Έρευνα: Πόσο αποτελεσματικές είναι οι εκστρατείες στειρώσεων;

αδικα χτυπιεσαι. Εαν καποιοι εχουν γκαβομαρα και κανουν quote οτι
για μια χωρα οπως η ελλαδα πιστευω οτι οι εκστρατειες στειρωσεων αδεσποτων ειναι εντελως αχρηστες
ξεχνώντας εντελως τυχαια την υπολοιπη σου προταση και αλλαζοντας ολο το νοημα, εγω στη θεση σου δεν θα εμπαινα ΚΑΝ στο κοπο να ζητησω το λογο. Αστους να σκοτώνονται αφου κάποιοι δεν ειναι αξιοι διαλογου και φρικαρουν με τη ζωη τους οταν διαβαζουν κατι που ερχεται σε αντιθεση με τα πιστευω τους

epic fail. Εγω δεν ξαναγραφω σε αυτο το thread.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αντι να προτεινουμε λυσεις που διευκολυνουν εμας κα μονο εμας,πχ να μην τα'ιζουμε τα αδεσποτα(δηλ να τα αφησουμε να εχουν εναν αργο και βασανιστικο θανατο) γιατι,εαν δεν τα ταιζουμε για καποιο "ανωτερο"σκοπο και δεν σπαταλαμε χρονο χρημα και σκεψη στα αμοιρα αυτα ζωντανα και εχουμε την συνειδηση μας ησυχη.Αντι λοιπον να μαλλωνουμε και να την πληρωνουν τα ζωα που εμεις τα φεραμε σε αυτη την κατασταση,ας χρησιμοποιησουμε το τεραστιο μυαλο μας να πιεσουμε τους δημους για στειρωσεις γατιων,πραγματικα να τους πιεσουμε,να δωσουμε κανενα πενταευρω για να μαζευτουν χρηματα για στειρωσεις,να βοηθησουμε λιγο τις φιλοζωικες και εαν κανουμε οοοολα αυτα ολοι μας και δεν δουμε καμια απολυτως βελτιωση τοτε το ξανασυζηταμε. Ο καθενας εχει την ελευθερια να εκφραζει την αποψη του για καποιο θεμα,απλα θεωρω τις ακραιες λυσεις αδικες για πλασματακια που δεν μας φταινε σε τιποτα.και τελος παντων ο καθενας ας κανει ο,τι θελει.Απλα καλο θα ηταν να μπορεσουμε να ενωθουμε για κατι θετικο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αντι να προτεινουμε λυσεις που διευκολυνουν εμας κα μονο εμας,πχ να μην τα'ιζουμε τα αδεσποτα(δηλ να τα αφησουμε να εχουν εναν αργο και βασανιστικο θανατο) γιατι,εαν δεν τα ταιζουμε για καποιο "ανωτερο"σκοπο και δεν σπαταλαμε χρονο χρημα και σκεψη στα αμοιρα αυτα ζωντανα και εχουμε την συνειδηση μας ησυχη.Αντι λοιπον να μαλλωνουμε και να την πληρωνουν τα ζωα που εμεις τα φεραμε σε αυτη την κατασταση,ας χρησιμοποιησουμε το τεραστιο μυαλο μας να πιεσουμε τους δημους για στειρωσεις γατιων,πραγματικα να τους πιεσουμε,να δωσουμε κανενα πενταευρω για να μαζευτουν χρηματα για στειρωσεις,να βοηθησουμε λιγο τις φιλοζωικες και εαν κανουμε οοοολα αυτα ολοι μας και δεν δουμε καμια απολυτως βελτιωση τοτε το ξανασυζηταμε. Ο καθενας εχει την ελευθερια να εκφραζει την αποψη του για καποιο θεμα,απλα θεωρω τις ακραιες λυσεις αδικες για πλασματακια που δεν μας φταινε σε τιποτα.και τελος παντων ο καθενας ας κανει ο,τι θελει.Απλα καλο θα ηταν να μπορεσουμε να ενωθουμε για κατι θετικο.

