Έπεσε από τις σκάλες

LIFE

Πολύ δραστήριο μέλος

Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα.
:( πριν λιγη ωρα ανεβηκε ο αντρας μου στη σοφιτα..καθως λοιπον ανοιξε την πορτα,βγηκε ο μικρος ,ανεβηκε σε ενα μικρο περβαζι διπλα στις σκαλες..και επεσε κατω:(εσκασε πρωτα στο μισο του υψους και μετα βρεθηκε στον δευτερο οροφο..παγωσαμε...τον πηραμε αγκαλια,δεν φαινεται να εχει κατι,περπαταει κανονικα κτλ..ειναι δυματον ομως να βγαλει καποιο προβλημα αργοτερᨴ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:( πριν λιγη ωρα ανεβηκε ο αντρας μου στη σοφιτα..καθως λοιπον ανοιξε την πορτα,βγηκε ο μικρος ,ανεβηκε σε ενα μικρο περβαζι διπλα στις σκαλες..και επεσε κατω:(εσκασε πρωτα στο μισο του υψους και μετα βρεθηκε στον δευτερο οροφο..παγωσαμε...τον πηραμε αγκαλια,δεν φαινεται να εχει κατι,περπαταει κανονικα κτλ..ειναι δυνατον ομως να βγαλει καποιο προβλημα αργοτερᨴ?
σε εσας αν εχετε καποιο περιστατικο πτωσης σε μικρη ηλικια -εχει βγει κατι αργοτερα?ειναι κ ψευτικος ο καημενος,,παντως φαινεται καλα..του βαλα και φαγητο οκ..πρεπει λετε να ψαξω τον κτηνιατρο,,:blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν φαίνεται καλά δε θα έλεγα να ψάξεις για κτηνίατρο Κυριακάτικα. Αύριο πάντος πήγαινέ τον μια βόλτα στο γιατρό για καλό και για κακό;) Απ'ότι κατάλαβα δεν έπεσε από μεγάλο ύψος, οπότε μάλλον η τρομάρα θα του έμεινε και τίποτα άλλο....

Αν φαίνεται καλά δε θα έλεγα να ψάξεις για κτηνίατρο Κυριακάτικα. Αύριο πάντος πήγαινέ τον μια βόλτα στο γιατρό για καλό και για κακό;) Απ'ότι κατάλαβα δεν έπεσε από μεγάλο ύψος, οπότε μάλλον η τρομάρα θα του έμεινε και τίποτα άλλο....
επεσε απο 3 οροφο σε δευτερο[μεσα στο σπιτι]εσκασε πρωτα στο μισο υψος[στις σκαλες]και μετα βρεθηκε στον 2 οροφο..για να ειμαι ειλικρινης εμεις τρομαξαμε πιο πολυ..αυτος τωρα που μιλαμε παιζει,,λες να μην φοβαμαι αδικα:hmm:

επεσε απο 3 οροφο σε δευτερο[μεσα στο σπιτι]εσκασε πρωτα στο μισο υψος[στις σκαλες]και μετα βρεθηκε στον 2 οροφο..για να ειμαι ειλικρινης εμεις τρομαξαμε πιο πολυ..αυτος τωρα που μιλαμε παιζει,,λες να μην φοβαμαι αδικα:hmm:
Όταν είχε πέσει εμένα ο Χιόνης από το μπαλκόνι του 1ου ορόφου στο ημιυπόγειο γκαράζ του δίπλα, σχεδόν 2 όροφοι αν σκεφτείς ότι είμαστε παλιά μονοκατοικία και είναι αρκετά πιο ψηλό το σπίτι από τις καινούργιες οικοδομές, είχα κατατρομάξει γιατί από το φόβο του δεν κουνιότανε. Συν του ότι είχε φύγει τρίχωμα από την κοιλιά του γιατί κάπου είχε σκάσει με την κοιλιά. Ήταν όμως κάπου 1 η ώρα τη νυχτα οπότε δεν μπορούσα να τον πάω στο γιατρό. Τον πήγα την επόμενη μέρα γιατί φοβόμουν για εσωτερική αιμοραγία ή κάποιο πρόβλημα σε νευρά, σπλήνα κλπ. Τελικά δεν είχε τίποτα, αλλά η τρομάρα μας βγήκε σε καλό, γιατί εγώ τον προσέχω ακόμα περισσότερο και αυτός σταμάτησε να σκαρφαλώνει στα κάγκελα. Πιστεύω ότι ο μικρός σου μιας και η πτώση ήταν σχετικά μικρή και σε εσωτερικό χώρο οπότε μάλλον δεν είχε πουθενά επικίνδυνα να χτυπήσει, δεν θα έχει πρόβλημα μιας και δείχνει καλά και παίζει, αλλά για να σου φύγει και η ιδέα πέρνα μια βόλτα από τον γιατρό προλειτπικά. Προσέχουμε για να έχουμε!!!;):P:D

Αυριο πηγαινε τον μια βολτα στο γιατρο...
Για να κοιταξει αν επαθε τιποτα εσωτερικα.
Η σαρδελα ειχε γλυστρυσει και πεσει πριν κανα χρονο απο τον πρωτο, αλλα δεν επαθε τιποτα. Γενικα, νομιζω πως τα γατια, δεν χτυπανε παντα αν πεσουν απο καποιο υψος.;)

Λογικά θα είναι μια χαρά... Δεν ειναι και μεγάλο ύψος για γατάκι, κι αν λες οτι παίζει, μην ανησυχείς... Αλλά μίλα με γιατρό, ποτε δεν ξέρεις.
Ο δικός μου έχει πεσει απο τον τρίτο, μεγάλύτερος βέβαια και δεν έπαθε τίποτα, έγινε απλά πιο προσεκτικός

