Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
...τι μπορω να κανω ????εχουμε σκασει απο χθες με τη μητερα μου...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα Γερακαρίτη
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος

ELENIP
Διάσημο μέλος

Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
ειμαι τοσο εκνευρισμενη που σιγουρα θα τη βρισω...σκεφτομαι να βαλω το γιαννη να παρει οταν ερθει...για να το κρατισω εγω το γατακι δεν νομιζω οτι μπορω..αλλα σιγουρα θα του βρω καλητερο σπιτι..σε περιπτωση που δεν το δινει τη μπορω να κανω???Αν της ελεγες να τον δωσει;;;
Louiza26
Εκκολαπτόμενο μέλος

Για το κλουβάκι που λες εισαι σίγουρη ότι το εχουν ολη μέρα σε κλουβακι? Αν ηταν να το κρατανε σε κλουβάκι γιατί να είχαν προβλημα με τις τριχες?
Μηπως λοιπόν υπερβαλλεις λιγο απο την αγάπη σου για το γατακι?
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
για το κλουβακι εμαθα απο την ιδια,κανει λεει ζημειες και δεν μπορει ολη μερα να το τρεχει...μπορει να ειμαι λιγο υπερβολικη αλλα εγω ποτε δεν θα εβαζα ενα γατακι μου σε κλουβι(ουτε νομιζω κανενας απο εσας)..και ξερω οτι το γατι δεν κουρευτικε ετσι λογο ζεστης..το κουρεμα ειναι που ξεκινησε ολη τη κατασταση ...ετσι οπως το ειδα και επαθα σοκ αρχισε η αδερφη μου να τη ρωταει για πιο λογο τον κουρεψε και που τον εχει τωρα..και απαντησε στο κλουβακι του κοιματε...!!!!γιατι δεν θελω να ανεβενει στο καναπε.....εγω αυτο το θεωρω απανθρωπο..να εχεις ενα γατακο ρατσας απλα για να λες οτι εχεις και να το εχεις σε ενα κλουβακι ολη μερα..Kαταρχην ηρεμησε. Πολλοι κουρεύουν τα μακρυτριχα γατιά ειδικά το καλοκαιρι. Αφενως το ζωο αισθάνεται καλυτερα με όλη αυτη τη ζεστη και αφετέρου το τρίχωμα ξαναβγαίνει σε πολύ καλη κατάσταση. Οποτε για το κούρεμα τουλαχιστον εγω δε θα παραπονιομουν γιατί δεν ειναι κατι που βασανιζει το ζώο, για το καλο του είναι
Για το κλουβάκι που λες εισαι σίγουρη ότι το εχουν ολη μέρα σε κλουβακι? Αν ηταν να το κρατανε σε κλουβάκι γιατί να είχαν προβλημα με τις τριχες?
Μηπως λοιπόν υπερβαλλεις λιγο απο την αγάπη σου για το γατακι?
Louiza26
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ισως μπορει απλα να τον περιορίζει σε μερικους χωρους, ας πουμε αν ανεβαινει στους καναπέδες, να κλεινει τις πορτες του σαλονιου αλλα οχι κλουβί.
Εγω θα σου έλεγα να της μιλησεις ηρεμα για το θεμα του κλουβιού (ασε το κούρεμα, απλα σοκαριστηκες γιατί δεν το περιμενες αλλά ειλικρινα δεν είναι κακό για το ζώο) και αν επιμένει προσπάθησε να την πείσεις να επιστρέψει το γατάκι. Αλλα παρτην με το καλο γιατί μπορεί να την πληρωσει ο γατουλης.
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
βασικα προσπαθω να καλμαρω λιγο γιατι (οπως λεω και πιο πανω) αν μιλησω εγω τωρα μαζι της μαλλον θα τσακωθω (κατι που δεν θελω γιατι θα ξεσπασει στο γατουλι)...Για το κλουβι θα συμφωνήσω μαζί σου, το ζώο ή το έχεις ελευθερο στο σπίτι ή δεν το εχεις καθόλου εκτος απο περίπτωση μεγαλης ανάγκης.
Ισως μπορει απλα να τον περιορίζει σε μερικους χωρους, ας πουμε αν ανεβαινει στους καναπέδες, να κλεινει τις πορτες του σαλονιου αλλα οχι κλουβί.
Εγω θα σου έλεγα να της μιλησεις ηρεμα για το θεμα του κλουβιού (ασε το κούρεμα, απλα σοκαριστηκες γιατί δεν το περιμενες αλλά ειλικρινα δεν είναι κακό για το ζώο) και αν επιμένει προσπάθησε να την πείσεις να επιστρέψει το γατάκι. Αλλα παρτην με το καλο γιατί μπορεί να την πληρωσει ο γατουλης.
Labrini
Νεοφερμένο μέλος
https://www.ecogreens.gr/ekloges/egfiles/AnimalRights.htm
https://www.asxetos.gr/article.aspx?i=288
Αν τα δικαιώματα του ζώου παραβιάζονται σε βαθμό που το ίδιο υποφέρει και κινδυνεύει η ζωή του, έχεισ δικαίωμα να προβείς στην αστυνομία και με την βοήθεια μιας φιλοζωικής να βρεθεί άλλο σπίτι για το γατί.
Αλλά πάνω απ'όλα ψυχραιμία και λογική, διότι οι ευαισθητοποιημένοι άνθρωποι και οι φιλόζωοι είναι αυτοί που χάνουν το δίκιο τους σε τέτοιες περιπτώσεις από υπερβολική αγάπη...
Καλό κουράγιο και αν το ένστικτό σου βαράει κόκκινο μην σταματήσεις!!!
σιεννα
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στην προκειμενη περιπτωση το γατι πρεπει να εχει κουρευτει για να μην αφηνει τριχες,οχι για αλλον λογο.Αν ειναι για θεμα αλλεργιας,παω πασο,αλλα αν ειναι για θεμα καθαριοτητας του σπιτιου,προσωπικα το βλεπω βλακεια.
Με αυτη τη λογικη,ολοι οι ανθρωποι που εχουν μακτυτριχα,θα επρεπε καθε καλοκαιρι να τα κουρευουν γουλι.Αν δεν θελουν τριχες στο σπιτι,να παρουν κατι αλλο τοτε...
Αλλωστε και κουρεμενο να ειναι το γατι,παλι θα αφησει τριχες,απλα οχι τοσες πολλες.Δεν ξερω,εγω ειμαι κατα του κουρεματος,απο τη στιγμη που επιλεγεις συνειδητα μια τετοια ρατσα

Οσο για το θεμα περιορισμου σε κλουβι,για μενα ειναι επιεικως απαραδεκτο.Τι παει να πει κανει ζημιες,γατα ειναι,ζημιες θα κανει.Με αυτη τη λογικη και τα μικρα παιδακια,θα επρεπε να τα κλεινουμε σε κλουβι για να εχουμε το σπιτι μας στην πενα.
Δεν ξερω αν σας φαινονται παραλογα αυτα,αλλα απο τη στιγμη που εχεις ζωο,εχει και αυτο δικαιωματα μεσα στο σπιτι,και οπως αυτο μας προσφερει συντροφια,αγαπη,χαδια,στοργη και αφοσιωση,ετσι οφειλουμε και εμεις να σεβαστουμε την λευθερια του μεσα στο χωρο

Ψαξτο λιγο με τα links που σου εγραψαν πιο πανω,και βολιδοσκοπησε πως σκεφτεται η οικογενεια για το γατακι

Louiza26
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτα είναι γνωστα σε όσους εχουν μακρυτριχες γάτες, απλα κάποιοι επιλέγουν το κουρεμα και κάποιοι όχι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool