Έρχονται Χριστούγεννα!!!!

Μαλλον θα πρεπει να τραβηξω φωτογραφια το δεντρο να το εκτυπωσω σαν αφισα και να το κολλησω στον τοιχο το ιδιο δεν θα ειναι?:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα δικα μου τελικα, σημασια δεν του δινουν...μονο λιγο με τα λαμπακια ασχοληθηκε ο Αλφι - μου μασησε μια γραμμη - αλλα σε γενικες γραμμες δεν τους συγκινει ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μαλλον θα πρεπει να τραβηξω φωτογραφια το δεντρο να το εκτυπωσω σαν αφισα και να το κολλησω στον τοιχο το ιδιο δεν θα ειναι?:D
Μονο τα δωρα να ειναι αληθινα :up::up:

Και αυτα αν θα μεινουν και ορθια τρελλαινονται με τα χρωματα

Εδω καλε εχω ενα ταρανδακι απο κουκουναρια και ετοιμαζετε η σπειρα αριστερα δεξια μπρος πισω για να του την πεσουν φανταζεστε τι επακολουθει

Και αυτα αν θα μεινουν και ορθια τρελλαινονται με τα χρωματα

Εμενα τρελαινονται με τις συσκευασιες...μην δουν σακουλα, αμεσως να χωθουν μεσα!!!!!!!! :blink::blink:

Εμενα τρελαινονται με τις συσκευασιες...μην δουν σακουλα, αμεσως να χωθουν μεσα!!!!!!!! :blink::blink:
μια απ'τα ιδια....:lol:
Χθες ανοιξα τη γατοφορο - νεσεσερ...και χωθηκε ο χοντρος μέσα...ετοιμος για πακετο ήταν:lol:

Σημερα στολιζω!!! :up:

Μπραβο Γιουλη!!!!!!!!!! :) να δω αν θα εχω χρονο να ανεβασω καμια φωτο του δεντρου μου....

Καλη επιτυχια με το στολισμα εγω παιδια παντως ζω ενα δραμα το γιορκσαιρ τα εχει βαλει με τον Αι-Βασιλη τα μικρα τα εχουν βαλει πιο πολυ με το ταρανδακι ο μεγαλος μου Αγ.Βερναρδου με τα λαμπακια και η γατουλα μου η κουκι με ολο τον στολισμο

Μπραβο Γιουλη!!!!!!!!!! :) να δω αν θα εχω χρονο να ανεβασω καμια φωτο του δεντρου μου....
Μακαρι!!
Αν και θα προτιμουσα να το δω ζωντανο...
Ακομα βαραω το κεφάλι μου που δεν έδωσα τα πραγματάκια σου στο Γιώργο προχθες:/:
Εκτος αν στα φέρω δωράκια για τα Χριστούγεννα στα χνουδωτα;):)

Καλη επιτυχια με το στολισμα εγω παιδια παντως ζω ενα δραμα το γιορκσαιρ τα εχει βαλει με τον Αι-Βασιλη τα μικρα τα εχουν βαλει πιο πολυ με το ταρανδακι ο μεγαλος μου Αγ.Βερναρδου με τα λαμπακια και η γατουλα μου η κουκι με ολο τον στολισμο
:blink::blink::blink:Αυτο το θέλουμε σε video:P:up:

Eπισης θέλω φωτο το yorki δίπλα στον Βερναρδο:lol:

Μακαρι!!
Αν και θα προτιμουσα να το δω ζωντανο...
Ακομα βαραω το κεφάλι μου που δεν έδωσα τα πραγματάκια σου στο Γιώργο προχθες:/:
Εκτος αν στα φέρω δωράκια για τα Χριστούγεννα στα χνουδωτα;):)
Μην μου αγχωνεσαι...εχουμε μερες μπροστα να βρεθουμε :up::up::up:

:blink::blink::blink:Αυτο το θέλουμε σε video:P:up:
Για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο δεν στολιζεις καλυτερα ολα τα ζουζουνια σου?

και δεν κόβεις δέντρο και δεν συμμετέχεις στην καταναλωτική μανία των ημερών...:hmm::hmm:μια χαρά σε βρίσκω...:D

Παιδια, μου ηρθε να κανω κατι και ηθελα να το μοιραστω μαζι σας και θα σας πω γτ το εβαλα σε αυτο το θεμα.. Ως ιχθυς που ειμαι και ο,τι μου 'ρχεται ξαφνικα στο κεφαλι θελω να το κανω, ο,τι κι αν ειναι, διαλεξα καποιες εικονες που εχουν να περασουν ολες καποιο μηνυμα σε σχεση με τα ζωακια μας, και θελω να παω σε ενα stamp house να μου τα περασουν σε καποια μπλουζακια μου και να τα φοραω σαν την τρελη στη σχολη μου να τα βλεπουν ολοι... Μπας και ευαισθητοποιηθει κανεις... Σκεφτηκα οτι αυτο θα ειναι το δωρο μου φετος για τα ζωακια που δε θα μπορεσουν να με βρουν και να τα βρω για να τα βοηθησω με καποιο αλλο τροπο.... Βλακεια? Πειτε μου.....

Παιδια, μου ηρθε να κανω κατι και ηθελα να το μοιραστω μαζι σας και θα σας πω γτ το εβαλα σε αυτο το θεμα.. Ως ιχθυς που ειμαι και ο,τι μου 'ρχεται ξαφνικα στο κεφαλι θελω να το κανω, ο,τι κι αν ειναι, διαλεξα καποιες εικονες που εχουν να περασουν ολες καποιο μηνυμα σε σχεση με τα ζωακια μας, και θελω να παω σε ενα stamp house να μου τα περασουν σε καποια μπλουζακια μου και να τα φοραω σαν την τρελη στη σχολη μου να τα βλεπουν ολοι... Μπας και ευαισθητοποιηθει κανεις... Σκεφτηκα οτι αυτο θα ειναι το δωρο μου φετος για τα ζωακια που δε θα μπορεσουν να με βρουν και να τα βρω για να τα βοηθησω με καποιο αλλο τροπο.... Βλακεια? Πειτε μου.....
Εγώ το βρίσκω πολύ γλυκό, πολύ μέσα στην ατμόσφαιρα, που ΠΡΕΠΕΙ να έχουν τα Χριστούγεννα: Της αγάπης για κάθε πλάσμα:):)Πιστεύω ότι θα αγγίξουν πολλούς. Η συνειδητοποίηση κάποιων πραγμάτων δεν γίνεται απότομα. Γίνεται σιγά σιγά μετά από αποθήκευση και επεξεργασία των ερεθισμών και των πληροφοριών ,που δεχόμαστε και, ο τρόπος που σκέφθηκες, νομίζω ότι προσφέρει μήνυμα ,πληροφορία και προβληματισμό: Το μάτι βλέπει-ο εγκέφαλος επεξεργάζεται-η σκέψη ακολουθεί.(Προϋπόθεση να υπάρχει εγκέφαλος σε λειτουργία:lol::lol::lol: )

Ξηλώστε το καπέλο από το κεφάλι... και βουαλά μια ωραιότατη στολή για τα γατόνια σας...!!!:up::up::up:

Και μόνο με 1,5 ευρώ!

Χθες το απογευμα, που πηγα στα Jumbo, Ειρηνη το ψαξα αλλα δεν το βρηκα.:( Ειχε μονο "στολη" Αγιος Βασιλης για κουτι με μπουκαλι, με 5 Ευρω.Δεν ξερω αν αυτο ενοουσες αλλα ο σκουφος δεν αποσπονταν ηταν ενα με το χαρτονι.:hmm:
Τελικα ολα τα Jumbo δεν εχουν τα ιδια προιοντα?:hmm: Εγω πηγα στο Jumbo Θεσ/νικης, αυτο κοντα στο Praktiker.

Χθες το απογευμα, που πηγα στα Jumbo, Ειρηνη το ψαξα αλλα δεν το βρηκα.:( Ειχε μονο "στολη" Αγιος Βασιλης για κουτι με μπουκαλι, με 5 Ευρω.Δεν ξερω αν αυτο ενοουσες αλλα ο σκουφος δεν αποσπονταν ηταν ενα με το χαρτονι.:hmm:
Τελικα ολα τα Jumbo δεν εχουν τα ιδια προιοντα?:hmm: Εγω πηγα στο Jumbo Θεσ/νικης, αυτο κοντα στο Praktiker.

Όχι δεν είναι αυτό Νίκη μου. Το έχω βάλει φώτο στις προηγούμενες σελίδες. Δες το. Και έχει 1,5 ευρώ. Χαρτόνι είναι ένα μπουκάλι όπου πάνω είναι αυτή η στολή που σου λέω.

Να και το δικό μας το δεντράκι. Είναι ένα κλαδί ελιάς :). Ο Φρέντυ δυστυχώς θεώρησε οτι το στολισαμε γι'αυτον και ηθελε να παιξει με ολα τα παιχνιδακια αλλα του έβαλα τις φωνές και με κοιταγε απορημένος(τί φωνάζει αυτή; δικό μου δεν είναι;). Βεβαια ολο και κοιταει ποτε δεν θα τον δουμε για να παει να παιξει. Τα αλλα τρια ενθουσιαστηκαν με τις πετρες, το δεντρο δεν τους πολυνοιαζει

Συνημμένα

• dec08.JPG
    dec08.JPG
    150,7 KB · Εμφανίσεις: 31
  • dec081.JPG
    dec081.JPG
    143,6 KB · Εμφανίσεις: 31
  • dec082.JPG
    dec082.JPG
    155 KB · Εμφανίσεις: 34

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: