Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Απλα αν πας να παρεις, να πεις αν τη θελεις για εξωτερικο χωρο ή εσωτερικο χωρο!! οκ??Θα αστειεύεσαι βέβαια!!!!!Το δέντρο θα είναι τ'ανάσκελα και μετά αντε σώσε και το αστέρι....
Ωραία..λέω να το δοκιμάσω..ίσως περάσω και κανα διαφανη σωλήνα σε περιπτωση που το πιέσουν πολύ στο δάγκωμα..
Πολύ τα φοβάμαι αυτα...
![]()
εχει ανοιξει και ενα μαγαζι στην Ηρακλειου με Χριστουγεννιατικα.Α!! Κατι επσιης που μου αρεσε και θα παρω, ειναι μικρα κοκκινα φαναρακια που εχουν στα παραθυρα ειτε αστερακια ειτε ελατακια,που βαζεις μεσα το κερι, κλεινει το πορτακι και ειναι προπαντος ασφαλη!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Ααααααααααααααααααααα ωραία ιδέα...Κανένα δεντρο που να μην μαδδάει αν βρω έχω τελειώσει!Μια ωραια ιδεα,αλλα μπορει να μην αρεσει σε ολους, ειναι να παρεις τη ''κουρτινα με αστερια'' και να βαλεις στα παραθυρα...φαινεται πολυ ομορφα ....Μπορεις επισης να παρεις διακοσμητικα στεφανια και να βαλεις στο τραπεζι ....![]()
Ευχαριστώ Αντούλα..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Για εμάς τίποτα δεν θεωρείται ασφαλές...Απλα αν πας να παρεις, να πεις αν τη θελεις για εξωτερικο χωρο ή εσωτερικο χωρο!! οκ??εχει ανοιξει και ενα μαγαζι στην Ηρακλειου με Χριστουγεννιατικα.
Α!! Κατι επσιης που μου αρεσε και θα παρω, ειναι μικρα κοκκινα φαναρακια που εχουν στα παραθυρα ειτε αστερακια ειτε ελατακια,που βαζεις μεσα το κερι, κλεινει το πορτακι και ειναι προπαντος ασφαλη!!![]()

Τι υλικό έχουν τα φαναράκια...????
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Δεντρ που να μην μαδαει καθολου??? δεν ξερω αν θα βρεις..ψεκασε το με λακ!!Ααααααααααααααααααααα ωραία ιδέα...Κανένα δεντρο που να μην μαδδάει αν βρω έχω τελειώσει!Ευχαριστώ Αντούλα..
![]()

τι να σου πω?? 

ria23
Διάσημο μέλος

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Μεταλλικα ειναι..Για εμάς τίποτα δεν θεωρείται ασφαλές...Τι υλικό έχουν τα φαναράκια...????
![]()
Αν πας στο Mall, εχει στο Διαφανο, στο ανδρεαδης homestore, αλλα και στο Jumbo πρεπει να εχει. 

katerina10
Περιβόητο μέλος
Καλέ εκτός ότι θα πεθάνουν τα γατιά....ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟ ΜΑΣΟΥΛΑΝΕ!!!Δεντρ που να μην μαδαει καθολου??? δεν ξερω αν θα βρεις..ψεκασε το με λακ!!τι να σου πω??
![]()
Δεν νομίζω να γλιτώσει από τα νύχια τους ούτε για αστείο...

Ωχ...μας βλέπωκι εμάς μια από τα ίδια..εμεις θα μεινουμε στον στολισμο της βεραντας και της εξωπορτας γιατι δεν νομιζω να ζησει και πολυ το δεντρο με την mrs dangerous μες στο σπιτι!!!!!!![]()
Δεν πειράζει θα τα γεμίζω με αυτκολλητα στα τζάμια και μεσα και έξω και έξω στο μπαλκόνι με χιλια δυο πράγματα και το μπάνιο με χαζομάρες μια που δεν μπαίνουν εκεί..!!Το μπάνιο???Θα είναι πολύ πρωτότυπος ο στολισμός φέτος...

Θα πάω να δω Αντούλα...Μεταλλικα ειναι..Αν πας στο Mall, εχει στο Διαφανο, στο ανδρεαδης homestore, αλλα και στο Jumbo πρεπει να εχει.
![]()
Καλό μου ακούγεται ό,τι είναι ασφαλές..
ria23
Διάσημο μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος
και μενα δεν την αφηνω στο μπανιο γιατι κοιμαται στα απλυτα στο καλαθι ,ουτε στο υπνοδωματιο οποτε θα στολισουμε αυτα τα 2 μην τα θελουμε και ολα δικα μας!!!!![]()

Έχω ιδέες...Στην τουαλέτα θα βάλω γιρλάντα, πάνω στην λεκάνη και γύρω από την μπανιέρα.Την μπανιέρα θα την γεμίσω με νερό και θα επιπλέουν εκείνα τα κεράκια και το πλυντήριο θα έχει κανενα λαμπιονι όταν λειτουργεί για να είναι και γιορτινό...Λέω να γεμίζω και τον νιπτήτρα με μπάλες !!!

Τι λέω....

katerina10
Περιβόητο μέλος
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Με αυτη τη λογικη, θα στολισυμε και το ψυγειο!! θα αλλαξω το φως που εχει με κατι που θα αναβοσβηνει και καθε φορα που θα ανοιγω τη πορτα θα παιζει και μουσικη!!!!!!!!Έχω ιδέες...Στην τουαλέτα θα βάλω γιρλάντα, πάνω στην λεκάνη και γύρω από την μπανιέρα.Την μπανιέρα θα την γεμίσω με νερό και θα επιπλέουν εκείνα τα κεράκια και το πλυντήριο θα έχει κανενα λαμπιονι όταν λειτουργεί για να είναι και γιορτινό...Λέω να γεμίζω και τον νιπτήτρα με μπάλες !!!
Τι λέω....
![]()

Η γυρλαντα γυρω γυρω απο το ψυγειο τι χρωμα να ειναι?? 

ria23
Διάσημο μέλος
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Παρα πολυ ομορφα..και αυτο το φυτο - να δεις πως λεγεται??κατερινα κοιτα και δωωωωωω γλαστρακια για την κρεβατοκαμαρα:::::https://images.google.gr/imgres?imgurl=https://www.houselife.gr/content/images/5-335_gr_5_.jpg&imgrefurl=https://www.houselife.gr/home_decoration/gr/5/335&usg=__f1LXrkMTMgSA9lJG2Banedmkzzw=&h=366&w=300&sz=21&hl=el&start=12&um=1&tbnid=vkxraL4S4DCKBM:&tbnh=122&tbnw=100&prev=/images%3Fq%3D%25CF%2587%25CF%2581%25CE%25B9%25CF%2583%25CF%2584%25CE%25BF%25CF%2585%25CE%25B3%25CE%25B5%25CE%25BD%25CE%25BD%25CE%25B9%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B9%25CE%25BA%25CE%25B1%2B%25CF%2583%25CF%2584%25CE%25BF%25CE%25BB%25CE%25B9%25CE%25B4%25CE%25B9%25CE%25B1%26um%3D1%26hl%3Del%26sa%3DG

- μου το αφηνουν στην ησυχια του....γιατι τα αλλα, ολο και κανενα φυλλαρακι θελουν να μασουλησουν.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23
Διάσημο μέλος
Παρα που ομορφα..και αυτο το φυτο - να δεις πως λεγεται??- μου το αφηνουν στην ησυχια του....γιατι τα αλλα, ολο και κανενα φυλλαρακι θελουν να μασουλησουν.
αλεξανδριανο!!!!! ετσι λεγετε πλακα πλακα για οσους δεν εχουν λεφτα για δ4εντρο ειναο πολυ ωραια λυση γλαστρα με μπαλιτσες!!!!!

ria23
Διάσημο μέλος
ria23
Διάσημο μέλος

zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Για ψάξτε το λίγο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Ετσι λενε....αλλα τα δικα μου σημασια δεν του δινουν....ουτε να το μυρισουν δεν θελουν....Μόνο που το αλεξανδριανό ή ποιτένσια όπως λέγεται αλλιώς, νομίζω ότι είναι δηλητηριώδες για τις γάτες...Για ψάξτε το λίγο.

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool