήξερε το μέλλον των φορητών υπολογιστών αλλά πόσοι πάνε για ηλιοθεραπία με το λάπ τοπ παραμάσχαλα και την γουαιρλες σύνδεση στην τσέπη;).

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back