ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Καλημερα!καλημερα και απο μενα..ελιωσα στον υπνο εχθες..μαζευω δυναμεις για της αποκριες...χαχαχαχα...ακομα δεν ξερω τι θα ντυθω.....παντως ολοι στο μαγαζι (η φιλη μου θα ντυθει μαχαραγιας και οι υπολιποι χανουμισες)...![]()

Μα με τοσες καταπληκτικες ιδεες που σου δωσαμε ακομα να αποφασισεις?...τσαμπα τοσες φωτογραφιες, πατρον κλπ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Για να φανουν ολα αυτα τα τατου πρεπει να εχεις πολλα εκτεθειμενα σημεια του σωματος σουμαλλον θα ντυθω τατουαζου..τα τατουαζ τα εχω ε θα κανω και ταττου μανικια με χενα θα ντυθω και περιεργα και ετοιμη η στολη...βεβαια με το που θα με δει ο ξαδερφος μου(ειναι τατουαζας) θα ουρλιαζει και δεν νομιζω να μου ξανακανει ταττουαζ δωρο..αλλα τεσπα..πως το βλεπετε?

Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool