eksorkistoula
Νεοφερμένο μέλος
Η eksorkistoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
09-02-11
23:09
Παιδια καλησπερα,επειδη εχω μπερδευτει με το θεμα, μπορειτε να μου πειτε την γνωμη σας? επιασα το μωρο της γατας μου το οποιο εχει κλειστα ματια ακομα. Υπαρχει περιπτωση να μην το θηλασει η γατα επειδη το επιασα; παιζει καποιο ρολο;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 1.476 μηνύματα.
09-02-11
23:19
Δεν έχω εμπειρία αλλά δε νομίζω. Είναι αδέσποτη γάτα ή η γάτα σου που γέννησε; Στην περίπτωση όμως που δεν το θηλάσει, θα το μεγαλώσεις μόνος με μπιμπερό. Συνήθως κάτι τέτοιο συμβαίνει με αδέσποτες γάτες, που εγκαταλείπουν το μωρό τους αν μυρίσουν τον άνθρωπο και νιώσουν ότι απειλούνται.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
10-02-11
00:13
Καλησπερα.
Ναι,υπαρχει τετοια περιπτωση λογω μυρωδιας.Η γατουλα πως αντιδρα;
Ναι,υπαρχει τετοια περιπτωση λογω μυρωδιας.Η γατουλα πως αντιδρα;
elli-anna
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η elli-anna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 171 μηνύματα.
08-01-12
18:18
Δεν νομιζω να ισχυει κατι τετοιο. Εχω πιασει πολλα νεογενητα και δεν παρουσιαστηκε καποια διαφορα στον τροπο αντιμετωπισης τους απο τη γατα.
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων