LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
πριν λιγη ωρα ανεβηκε ο αντρας μου στη σοφιτα..καθως λοιπον ανοιξε την πορτα,βγηκε ο μικρος ,ανεβηκε σε ενα μικρο περβαζι διπλα στις σκαλες..και επεσε κατω
εσκασε πρωτα στο μισο του υψους και μετα βρεθηκε στον δευτερο οροφο..παγωσαμε...τον πηραμε αγκαλια,δεν φαινεται να εχει κατι,περπαταει κανονικα κτλ..ειναι δυματον ομως να βγαλει καποιο προβλημα αργοτερᨴ?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
σε εσας αν εχετε καποιο περιστατικο πτωσης σε μικρη ηλικια -εχει βγει κατι αργοτερα?ειναι κ ψευτικος ο καημενος,,παντως φαινεται καλα..του βαλα και φαγητο οκ..πρεπει λετε να ψαξω τον κτηνιατρο,,πριν λιγη ωρα ανεβηκε ο αντρας μου στη σοφιτα..καθως λοιπον ανοιξε την πορτα,βγηκε ο μικρος ,ανεβηκε σε ενα μικρο περβαζι διπλα στις σκαλες..και επεσε κατω
εσκασε πρωτα στο μισο του υψους και μετα βρεθηκε στον δευτερο οροφο..παγωσαμε...τον πηραμε αγκαλια,δεν φαινεται να εχει κατι,περπαταει κανονικα κτλ..ειναι δυνατον ομως να βγαλει καποιο προβλημα αργοτερᨴ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Απ'ότι κατάλαβα δεν έπεσε από μεγάλο ύψος, οπότε μάλλον η τρομάρα θα του έμεινε και τίποτα άλλο....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
επεσε απο 3 οροφο σε δευτερο[μεσα στο σπιτι]εσκασε πρωτα στο μισο υψος[στις σκαλες]και μετα βρεθηκε στον 2 οροφο..για να ειμαι ειλικρινης εμεις τρομαξαμε πιο πολυ..αυτος τωρα που μιλαμε παιζει,,λες να μην φοβαμαι αδικαΑν φαίνεται καλά δε θα έλεγα να ψάξεις για κτηνίατρο Κυριακάτικα. Αύριο πάντος πήγαινέ τον μια βόλτα στο γιατρό για καλό και για κακόΑπ'ότι κατάλαβα δεν έπεσε από μεγάλο ύψος, οπότε μάλλον η τρομάρα θα του έμεινε και τίποτα άλλο....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Όταν είχε πέσει εμένα ο Χιόνης από το μπαλκόνι του 1ου ορόφου στο ημιυπόγειο γκαράζ του δίπλα, σχεδόν 2 όροφοι αν σκεφτείς ότι είμαστε παλιά μονοκατοικία και είναι αρκετά πιο ψηλό το σπίτι από τις καινούργιες οικοδομές, είχα κατατρομάξει γιατί από το φόβο του δεν κουνιότανε. Συν του ότι είχε φύγει τρίχωμα από την κοιλιά του γιατί κάπου είχε σκάσει με την κοιλιά. Ήταν όμως κάπου 1 η ώρα τη νυχτα οπότε δεν μπορούσα να τον πάω στο γιατρό. Τον πήγα την επόμενη μέρα γιατί φοβόμουν για εσωτερική αιμοραγία ή κάποιο πρόβλημα σε νευρά, σπλήνα κλπ. Τελικά δεν είχε τίποτα, αλλά η τρομάρα μας βγήκε σε καλό, γιατί εγώ τον προσέχω ακόμα περισσότερο και αυτός σταμάτησε να σκαρφαλώνει στα κάγκελα. Πιστεύω ότι ο μικρός σου μιας και η πτώση ήταν σχετικά μικρή και σε εσωτερικό χώρο οπότε μάλλον δεν είχε πουθενά επικίνδυνα να χτυπήσει, δεν θα έχει πρόβλημα μιας και δείχνει καλά και παίζει, αλλά για να σου φύγει και η ιδέα πέρνα μια βόλτα από τον γιατρό προλειτπικά. Προσέχουμε για να έχουμε!!!επεσε απο 3 οροφο σε δευτερο[μεσα στο σπιτι]εσκασε πρωτα στο μισο υψος[στις σκαλες]και μετα βρεθηκε στον 2 οροφο..για να ειμαι ειλικρινης εμεις τρομαξαμε πιο πολυ..αυτος τωρα που μιλαμε παιζει,,λες να μην φοβαμαι αδικα![]()

Για να κοιταξει αν επαθε τιποτα εσωτερικα.
Η σαρδελα ειχε γλυστρυσει και πεσει πριν κανα χρονο απο τον πρωτο, αλλα δεν επαθε τιποτα. Γενικα, νομιζω πως τα γατια, δεν χτυπανε παντα αν πεσουν απο καποιο υψος.

drusilia
Διάσημο μέλος
Ο δικός μου έχει πεσει απο τον τρίτο, μεγάλύτερος βέβαια και δεν έπαθε τίποτα, έγινε απλά πιο προσεκτικός
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
ειναι η πρωτη φορα που μου συμβαινει και τα χασα...στο μπαλκονι δεν βγαινουν ποτε μονα τους..ακομα και στις διακοπες που ειμασταν 1 οροφο και χαμηλο κιολας την ειχα την μαιρη απο πισω και οταν δεν ηταν κανεις εξω να την βλεπει την εβαζα μεσα κ αυτη..μεσα στο σπιτι δεν μου δημιουργησε προβλημα..αλλα αυτος ο κακομοιρουλης τα εφαγε τα μουτρα του...παντως μια χαρα φαινεται-τρωει-παιζει κανονικα..μαλλον η τρομαρα μου εμεινε μονο...αλλα ηταν η πρωτη φορα που το εζησα,,που θα παει ,θα το παρω αποφαση οτι οι γατες κανουν τετοια...Λογικά θα είναι μια χαρά... Δεν ειναι και μεγάλο ύψος για γατάκι, κι αν λες οτι παίζει, μην ανησυχείς... Αλλά μίλα με γιατρό, ποτε δεν ξέρεις.
Ο δικός μου έχει πεσει απο τον τρίτο, μεγάλύτερος βέβαια και δεν έπαθε τίποτα, έγινε απλά πιο προσεκτικός

drusilia
Διάσημο μέλος
Οποτε καλά κάνεις και προσέχεις με τα μπαλκόνια γιατί ειναι και τα 2 μικρά ακόμα.
Αφού ειναι μια χαρά ο μικρούλης, ολα καλα!

χριστινα
Διάσημο μέλος
)Κι εγω θα ανησυχουσα. Αν θες να εισαι απολυτα ηρεμη, μιλα με το γιατρο εστω τηλεφωνικα και θα σε κατευθυνει εκεινος

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
ο μικρος ειναι μια χαρα...και κατι παραπανω..πριν απο λιγο εκανε ασκησεις αεροποριας
απο κατω στην καρεκλα,απο εκει τραπεζι και μετα πανω μου για να μου αρπαξει το τοστ που ετρωγα και μετα ελευθερη πτωση απο το 1μ
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Τελικά τι έγινε τον είδε ο γιατρός?
marestros
Δραστήριο μέλος

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Τσιχλα δυοσμου,μηπως και αυτο ειναι δελεαστικο?Αν ειναι να παρω αλλη γευση
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Μου θυμίζει το καμάρι μου, τον Πίπη ή αλλιώς Taz ή αλλιώς Πειναλέων!!!Ο γατουλης ειναι μια χαρα.Πριν απο λιγο ορμηξε να δει τι μασαωΤσιχλα δυοσμου,μηπως και αυτο ειναι δελεαστικο?Αν ειναι να παρω αλλη γευση
![]()

Τι θα κάνουμε με τα μικρά μας που θέλουν να δοκιμάζουν τα πάντα?
Χθες βούτηξε το ποδαράκι του στο ελληνικό καφέ της μητέρας μου και το έγλειφε μετά! Φυσικά η μητέρα μου δεν το βρήκε αστείο, αλλά εγώ ξεράθηκα στα γέλια!!!! Έκανε και γκριμάτσες γιατί ο καφές ήταν σκέτος....
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Κι εσυ εκανες καφε και τον μικρο δεν τον κερασες κατι?ΝτροπηΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Τον κεράσω δεν τον κεράσω πίνει πάντα μόνος του! Δεν κοντάω να φτιάξω φραπέ και να μην γλύψει τον αφρό! Βρε λες γι'αυτό να είναι τόσο νευρικό και τρελλιάρικο το μικρό?Ασε ,μπλεξαμεΚι εσυ εκανες καφε και τον μικρο δεν τον κερασες κατι?Ντροπη
Από τους καφέδες????
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
εκτος αν φταιει το καροτακι
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool