Έπιασα το μωρό της γάτας μου...θα το θηλάσει;

eksorkistoula

Νεοφερμένο μέλος

Η eksorkistoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Παιδια καλησπερα,επειδη εχω μπερδευτει με το θεμα, μπορειτε να μου πειτε την γνωμη σας? επιασα το μωρο της γατας μου το οποιο εχει κλειστα ματια ακομα. Υπαρχει περιπτωση να μην το θηλασει η γατα επειδη το επιασα; παιζει καποιο ρολο;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Δεν έχω εμπειρία αλλά δε νομίζω. Είναι αδέσποτη γάτα ή η γάτα σου που γέννησε; Στην περίπτωση όμως που δεν το θηλάσει, θα το μεγαλώσεις μόνος με μπιμπερό. Συνήθως κάτι τέτοιο συμβαίνει με αδέσποτες γάτες, που εγκαταλείπουν το μωρό τους αν μυρίσουν τον άνθρωπο και νιώσουν ότι απειλούνται.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπερα.
Ναι,υπαρχει τετοια περιπτωση λογω μυρωδιας.Η γατουλα πως αντιδρα;

Δεν νομιζω να ισχυει κατι τετοιο. Εχω πιασει πολλα νεογενητα και δεν παρουσιαστηκε καποια διαφορα στον τροπο αντιμετωπισης τους απο τη γατα.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back