yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Θα σου προτεινα πολύ απλα να γινεις σπιτι φιλοξενειας για ενα σωματειο η ομαδα εκει και εαν δεις οτι το σηκωνει η τσεπη σου κα ο οργανισμός σου τοτε βουρ αλλα για παντα ε? διαφορετικα να φιλοξενεις συχνα γαακια ετσι και θαεχεις και δε θα χεις κοστος τρελο και ενα καλο θα κανεις. Εμεις αυτο συυστηνουμε στους φοιτητες και μια χαρα τα καταφερνουν
συγνωμην ασημινα μου....αλλα πρεπει να εισαι πολυ συνειδητοποιημενος για να το κανεις αυτο...και εδω η κοπελα...στην αρχη ηταν κατα της στειρωσης...τωρα το σκεφτεται...καποια στιγμη ανεφερε και τις ουσιες που δινουν καποιοι ανεγκεφαλοι αντι στειρωσης...κατσε πρωτα να τα βρει με τον εαυτο της..και μετα της προτεινουμε διαφορα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Οχι δεν χρειαζεται , οταν εισαι εθελοντης σε σωματειο δεν χρειαζεται η ιδια συνειδητοποιηση οπως αν εχεις δικο σου ζωο γιατι εινι απο πισω σου το σωματειο οτι χρειαστεις ειναι εμπειροι ανθρωποι και μπορουν να καθοδηγουν,και οι ευθυνη ειναι μοιρασμενη αυτη εινι η δουλεια αλλωστε οταν εχουμε εθελοντες, σιγουρα εχει καποιο αθηνα αρκετα οργανωμενο γι αυτο, στην τελικη το ναπηγαινει κανεις για αρχη να φροντιζει τα ζωακια σε ενα καταφυγιο ειναι ακομη λιγοτερη ευθυνη και ταυτοχρονα μαθαινεις.
νομιζα οτι εννοουσες να φιλοξενει σπιτι της γατακια...

maria-g
Νεοφερμένο μέλος
νομιζα οτι εννοουσες να φιλοξενει σπιτι της γατακια...![]()
είχα και παλιότερα γατί και νομίζω ότι ήμουν αρκετά άξια.Μπήκα εδώ για να ρωτήσω και να ακούσω τις απόψεις σας όχι την κριτική σου.Τώρα αν εσύ από όλα αυτά που έγραψα εδώ συμπέρανες ότι δεν τα χω βρει με τον εαυτό μου, μαλλον κάτι δεν πάει καλά με σένα.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
είχα και παλιότερα γατί και νομίζω ότι ήμουν αρκετά άξια.Μπήκα εδώ για να ρωτήσω και να ακούσω τις απόψεις σας όχι την κριτική σου.Τώρα αν εσύ από όλα αυτά που έγραψα εδώ συμπέρανες ότι δεν τα χω βρει με τον εαυτό μου, μαλλον κάτι δεν πάει καλά με σένα.
γιατι εισαι επιθετικη; εγω εσενα υποστηριζω...εσυ η ιδια εγραψες οτι εκτος απο το οικονομικο εχεις και αλλα προβληματα...αυτο εννοω οταν λεω να τα βρεις με τον εαυτο σου...και επισης οτι εχει να κανει με την στειρωση...εγω να σε βοηθησω θελω...
...κι κανενας δεν ειπε οτι δεν εισαι αξια..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria-g
Νεοφερμένο μέλος
..
γιατι εισαι επιθετικη; εγω εσενα υποστηριζω...εσυ η ιδια εγραψες οτι εκτος απο το οικονομικο εχεις και αλλα προβληματα...αυτο εννοω οταν λεω να τα βρεις με τον εαυτο σου...και επισης οτι εχει να κανει με την στειρωση...εγω να σε βοηθησω θελω......κι κανενας δεν ειπε οτι δεν εισαι αξια..