Λογικά θα είναι μια χαρά... Δεν ειναι και μεγάλο ύψος για γατάκι, κι αν λες οτι παίζει, μην ανησυχείς... Αλλά μίλα με γιατρό, ποτε δεν ξέρεις.
Ο δικός μου έχει πεσει απο τον τρίτο, μεγάλύτερος βέβαια και δεν έπαθε τίποτα, έγινε απλά πιο προσεκτικός
ειναι η πρωτη φορα που μου συμβαινει και τα χασα...στο μπαλκονι δεν βγαινουν ποτε μονα τους..ακομα και στις διακοπες που ειμασταν 1 οροφο και χαμηλο κιολας την ειχα την μαιρη απο πισω και οταν δεν ηταν κανεις εξω να την βλεπει την εβαζα μεσα κ αυτη..μεσα στο σπιτι δεν μου δημιουργησε προβλημα..αλλα αυτος ο κακομοιρουλης τα εφαγε τα μουτρα του...παντως μια χαρα φαινεται-τρωει-παιζει κανονικα..μαλλον η τρομαρα μου εμεινε μονο...αλλα ηταν η πρωτη φορα που το εζησα,,που θα παει ,θα το παρω αποφαση οτι οι γατες κανουν τετοια...:redface:

Απο τον πρώτο πηδάνε και απο μόνες τους.... Κι απο πιο ψηλά αμα χρεαιστεί...
Οποτε καλά κάνεις και προσέχεις με τα μπαλκόνια γιατί ειναι και τα 2 μικρά ακόμα.
Αφού ειναι μια χαρά ο μικρούλης, ολα καλα! :)

Κι εγω θεωρω πως μαλλον δεν θα εχει παθει κατι (σε αντιθεση με εσας :lol:)
Κι εγω θα ανησυχουσα. Αν θες να εισαι απολυτα ηρεμη, μιλα με το γιατρο εστω τηλεφωνικα και θα σε κατευθυνει εκεινος :)

θα του τηλεφ.σε 30΄' που ανοιγει αν και φοβαμαι οτι θα με κοροιδεψει:redface:ο μικρος ειναι μια χαρα...και κατι παραπανω..πριν απο λιγο εκανε ασκησεις αεροποριας:lol:απο κατω στην καρεκλα,απο εκει τραπεζι και μετα πανω μου για να μου αρπαξει το τοστ που ετρωγα και μετα ελευθερη πτωση απο το 1μ:lol:

Του αρέσουν οι πτώσεις του μικρού :lol::lol:

Δεν νομίζω ότι έχει τίποτα, οι γάτες είναι γενικά πολύ ελαστικές, και πάντα απο όσο ψηλά και να πέσουν θα πέσουν με τα πόδια.....Ειχα μια γάτα που είχε πέσει απο πλατάνι.... τουλάχιστον στο ύψος 3 ορόφων... και δεν κατάλαβε τίποτα.....

Είναι ανάλογα και πως θα πέσουν όμως,αν και οι γάτες συνήθως πέφτουν με τα πόδια,αλλά αυτός σαν μικρός και με την πλάτη να έπεσε δεν θα έχει πάθει κάτι (ελπίζω)

Τελικά τι έγινε τον είδε ο γιατρός?

LIFE τελικα τι εγινε? ειχε πεσει απο το μπαλκονι μας ο γατουλης που ειχα πριν, ειχε σπασει μυτουλα ποδαρακι και ειχε μαζεψει υγρο γυρω απο πνευμονες και καρδια γιατι μαλλον χτυπησε το στηθος του καθως επεφτε. ειχε ταλαιπωρηθει ο δολιος τοτε. ευτυχως ολα πηγαν καλα και την κοπανησε:lol:

Ο γατουλης ειναι μια χαρα.Πριν απο λιγο ορμηξε να δει τι μασαω:PΤσιχλα δυοσμου,μηπως και αυτο ειναι δελεαστικο?Αν ειναι να παρω αλλη γευση:hmm:

Ο γατουλης ειναι μια χαρα.Πριν απο λιγο ορμηξε να δει τι μασαω:PΤσιχλα δυοσμου,μηπως και αυτο ειναι δελεαστικο?Αν ειναι να παρω αλλη γευση:hmm:
Μου θυμίζει το καμάρι μου, τον Πίπη ή αλλιώς Taz ή αλλιώς Πειναλέων!!!:lol::lol::lol: Τι θα κάνουμε με τα μικρά μας που θέλουν να δοκιμάζουν τα πάντα?:confused: Χθες βούτηξε το ποδαράκι του στο ελληνικό καφέ της μητέρας μου και το έγλειφε μετά! Φυσικά η μητέρα μου δεν το βρήκε αστείο, αλλά εγώ ξεράθηκα στα γέλια!!!! Έκανε και γκριμάτσες γιατί ο καφές ήταν σκέτος....:mpliaks:

Ασε ,μπλεξαμε:hmm:Κι εσυ εκανες καφε και τον μικρο δεν τον κερασες κατι?Ντροπη

Ασε ,μπλεξαμε:hmm:Κι εσυ εκανες καφε και τον μικρο δεν τον κερασες κατι?Ντροπη
Τον κεράσω δεν τον κεράσω πίνει πάντα μόνος του! Δεν κοντάω να φτιάξω φραπέ και να μην γλύψει τον αφρό! Βρε λες γι'αυτό να είναι τόσο νευρικό και τρελλιάρικο το μικρό?:hmm: Από τους καφέδες????:blink:

Mπα..ο δικος μου δηλαδη που δεν ηπιε καφε γιατι ειναι ετσι...:hmm:εκτος αν φταιει το καροτακι:blink:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back