:blink::blink::blink::blink::blink:

Αγαπητη gelly και υπολοιποι,

ελπιζω να καταννοειτε οτι σχολιαζοντας και διαστρευλωνοντας δηλωσεις που ποτε δεν εχω κανει και κατηγοροντας με για ανυποστατα πραγματα σε διαφορες ιστοσελιδες, τα οποια εχουν ως σκοπο την παραπλανηση του κοινου και την δημιουργια αρνητικης εικονας προς το προσωπο μου, καθιστουν τις ενεργειες σας συκοφαντικη δυσφημιση (defamation, libel). Συκοφαντικη δυσφημιση οχι μονο προς εμενα αλλα και προς τους επιστημονες της ερευνας που παρεθεσα. Διοτι το "οι στειρωσεις ειναι χασιμο χρονου, χρηματος και ενεργειας" δεν ειναι δικη μου αποψη αλλα των επιστημονων που παρεθεσα:

Ευελπιστω να αναλαβετε συντομα τις ευθυνες σας και να απομακρυνετε τετοιου ειδους σχολια απο τον παγκοσμιο ιστο. Οτι αλλο προβλημα εχετε με το προσωπο μου, θα χαρω να το επιλυσω σε προσωπικο επιπεδο μεσω προσωπικων μηνυματων ή email.

Με εκτιμηση,
sakura-chan

Εαν δεν έχει αλλάξει η ελληνική γραμματική από τότε που πήγαινα εγώ δημοτικό και γυμνάσιο, τα παρακάτω τονισμένα ρήματα είναι σε πρώτο εννικό και όχι σε τρίτο πληθυντικό πρόσωπο.:hmm:

για μια χωρα οπως η ελλαδα, πιστευω οτι οι εκστρατειες στειρωσεων αδεσποτων ειναι εντελως αχρηστες λογω του οτι υπαρχουν ακομα ατομα (δεν ειναι και λιγα), τα οποια οταν βαρεθουν το ζωακι τους το πετανε στον δρομο χωρις δευτερη σκεψη, ειτε αυτο ειναι στειρωμενο ειτε οχι. Ποσες αποκιες γατων εχουν αρχισει να εξαφανιζονται απο τους δρομους μετα απο στειρωσεις; Η πιο πιθανη απαντηση ειναι: καμια.

Το θεωρω πιο σημαντικο να δωθει βαρυτητα στα παρακατω:

• να μην ταιζονται καθολου τα αδεσποτα (αστειρωτα)
  • οι καδοι σκουπιδιων να ειναι κλειστοι ωστε να μην εχουν προσβαση στα σκουπιδια (πηγη τροφης)
  • να υπαρχουν αυστηρες ποινες και προστιμα σε οσους παρατανε τα ζωα τους
  • να ενημερωθει ο κοσμος σχετικα με τις στειρωσεις
  • να δινονται προς υιοθεσια οσο περισσοτερα φιλικα αδεσποτα γινεται
  • να γινονται οι στειρωσεις πριν τον μαρτιο και τον απριλιο
  • να στειρωνονται μονο τα θηλυκα αδεσποτα

Επισης κατι αλλο που εχω παρατηρησει ειναι οτι σε πολλες χωρες τα κατοικιδια τους τα παρατανε στις φιλοζωικες και συνεπως δεν βλεπεις καθολου αδεσποτα στους δρομους. Μηπως θα επρεπε και οι φιλοζωικες στην ελλαδα να δεχονται οικοσιτα ζωα;

Fockos συμφωνω μαζι σου για τις στειρωσεις σε κατοικιδια, αλλα διαφωνω με τις στειρωσεις στα αδεσποτα. Οσο υπαρχει εισροη παρατημενων κατοικιδιων γατων της ταξεως του 21% σε αποικιες αδεσποτων (παιζει να ειναι μεγαλυτερο το ποσοστο στην ελλαδα), οι στειρωσεις που πραγματοποιουνται κατα καιρους στα αδεσποτα ειναι αχρηστες. Επισης βλεπεις ατομα να ταιζουν αδεσποτα και ουσιαστικα να βοηθουν τα αδεσποτα αυτα να αναπαραγονται καλυτερα επιδεινωνοντας την κατασταση. Για την ακριβεια πιστευω οτι πρεπει να απαγορευτει εντελως το ταισμα αδεσποτων και να τιμωρειται απο τον νομο.

Ωραία.... Μετά τα μαθήματα ήθους, και φιλοζωίας,;)
ακολουθούν και μαθήματα γραμματικής....:rtfm:
Ίσως μετά σειρά έχει και η μαγειρική, και τα ....μαγειρέματα...
όπου πραγματικά υπολείπομαι :/:
και ίσως υπάρχει και catάλληλη catάρτηση...:hmm:
Catα τ'άλλα, μπράβο στην Sakura!:thumbsup:
Γουστάρω τους ανθρώπους που προκαλούν τριγμούς με τις απόψεις τους...
Και γίνονται ερέθισμα για προβληματισμό και συζήτηση...
Επίσης γουστάρω τις γάτες επειδή βγάζουν νύχια
και τους ανθρώπους επειδή δεν βγάζουν ( ; )...
Aλλά σ'αυτό το τελευταίο είμαι μάλλον επίσης αcatάρτηστη
και ίσως πρέπει να αναθεωρήσω....:hmm:
Καλημέρα και νιαου!!!:)
υγ. τις απόψεις μου τις έχω γράψει, αν συνεχίσω να ασχολούμαι σαφώς και δεν με τιμάει,
γιατί θα πάθω αυτό που προσάπτω.... Εμπάθεια και προσωπική αντιπαράθεση...
Άλλωστε , ... επανάληψη μήτηρ πάσης ανίας....
Σας ευχαριστώ για τις αρνητικές... Αlways λειτουργούν άκρως διεγερτικά...:redface:
Οπότε, γειά σας από αυτό το ενδιαφέρον θεματάκι -μπράβο Sakura-
και ραντεβού σε άλλα θέματα!:)

Τελευταία επεξεργασία:
Σαφως θα ειναι γνωστα σε ολους μας τα σχολια των συνομιλητων στο Facebook μια και θα ανεβει το ολο Θεμα συμφωνα παντα με τους ορους χρησης του e steki.gr ΚΑΙ ταυτοχρονα θα αναρτηθει και εδω στο Θεμα το link με την σχετικη σημειωση που θα αναρτηθει στο facebook .
To να χρησιμοποιεί κάποιος το facebook για προσωπικά θέματα είναι έλλειψη παιδείας και δεν το κάνουν ούτε τα 5άχρονα. Την άποψη της Sakura τη βρίσκω λογική καθώς όταν ταίζεται ένα αδέσποτο π.χ. γατάκι το οποίο δεν έχει στειρωθεί αυτό θα προκαλέσει ευνοικές συνθήκες για να κάνει πολλούς απογόνους. Συνεπως το πρόβλημα αντί να επιλύεται αυξάνεται και το τελικό συμπέρασμα που έβγαλα από το κείμενο είναι ότι όποιος φιλόζωο τροφοδοτεί με φαί κάποια αδέσποτα πρέπει να φροντίσει άμεσα τη στειρωσή τους για να μην υπάρχουν μακροπρόθεσμα μεγαλύτερες συνέπειες. Προφανώς βλέπετε το δέντρο και όχι το δάσος.

Διατύπωσα στη συνέχεια εγώ μια άποψη πιο ακραία ότι ακόμα και τα στειρωμένα δεν πρέπει να σιτίζονται γιατί υπέθεσα ότι προκαλούν συγκέντρωση των αδέσποτων των γύρο περιοχών. Στη συνέχεια διαβάζοντας τις απόψεις άλλων χρηστών κατάλαβα ότι αυτό που είπα ήταν μπαρούφα καθώς αγνόησα το ηθικό κομμάτι αλλά τα γραπτά μένουν τι να κάνουμε :(. Προσωπικά αν και μεγάλωσα με γάτες δεν θεωρώ τον εαυτό μου φιλόζωο (πριν μπω σε αυτό το site δήλωνα φιλόζωος ) γιατί για μένα η ζωή της γάτας έχει μικρότερη αξία από την ανθρώπινη. Για να μην παρεξηγηθώ εννοώ πως αν πεθάνει κάποιος συγγενής μου θα πονέσω πολύ περισσότερο από μια γάτα μου. Αυτό δεν σημαίνει ότι κακοκοποιώ τα ζώα.

Αρκετοί που επισκέπτονται ή θα επισκεπτούν το mycat ίσως να εκφέρουν και πιο ακραίες απόψεις από μένα. Εσύ αντί να του εξηγήσεις με επιχειρήματα ότι αυτό που λέει είναι λάθος κατά την άποψη σου θα κάνεις μια καταγγελία στο facebook. Δηλαδή αν πας σε ένα σχολείο για να ενημερώσεις τα παιδάκια για τα αδέσποτα και σου πει ένα παιδάκι ότι μπουγελώνει τις γάτες και τις κλωτσά θα πας να το καταγγείλεις στη φιλοζωική. Με αυτό τον τρόπο δεν μεταδίδεις παιδεία αλλά την επιβάλεις με το ζόρι κάτι που έχει τα αντίθετα αποτελέσματα.

Προσωπικά πριν γνωρίσω το mycat δεν ήξερα καν ότι πρέπει να στειρώνουμε τα αδεσποτα και μου εκανε ιδιαίτερη εντύπωση ότι υπάρχουν άνθρωποι που εχουν τα ζώα σαν παιδιά τους . Στην αρχή η στείρωση μου φάνηκε άδικο μέτρο για τη προσωπικότητα του ζώου αλλά κάποια μέλη του forum που σκοπό έχουν να πληροφορήσουν και όχι να κατηγορήσουν με κάνανε να καταλάβω γιατί πρεπει να γίνονται και πείστηκα τουλάχιστον (για τα αδέσποτα των πόλεων). Και σαν και μένα είναι πολύ άλλοι χρήστες που οι περισσότεροι απλώς παρακολουθούν το forum και δεν μιλάνε. :(

δεν ξερω που μενεις σακουρα στην ιταλια αλλα το μονο πουθυμαμαι εγω απο το τορινο που περασα αρκετα χρονια παντα θυμαμαι ττους γατους στην βοτανικη σχολη που τους ταιζαμε κ κατι κεραμμυδογατους που ερχονταν στο παραθυρο μου στην σοφιτα κ αυτους τους ταιζα δεν θυμαμαι ποτε κανενας να μου ειχε απαγπρεψει να ταιζω αδεσποτο γατι κ μαλιστα στην ρωμη υπαρχει ολοκληρο παρκο με αδεσποτες γατες
Στο κέντρο της αρχαίας Ρώμης στην Ιραλία βρίσκουν καταφύγιο αδέσποτες, εγκαταλελειμμένες γατούλες!

Οι αδεσποτούλες βολτάρους στα ερείπια, λιάζονται στο χορτάρι και βοηθούν στις..ανασκαφές κυνηγώντας τα ποντίκια!

Σε αυτό το τετραγωνικό ιστορίας, από το 1991, το συμβούλιο της πόλης αναγνώρισε ότι υπάρχει ιστορικός δεσμός μεταξύ του σημείου και των γατιών και τις ανακήρυξε σε μέρος της βιοπολιτισμικής κληρονομιάς της Ιταλίας. Παρόλαυτα, δεν έδωσαν καμία χρηματοδότηση για την φροντίδα τους, δυστυχώς. Η Ιταλία δεν εφαρμόζει την ευθανασία αλλά πρόγραμμα στειρώσεων και επανατοποθέτησης αδέσποτων.
Ζωόφιλοι ίδρυσαν το torre Argentina Cat Sanctuary και προσαθούσαν να ελέγξουν τον πληθυσμό των γατιών.

Εθελοντές αλλά και η Αγγλο-Ιταλική SPA καθαρίζουν το χώρο, έχουν φτιάξει καταφύγιο για τις γάτες με κλιματισμό και κλουβάκια και φροντίζουν 250 γάτες.

Ολες εμβολιάζονται και στειρώνονται από κτηνίατρο και σε ειδικό χώρο βρίσκουν καταφύγιο οι ανάπηρες γατούλες.

Οι κυρίες που φροντίζουν τις γάτες δηλώνουν περήφανες ''cat ladies'' ενώ αν μπει σκύλος στο χώρο όλοι λένε:
σςςςς, μην του πείτε ότι δεν είναι γάτα...

Τι καλά που θα ήταν να το βλέπουμε και στην Ακρόπολη ή στις παλιές πόλεις των νησιών μας, αντί να θεωρούν τα ζώα πηγές μόλυνσης και να τα εξουδετερώνουν με φόλες...

πηγη https://www.adespoto.gr/index.php?op...2:2010-06-10-10-59-26&catid=35:news&Itemid=67

Επιβεβαιώνω και εγώ που έχω ζήσει Ιταλία ότι τις γατούλες τις αγαπάνε και τις ταϊζουν και δεν τις ευθανατίζουν όπως σε κάποιες άλλες χώρες:).
Όμως Ladycat η Ηρώ Sakura είναι στον Καναδά όχι στην Ιταλία. Απλά παρουσίασε ιταλική έρευνα:)

frosso ευτυχώς υπάρχουν και κάποια παρόμοια ελπιδοφόρα παραδείγματα και στην Ελλάδα και ειδικά στην πόλη της Ρόδου:)
Δες εδώ

α συγνωμη απλα αυτο το να μην ταιζουμε δεν το θμαμαι να μου το ειχαν πει οταν με εβλεπαν οι γειτονες να ταιζω τον γατο στην αυλη η στα κεραμμυδια γιαυτο συγνωμη αλλα δεν καταλαβα καλα το μηνυμα

frosso ευτυχώς υπάρχουν και κάποια παρόμοια ελπιδοφόρα παραδείγματα και στην Ελλάδα και ειδικά στην πόλη της Ρόδου:)
Δες εδώ
ναι ναι το ξερω οτι υπαρχει στην ροδο τετοιο καταφυγιο εχω δει κ το βιντεο θυμαμαι κ τον παππου στην πατεια τον αεριδων στο μοναστηρακι που ταιζε μια στρατεια αδεσποτες γατουλες κ σκυλακια απλα μου εκανε εντυπωση το οτι ανεφερε την ιταλια

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Παιδιά υπάρχουν πολλές τέτοιες ελπιδοφόρες εμπειρίες και στην Ελλάδα. Μας έλεγε ο διοικητής της αστυνομίας όταν τον συναντήσαμε ότι υπάρχει συνάδελφος τους του οποίου μας ανέφερε το όνομά του που ξεκινάει και ταϊζει όλα τα αδέσποτα της Καισαριανής:). Αλλίμονο πάμε μπροστά και όχι πίσω. Δεν βλέπουμε τα γατιά πια αλλά και τα σκυλιά ως κυνήγι μαγισσών. Απλά υπάρχουν και ένας δύο χαζεμένεοι που βάζουν φόλες και καταστρέφουν το έργο και μας κάνουν και πιο επιθετικούς.

Πώς ακριβώς πατάσσεται η παραπληροφόρηση και η παραπλάνηση, δια της ομοιοπαθητικής, δηλαδή παραπληροφορώντας και παραπλανώντας; :eek:

1. Χωρίς να αναφερθεί η έρευνα από την οποία ξεκίνησε η συζήτηση και στηρίχτηκε η θέση της θεματοθέτριας; :eek:
2. Εστιάζοντας στη θεματοθέτρια και όχι στην άποψη; :eek:
3. Με διάθεση διασυρμού και εξευτελισμού; :eek:

Έτσι έχει παρουσιαστεί το θέμα στο Facebook:
Facebook.jpg
https://www.facebook.com/note.php?note_id=200484766631443&id=1635171429
Το όνομα αυτού που έκανε την ανάρτηση έχει καλυφθεί για ευνόητους λόγους.
Δείτε και βγάλτε τα συμπεράσματά σας για το πόσο αντικειμενικά παρουσιάστηκε το θέμα.

Συνημμένα

• Facebook.jpg
    Facebook.jpg
    135,5 KB · Εμφανίσεις: 126
  • Facebook.jpg
    Facebook.jpg
    135,5 KB · Εμφανίσεις: 126
Τελευταία επεξεργασία:
Ας αφησουμε λοιπον εμας τους γραφικους ελληνες να στειρωνουμε να ταιζουμε κ να επανεντασσουμε τα γατια κ τα αλλα ζωα πισω απλα ετσι ειμαστε φτοαγμενοι κ αυτη η ερευνα απλα δεν ειναι εφικτη χιλια συγνωμη παλ που επεμβενω αλλα θυμαμαι απο παλια οτι μονο ελληνικα γραφαμε σε αυτο το φορουμ η κανω λαθος?κ κακως σχολιασε η συνομιλιτρια σου την γραμματικη σου αυτα ευχαροστω

Οι Έλληνες κατά βάση δε στειρώνουν τα αδέσποτα ένας πληθυσμός μικρός των Ελλήνων το κάνει. Απλώς η κατάσταση είναι πολύ καλύτερη από ότι παλαίοτερα.

Πώς ακριβώς πατάσσεται η παραπληροφόρηση και η παραπλάνηση, δια της ομοιοπαθητικής, δηλαδή παραπληροφορώντας και παραπλανώντας; :eek:

1. Χωρίς να αναφερθεί η έρευνα από την οποία ξεκίνησε η συζήτηση και στηρίχτηκε η θέση της θεματοθέτριας; :eek:
2. Εστιάζοντας στη θεματοθέτρια και όχι στην άποψη; :eek:
3. Με διάθεση διασυρμού και εξευτελισμού; :eek:

Έτσι έχει παρουσιαστεί το θέμα στο Facebook:
Facebook.jpg
Το όνομα αυτού που έκανε την ανάρτηση έχει καλυφθεί για ευνόητους λόγους.
Δείτε και βγάλτε τα συμπεράσματά σας για το πόσο αντικειμενικά παρουσιάστηκε το θέμα.

Για άλλη μια φορά, χαίρομαι που δεν έχω (ούτε είχα ούτε θα έχω ποτέ) Facebook. Αυτό που αναρτήθηκε είναι εξαιρετικά ατυχές - για να μην πω αισχρό.

Τι άλλο να πω...

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Φρόσσω ;) τα greeklish απαγορεύονται :hehe::hehe::hehe: όχι τα Αγγλικά:P:P
Πέραν της πλάκας νομίζω οτι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που λες πιστεύει και η Sakura και το διευκρίνησε σε ένα απο τα πολλά προηγούμενα posts

YΓ Δανάη ανακουφίζομαι που αντιλαμβάνεσαι τί ακριβώς αντιμετώπισε η Sakura και ελπίζω να καταλαβαίνουμε όλοι οτι ο τρόπος που εκφράστηκε παραπάνω μπορεί να μην ήταν συγκρατημένος αλλά δικαιολογείται απόλυτα απο την δίκαιη αγανάκτηση για τον διασυρμό και την προσβολή της προσωπικότητάς της

φοκο οσους γνωριζω εγω προσωπικα κ ταιζουν αδεσποτα φροντιζουν να τα στειρωνουν κιολας κ ειδικα τα θυληκα που ταλαιπωρουνται περρισοτερο

Στην ζωή μας παιδιά θα δεχτούμε πολλές επιθέσεις είτε δίκαιες είτε άδικες. Το θέμα είναι να κρατάμε την ψυχραιμία μας και να έχουμε επιχειρήματα να αντικρούουμε απόψεις. Συμφωνώ ότι οι απαντήσεις θα έπρεπε να επικεντρωθούν σε απόψεις και στην έρευνα και όχι να βάλεται το πρόσωπο ενός ανθρώπου. Δεν λέω σε κάποιον εσύ είσαι απαράδεκτος αλλά οι απόψεις και η έρευνα που παρουσιάζεις είναι απαράδεκτες. Κάπου υπήρχε δίκαιη αντίδραση αλλά και κάπου έπρεπε λόγω θέσης να υπάρχει μια αυτοσυγκράτηση. Να μην είμαστε μπριζομένοι που ψάχνουμε να βρούμε εξιλαστήριο θύμα;)

Λοιπόν αυτό με το θέμα στο facebook με έχει εξοργίσει. Από πότε η φιλοζωία στην Ελλάδα έγινε τραμπουκισμός? επειδή αυτή είναι η παιδεία και το χαμηλό επίπεδο για το οποίο κατηγορείτε άλλους? Πραγματικά κρίμα . Έχω απογοητευθεί... Epic fail όπως πολύ εύστοχα ειπώθηκε πριν...

Στην ζωή μας παιδιά θα δεχτούμε πολλές επιθέσεις είτε δίκαιες είτε άδικες. Το θέμα είναι να κρατάμε την ψυχραιμία μας και να έχουμε επιχειρήματα να αντικρούουμε απόψεις. Συμφωνώ ότι οι απαντήσεις θα έπρεπε να επικεντρωθούν σε απόψεις και στην έρευνα και όχι να βάλεται το πρόσωπο ενός ανθρώπου. Δεν λέω σε κάποιον εσύ είσαι απαράδεκτος αλλά οι απόψεις και η έρευνα που παρουσιάζεις είναι απαράδεκτες. Κάπου υπήρχε δίκαιη αντίδραση αλλά και κάπου έπρεπε λόγω θέσης να υπάρχει μια αυτοσυγκράτηση. Να μην είμαστε μπριζομένοι που ψάχνουμε να βρούμε εξιλαστήριο θύμα;)
Ναι συμφωνω απολυτα σε υτο που γραφεις αλλα εειπαμε δεν μπαινεις σε ενα φιλοζωικο σαιτ κ γατοφιλο να αναρτησεις μια τετοια ερευνα :):)

Φρόσσω ;) τα greeklish απαγορεύονται :hehe::hehe::hehe: όχι τα Αγγλικά:P:P
Πέραν της πλάκας νομίζω οτι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που λες πιστεύει και η Sakura και το διευκρίνησε σε ένα απο τα πολλά προηγούμενα posts

YΓ Δανάη ανακουφίζομαι που αντιλαμβάνεσαι τί ακριβώς αντιμετώπισε η Sakura και ελπίζω να καταλαβαίνουμε όλοι οτι ο τρόπος που εκφράστηκε παραπάνω μπορεί να μην ήταν συγκρατημένος αλλά δικαιολογείται απόλυτα απο την δίκαιη αγανάκτηση για τον διασυρμό και την προσβολή της προσωπικότητάς της

Φυσικά και το αντιλαμβάνομαι.Ήταν εντελώς αναίτιο, απρόκλητο, βάναυσο και προσβλητικό. Έπαθα σοκ και λυπάμαι πάρα πολύ, γιατί πέρα από το συγκεκριμένο μέλος, θεωρώ ότι διασύρεται και το σάιτ ολόκληρο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back