σορρυ για την επιθετικότητα αλλά εσύ είπες ότι κάθομαι και ακούω ανεγκέφαλους κτλ
άκουσα κάποιες απόψεις και τις έγραψα εδώ να δω τι θα μου πείτε.Και φυσικά σας εμπιστεύομαι γιατί σίγουρα θα χετε μεγαλύτερη εμπειρία στις γάτες.Δεν έχω σκοπό να κάνω κάτι επειδή έτσι μου είπαν κάποιοι άσχετοι προφανώς και να βάλω σε κίνδυνο το γατί μου.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
σορρυ για την επιθετικότητα αλλά εσύ είπες ότι κάθομαι και ακούω ανεγκέφαλους κτλ
άκουσα κάποιες απόψεις και τις έγραψα εδώ να δω τι θα μου πείτε.Και φυσικά σας εμπιστεύομαι γιατί σίγουρα θα χετε μεγαλύτερη εμπειρία στις γάτες.Δεν έχω σκοπό να κάνω κάτι επειδή έτσι μου είπαν κάποιοι άσχετοι προφανώς και να βάλω σε κίνδυνο το γατί μου.
μα το οτι καποιοι ανεγκεφαλοι σου ειπαν βλακειες δεν ειναι σε καμμια περιπτωση κατηγορια για εσενα..
το θεμα ειναι οτι πρεπει πρωτα να κατασταλαξεις σε καποια πραγματα...οπως στο οικονομικο που εσυ πρωτα το εθεσες...και μετα στην στειρωση....δεν ειναι καθολου κακο να κατσεις να σκεφτεις αυτα που σου ειπαμε γιατι προφανως πρωτη φορα τα ακους...πιστεψε με...τα λεω με πολυ καλη διαθεση..απλα επειδη ειναι πολυ μεγαλη ευθυνη να παιρνεις ενα ζωακι( ειναι τραγικη η κατασταση πλεον με τα αδεσποτα..) ειναι πολυ καλυτερα να κατσεις να σκεφτεις πολυ σοβαρα ολες τις παραμετρους...αυτο εννοω οταν λεω να τα βρεις με τον εαυτο σου...και ξαναλεω ..σε καμμια περιπτωση δεν εννοουσα οτι δεν θα εισαι αξια γατομαμα...
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
φυσικα αυτο εννοουσα αλλα στα πλαισια ενος σωματειου υποστηρικτικού προς τους εθελοντες ετι θα ηταν πιο ανετα μεχρι να αποφασισει. Με λιγηξ εκπαιδευση τετοια παιδια γινονται εθελοντες διαμαντια και μαθαινουν ενα σωρό πραγματα δεν πρεπει να υποτιμουμε κανεναννομιζα οτι εννοουσες να φιλοξενει σπιτι της γατακια...![]()
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
φυσικα αυτο εννοουσα αλλα στα πλαισια ενος σωματειου υποστηρικτικού προς τους εθελοντες ετι θα ηταν πιο ανετα μεχρι να αποφασισει. Με λιγηξ εκπαιδευση τετοια παιδια γινονται εθελοντες διαμαντια και μαθαινουν ενα σωρό πραγματα δεν πρεπει να υποτιμουμε κανεναν
και βεβαια δεν υποτιμουμε κανεναν...αλλα ειναι αλλο πραγμα να θελω να υιοθετησω ενα γατακι..και αλλο να φιλοξενω πολλα...

skai-animals
Δραστήριο μέλος
εξοδα πρώτων εμβολίων 50?
έκτακτα ιατρικά έξωδα ?
στείρωση 50?
τσιπάκι 100
εξοπλισμός γατιού 200-300
μηνιαία τροφή γατιού 50?
κανένα παιχνιδάκι κλπ 20
τα βάζω με ερωτηματικά γιατί τα ιατρικά δεν ξέρω ποσο τα χρεώνουν άλλοι κτηνίατροι, επίσης δεν ξέρω τι τροφή θα του δείνεις, και τι εξοπλισμό θα του πάρεις! αλλά αυτά είναι για μια φορά.
αν το πάρεις ενήλικο και στειρομένο δηλαδή από ενώς έτους και πάνω γλυτώνεις πολλά. και επιβαρύνεσαι τον χρόνο τα εμβόλια του, και κανα έκτακτο περιστατικό, όπως και την τροφή του κάθε μήνα.
σε γενικές γραμμές υπολόγισε περίπου 50 - 80 ευρώ τον μήνα είναι τα έξοδά του.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool