mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν έδειξε να χάρικε που με είδε, σαν να μην με γνώριζε καν μου φάνικε
, γρίλιζε συνέχια σε όλους κακιασμένα, ενώ κάποιας άλλης από εδώ μέσα ο γατούλης ροχάλιζε κανονικά
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
Ποιανής καλέ ο γάτος ροχάλιζε????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

ναι το περιβάλλον
από ότι κατάλαβα από αυτά που μου είπαν, η καλύτερη λύση γιανα γίνει γρήγορα καλά είναι να έρθει σπίτι και να μείνω να τον προσέχω, ούτε στης αδερφής μου ούτε στο ιατρείο...και μου είπαν πως αφού κυνιγάει μπορεί να το έπαθε και από εκεί, αν κάποιο έντομο είναι ψεκασμένο ή έχει περάσει από περιοχή που έχει γίνει απολύμανση, αρκεί και μόνο να το κινυγήσει και να το ακουμπήσει έστω και λίγο για να πάθει δηλητηρίαση

μετά το Πάσχα θα αρχίσω να ψάχνω για σήτες :/
RedCat
Διάσημο μέλος

(ελπίζω να μην διέκοψες το ροχαλητό του!!)
Νομίζω ναι ότι το συντομότερο που θα είναι κοντά σου θα ειναι το γιατρικό του Μπέκερ...Περαστικά του μωρέ:kiss:
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
, τί έχει? ελπίζω να γίνει καλά, δεν μου αρέσει καθόλου να βλέπω γάτους μέσα σε κλουβιά με πιάνει κατάθληψη ο Μπέκερ ούτε στην στείρωση και με την νάρκωση δεν ήταν έτσι, πρέπει να υποφέρει πολύ ή με το στομάχι του γιατί πάντα έτρωγε ότι του έδεινα ή και να πονάει το ποδαράκι του με τον ορό

drusilia
Διάσημο μέλος

Περαστικά στον μικρούλι. Δυστυχώς κάνουν βλακείες και τρώνε ο,τι βρεθεί μπροστά τους από έντομα και άντε μετά να καταλάβεις από που σου ήρθε....
Είναι φυσικό να είναι τόσο ταραγμένος, είναι απο την αλλαγή περιβάλοντος, ξένο μέρος και πρόσωπα, γάτες τρυγύρω... Αλλά αφού έχει κουράγιο και αγριεύει, είναι θετικό.
Εγώ στην θέση σου δεν θα τον άφηνα τον γατούλι μόνο του τόσο άρρωστο. Περίμενε τουλάχιστον να σταθεροποιηθεί κάπως. Γιατί αν ήδη είναι τόσο άσχημα, το στρες της αλλαγής περιβάλλντος δεν θα του κάνει καθόλου καλό.
Ξανά περαστικά
RedCat
Διάσημο μέλος
https://www.mypetz.gr/threads/Αλλαντίν-ή-αλλιώς-η-ιστορία-ενός-θύματος-τροχαίου.221885/
προς το παρον παίρνει δυνάμεις. Σε λίγο καιρό θα στειρωθεί και θα προσπαθήσουμε να δωθεί σε σπίτι. Μην νομίζεις οτι ειναι συνέχεια στο κλουβί, τα απογεύματα βολτάρει...

Νατάσα
Δραστήριο μέλος

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
μετά την σιέστα έχει τσάρκα
Ντρουσίλα ούτε εγώ θέλω να τον αφήσω μόνο του, ακόμα και τώρα μου λείπει δεν μπορώ να περιμένω να πάει 6.30 για να πάω να τον πάρω
αλλά ποιός ακούει μετά την πεθερά μου που έχει ήδη πάει στο χωριό της που είναι το καλύτερο από όλα...:/ και μας περιμένει.. σκ..τ..
fru_fru
Δραστήριο μέλος
μηπως μπορει να φιλοξενηθει οσο λειπεις στο ΚΓ?
για να ειμαι ειλικρινης δεν θα υπεβαλλα καποιο ζωακι σε μετακινηση οταν ειναι σε ασχημη κατασταση, θα σκεφτομουν πως θα ενοιωθα εγω αν με τραβολογουσαν σε ταξιδια και ημουν αρρωστη.
ελπιζω να πανε ολα καλα τι να πω... τα γατονια τρωνε απο κατσαριδες μεχρι κουνουπια

. Ο Γου μου ειχε σκοτωσει ακριδες και κατσαριδες αλλα δεν τις ετρωγε, απλα τις σκοτωνε (οπως και να χει τις σκοτωνε με τα δοντια... μπλιαχ τα ζουμια!) και δεν επαθε τιποτα λογω αυτων. Ασχετο αλλα να πω τον πονο μου ..
και για ολους .. ναι, εμενα δεν μου τον δηλητηριασαν ουτε εφαγε κατι περιεργο ο Φρου (= σκυλος) , ηταν ανεξηγητες και οι 3 φορες που το επαθε και ορκιζοταν ο γιατρος οτι δεν εχει τιποτα παθολογικο...
μη με αποπαιρνετε "απο μεσα σας" οπως λεγαμε πιτσιρικια

(ψιτ, καλου κακου εγω του κρεμασα ενα "ματακι" και απο τοτε ειναι περδικι το κακομαθημενο μου )
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
θα τον κρατήσω σήμερα σπίτι αφού αυτό μου είπαν ότι είναι και το καλύτερο και θα δω ανάλογα το πως θα εξεληχθεί και πως θα ξημερώσουμε αύριο
fru_fru
Δραστήριο μέλος

Κρατησε μας ενημερους... (προσωπικα εχω αγχωθει με το περιστατικο)
Και ολη η θετικη ενεργεια μας μαζι σου οπως λεει και η Τζουλια

Ωμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ

Φιλικα,
κατερινα
zorica
Διάσημο μέλος
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Μου ακούγεται σοβαρή η περίπτωση!!! Μην το ρισκάρεις... Εγώ αν είχα τον γάτο μου έτσι, θα ήθελα να τον δει Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ.-
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
είμαστε σπίτι έχει αρχίσει να με ακολουθεί όπως παλιά και να ζητάει χάδια, πλένετε κιόλας!!! η ωραιοπάθια τον μάρανε έτσι όπως είναι

aretha
Περιβόητο μέλος

Πολύ χαίρομαι που πάει καλύτερα ο Μπέκερ -το ότι θέλει χάδια και ότι πλένεται είναι και τα δύο πολύ καλά σημάδια!
Για το χάπι δεν ξέρω να σου πω, δεν το έχω δώσει ποτέ...
Αν δεν βρεθεί κάποιος άλλος από εδώ που να ξέρει, θα έλεγα καλύτερα να ρωτήσεις το γιατρό για το πώς θα του το δώσεις πιο σωστά. Ορισμένα χάπια έχουν συγκεκριμένο τρόπο χορήγησης (π.χ. κάποια δεν κάνει να μασηθούν, κ.λ.π.)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
του έβαλα λίγη ποσότητα όμως (2 κουταλιές της σούπας) αν και μου είπαν πως τώρα μπορεί να φάει και να πιεί κανονικά δεν ήθελα να παραζορίσει το στομάχι του, τώρα κοιμάτε είναι ταλαιπορημένος αλλά αν του μιλήσω ανοίγει τα μάτια και με κοιτάει και μου γουργούρισε και λιγάκι

moukelis
Επιφανές μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος

Χαίρομαι που τέλος καλό όλα καλά!!!
άντε να σε πετύχω και εγώ κανένα απόγευμα.....
Οσοι με ξέρουν λένε ότι ΚΑΜΙΑ σχέση με το πως με φαντάζονταν....

(για να σε προετοιμάσω!!!)
Κείρα
Δραστήριο μέλος
Μωρέ γιατί όλα τα άσχημα να συμβαίνουν Πρωτοχρονιές, Πάσχα και Σαββατόβραδα;
Περαστικά σας

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool