KASSIANI
Νεοφερμένο μέλος
Νομιζω ότι χρειάζομαι τις συμβουλες μας. Τον τελευταίο καιρό έχει προκύψει το εξής πρόβλημα: Η γατούλα μου, που περνάει κάποιες ώρες στο μπαλκόνι, διότι της αρέσει πολύ, πλέον έμαθε και φεύγει για σουλάτσο, το θέμα όμως είναι ότι ερχόμενη και πάλι στο σπίτι της φέρνει και την γατοπαρέα της! Τις έχω πετύχει και μέσα στο σπίτι μου! Όταν την μαζεύω μέσα για ύπνο, έρχονται οι γάτες ακριβώς έξω από την μπαλκονόπορτα και νοιαουρίζουν όλη την νύχτα! Πραγματικά δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω! Ούτε και τελείως μέσα μπορώ να την κρατήσω, αλλά και αυτό πάλι............ Φοβάμαι μήπως αναμειχθεί σε κάποια συμπλοκή και τραυματισθεί. Νυχάκια δεν έχει γιατί της τα κόβω! Φοβάμαι μήπως της μεταδόσουν κάτι ή ακόμα και ψύλλους! Σας παρακαλώ, δώστε μου μία λύση!
Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Μια ειναι η λυση.ΜΕΣΑ .Αλλιως..δεν μπορεις να την προστατεψεις.Μα απο αυτοκινητο,μα απο φολα,μα απο αρρωστια ή συμπλοκη..κατι απο αυτα θα παει.Ετσι ειναι δυστυχως τα πραγματα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KASSIANI
Νεοφερμένο μέλος
Το φοβόμουν! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!
Mauros Gatos
Εκκολαπτόμενο μέλος
και εγω στεναχωριουμουν που τον κρατουσα μεσα αλλα τον εχω μεσα χωρις καθολου εξω 2 ολοκληρες εβδομαδες και ειμαι πολυ χαρουμενη γτ εχει προσαρμοστει! βεβαια οταν βρει χρονο ο πατερας θα περιφραξει πληρως τον ακαλυπτο,θα βρω και καλο σαμαρακι και θα βγαινουμε! αν εχεις την δυνατοτητα κανε κατι αντιστοιχο και εσυ! Αλλιως θα συμφωνησω με την Εφη και εγωΓειας φιλοι μου,
Νομιζω ότι χρειάζομαι τις συμβουλες μας. Τον τελευταίο καιρό έχει προκύψει το εξής πρόβλημα: Η γατούλα μου, που περνάει κάποιες ώρες στο μπαλκόνι, διότι της αρέσει πολύ, πλέον έμαθε και φεύγει για σουλάτσο, το θέμα όμως είναι ότι ερχόμενη και πάλι στο σπίτι της φέρνει και την γατοπαρέα της! Τις έχω πετύχει και μέσα στο σπίτι μου! Όταν την μαζεύω μέσα για ύπνο, έρχονται οι γάτες ακριβώς έξω από την μπαλκονόπορτα και νοιαουρίζουν όλη την νύχτα! Πραγματικά δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω! Ούτε και τελείως μέσα μπορώ να την κρατήσω, αλλά και αυτό πάλι............ Φοβάμαι μήπως αναμειχθεί σε κάποια συμπλοκή και τραυματισθεί. Νυχάκια δεν έχει γιατί της τα κόβω! Φοβάμαι μήπως της μεταδόσουν κάτι ή ακόμα και ψύλλους! Σας παρακαλώ, δώστε μου μία λύση!
Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Μπορεις ομως,αν θες να διαθεσεις καποια χρηματα..να περιφραξεις το μπαλκονι σου.Δες εδω.

Υγ..συγνωμην για το αρχικο ποστ,οτι δεν υπαρχει λυση.Δεν ξερω γιατι,αλλα δεν θυμηθηκα την περιφραξη.
mickey mouse
Διάσημο μέλος
Συμφωνώ κι εγώ με την περίφραξη. Στο εξοχικό μου που έχω πολλές γατούλες αδέσποτες στην αυλή έχω περιφράξει με σίτα αρκετά ψηλή κι έτσι μπορούν και τα δικά μου να χαίρονται τον καθαρό αέρα όλη μέρα. Φυσικά το βράδυ μπαίνουν στο σπίτι αν και θα'θελαν να ρεμβάζουν στη φεγγαράδα

KASSIANI
Νεοφερμένο μέλος
Παιδιά τελικά προς το παρόν την κρατάω μέσα! Μόλις ξανανοίξει ο καιρός! Μάλλον θα μετακομίσω κιόλας! Είπα ότι αν στειρωθεί θα ηρεμήσει λίγο! Και όντως την στείρωσα, αλλά εκείνει είναι το ίδιο με πριν! Θέλει να πάει την τσάρκα της, καθώς και ότι, ακόμα και 2 ημέρες μετά την στείρωση, είναι πολύ υπερκινητική και παιχνιδιάρα! Τι να πω......
vasilhs ael
Νεοφερμένο μέλος
Αφησα βασικα ο πατερας μου τον γατο μας στο μπαλκονι οποθ εχουμε και την αμολεκανη και αυτος πηγε στον τσιγκο ακριβως διπλα και επαιζε με εναν αδεσποτο γατο..φοβαμαι μηπως κολησε τπτ και κινδυνευει και η δικια μας υγεια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
καλημέρα σας , θα ήθελα σας παρακαλώ να μου πείτε την γνώμη σας. έχω στο σπίτι το γατόνι μου με όλα τα εμβόλια του αλλά στον κήπο που βγαίνει υπάρχει μία μικρή η οποία φτερνίζεται συνέχεια και έχει πολλές μύξες. δεν με αφήνει να την πιάσω για να την πάω στον κτηνίατρο και φοβάμαι μην κολλήσει τίποτα η δική μου. επίσης έχω και ένα σκυλάκι που το πήρα στο σπίτι, είναι 6 μηνών περίπου, του έχω κάνει τα πρώτα εμβόλια και φοβάμαι και για αυτό. το σπίτι μου έχει κήπο και βγαίνουν και τα 2 έξω. το βραδύ κοιμούνται μέσα αλλά η σκυλίτσα μου το πρωί που πάω στην δουλειά μένει έξω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roccohooshie
Πολύ δραστήριο μέλος
). Βέβαια ο κίνδυνος που σου λέω υπάρχει από τη στιγμή που η γατούλα σου χρησιμοποιεί τα ίδια μπολ τροφής και νερού με την αδέσποτη γάτα στην αυλή. Αν αυτό μπορείς να το αποφύγεις τότε οι πιθανότητες να κολλήσει κάτι είναι μηδαμινές, εκτός κι αν κάνουν πολύ παρέα και κοιμούνται αγκαλιά, οπότε κι εκεί δεν αποκλείεται. Ιδανικά καλό θα ήταν να πιάσεις όταν μπορέσεις αυτή την αδέσποτη και να τη πας για τα απαραίτητα στο γιατρό...και όταν συνέλθει με το καλό αν είναι δυνατόν να τη στειρώσεις κιόλας ώστε να μειώσεις τις πιθανότητες να αυξηθούν τα αδέσποτα εκεί πράγμα που θα δυσκολέψει την κατάσταση αργότερα! Σε σχέση με το πρόβλημα με τις μύξες κλπ. ,που έχει τώρα είναι πιθανό να το περάσει σαν μία απλή ίωση, αλλά υπάρχει το ενδεχόμενο να τη ρίξει και πολύ και να χρήζει οπωσδήποτε φαρμακευτικής αγωγής. Από την άλλη για να είσαι πιο ήσυχη καλό θα ήταν να περιορίσεις τη μικρή σου αποκλειστικά μέσα στο σπίτι αν γίνεται! Και πάλι βέβαια μπορεί να κολλήσει κάτι (κυρίως από τα μικρόβια που κουβαλάμε εμείς στο σπίτι με τα παπούτσια κλπ., αλλά σαφώς είναι πολύ πιο δύσκολο! Ωστόσο εγώ στη θέση σου δε θα ανησυχούσα ιδιαίτερα από τη στιγμή που είναι εμβολιασμένη είναι σαν να ναι φορέας ας το πούμε των συνηθέστερων ιών κι έτσι όπως είπα και προηγουμένως είναι δύσκολο ούτως ή άλλως να κολλήσει κάτι. Όσο για το σκυλάκι σου νομίζω ότι δεν κινδυνεύει σίγουρα από τη γάτα αυτή σε σχέση με τους ιούς, το πολύ να κολλήσει κπ ψύλλο ή τσιμπούρι από αυτή...Αυτά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roccohooshie
Πολύ δραστήριο μέλος
ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλες!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool