Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Καλα, δεντρο με ειδικες αναγκες εχετε?Τέλειο είναι!Εμας γέρνει και δεν είναι έτσι φουσκωτό...
Και πέφτει..χε χε χε
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Αχχ θελω μια φωτογραφια να βρω με βιρμανακι ....![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23
Διάσημο μέλος
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Ευχαριστω Ρια!!!!!!

η αλλη δεν μου αρεσει που εχει το buy στην ακρη....
katerina10
Περιβόητο μέλος
Ναι το ακουσα και εγω....σε αυτο το κλαδο που ειμαι ηδη ισχυει αυτο.Το εργοταξιο ειναι ανοιχτο 7 μερες την εβδομαδα και μερικες φορες απο 7 το πρωι μεχρι πολυ αργα το βραδυ - μιλαω για τους μηχανικους
![]()
τι βλάκες..εν τω μεταξύ δεν θα πληρώνεσαι καν για τόσο...
βασικά δεν έχω ενημερωθεί και πλήρως αλλά..τώρα θα βγούν παιδιά και εργαζόμενοι στο δρόμο με αυτά !!!
(έχω μια ελπίδα σε έναν μαζικό ξεσηκωμό...)όπως το είπες....Καλα, δεντρο με ειδικες αναγκες εχετε?![]()

ελενακι τέλεια είναι τα μωρά..
Α ρε Δανάη!!!!!
Σιγά μην δεν σου άρεσε αυτή με το βιρμαν μεγάλο.....Ευχαριστω Ρια!!!!!!η αλλη δεν μου αρεσει που εχει το buy στην ακρη....
![]()

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
(με το δεντρακι εννοω). Χτες ο Αλφι εβαλε ενα λαμπακι στο στομα του ενω αυτο αναβοσβηνε!!!!! τι να σου πω, μονο τετοιες κουλες σκεψεις κανει. Ευτυχως εχασε το ενδιαφερον του γρηγορα 
katerina10
Περιβόητο μέλος
ΚΑλά εγώ θα είχα χ@@@στει πάνω μου...Να κανεις φωτογραφιες Κατερινα....(με το δεντρακι εννοω). Χτες ο Αλφι εβαλε ενα λαμπακι στο στομα του ενω αυτο αναβοσβηνε!!!!! τι να σου πω, μονο τετοιες κουλες σκεψεις κανει. Ευτυχως εχασε το ενδιαφερον του γρηγορα
![]()

ο Μάπας ότι και να βάλει στο στόμα το μασάει χωρίς να σταματάει ενώ η Ήλια το καταπίνει!!!
Τι γατάκια είναι αυτά βρε παιδι μου...

Καλά δεν ντρέπεσαι????ΘΕς να δεις τα κκατορθώματα μας???Δεντράκι αδύνατο ψηλό και ανάπηρο πάνω σε πληντύριο???Πραγματικά αυτό θα είναι κάτι ΄πρωτοτυπο!!!!!!!!!!

Οκ θα το βγάλω κάποια στιγμη(ελπίζω πριν τα χριστούγεννα)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Αληθεια οταν βαζεις πλυντηριο, το δεντρακι δονειται ή περιστρεφεται ??????ΚΑλά εγώ θα είχα χ@@@στει πάνω μου...ο Μάπας ότι και να βάλει στο στόμα το μασάει χωρίς να σταματάει ενώ η Ήλια το καταπίνει!!!
Τι γατάκια είναι αυτά βρε παιδι μου...
Καλά δεν ντρέπεσαι????ΘΕς να δεις τα κκατορθώματα μας???Δεντράκι αδύνατο ψηλό και ανάπηρο πάνω σε πληντύριο???Πραγματικά αυτό θα είναι κάτι ΄πρωτοτυπο!!!!!!!!!!Οκ θα το βγάλω κάποια στιγμη(ελπίζω πριν τα χριστούγεννα)

katerina10
Περιβόητο μέλος
Πεφτειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!Αληθεια οταν βαζεις πλυντηριο, το δεντρακι δονειται ή περιστρεφεται ??????![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Μπηκαμε στην εβδομάδα των Χριστουγέννων!!!

Melini
Διάσημο μέλος
Το τι έχει γίνει από τότε... όλα τα στολίδια τα έχει κατεβάσει, βρίσκουμε μπάλες παντού, η κοιλιά του είναι γεμάτη χρυσόσκονη, σκαρφαλώνει στο δέντρο με εκπληκτική ταχύτητα και προβάλλει ανάμεσα από τα κλαδιά στην κορυφή (έχω φώτο, θα την ανεβάσω κάποια στιγμή). Το δέντρο μας έχει γίνει σα μαδημένο. Το γατί έχει αποκτήσει το μεγαλύτερο παιχνίδι στο σπίτι. Το ευχαριστιέται απίστευτα, τόσο που νομίζω ότι θα του λείψει όταν θα ξεστολίσουμε (ότι θα έχει απομείνει).
Από τη μία πρέπει να τον μαλώσω γιατί κάνει αταξίες και βάζω τις φωνές όταν πλησιάζει το δέντρο, από την άλλη είναι τόσο αστείος, με τη σκανταλιάρικη μουρίτσα του, που βάζω μόνη μου τα γέλια.
Εύχομαι να είναι σε όλα τα σπίτια των γατομαμάδων τόσο απλόχερα σκορπισμένο το γέλιο, όπως είναι και στο δικό μας φέτος, ο Gandalf, ο γλυκός, ο σκανταλιάρης, μας άλλαξε την καθημερινότητα...
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

Melini
Διάσημο μέλος
καλημερα...πολύ χαίρομαι melini που ο γατούλης σας τσουρομάδησε, να πω, το δεντρο και το χαιρεστε!μπράβο αντε και χρονου με μεγαλύτερο δέντρο και με μεγαλύτερες αταξίες!![]()
Και λίγα λες Βάσια. Χαίρομαι που κάποιος ευχαριστιέται το δέντρο, έστω και με τον τρόπο του. Εμένα δε μου αρέσουν πολύ οι χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις (κυρίως επειδή ΟΛΟΙ θέλουν να στολίσουν, αλλά ΚΑΝΕΙΣ δε θέλει να ξεστολίσει, οπότε πρέπει να το κάνω μόνη μου) Νομίζω ότι εφέτος έχω βοήθεια στο ξεστόλισμα. Η απορία που έχω είναι τι κάνει στο δέντρο όταν λείπουμε (όπου είμαι σίγουρη ότι αφηνιάζει). Θα ήθελα πάρα πολύ να είχα μια κρυφή κάμερα και να έβλεπα τα καμώματά του.

toulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εύχομαι το 2009 να βρουν σπιτάκι πολλά γατόνια!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος
Fotini
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
Και πέφτει..χε χε χε