Έρχονται οι απόκριες...

καλημερα και απο μενα..ελιωσα στον υπνο εχθες..μαζευω δυναμεις για της αποκριες...χαχαχαχα...ακομα δεν ξερω τι θα ντυθω.....παντως ολοι στο μαγαζι (η φιλη μου θα ντυθει μαχαραγιας και οι υπολιποι χανουμισες)...:P:P:P
Καλημερα!:)
Μα με τοσες καταπληκτικες ιδεες που σου δωσαμε ακομα να αποφασισεις?...τσαμπα τοσες φωτογραφιες, πατρον κλπ... :P:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νομιζω καλυτερα να ντυθεις cat woman, ειναι μαυρο και μωβ, παρε και ενα μαστιγιο για τους ενοχλητικους θα σου χρειαστει...;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μαλλον θα ντυθω τατουαζου..τα τατουαζ τα εχω ε θα κανω και ταττου μανικια με χενα θα ντυθω και περιεργα και ετοιμη η στολη...βεβαια με το που θα με δει ο ξαδερφος μου(ειναι τατουαζας) θα ουρλιαζει και δεν νομιζω να μου ξανακανει ταττουαζ δωρο..αλλα τεσπα..πως το βλεπετε?

Πρόταση για γάτες
image.axd

χαχαχαχαχαχα.εγω τη λουνα λεω να τη ντυσω ηλεκτρολογο..χαχαχαχα...τελεια στολη..

μαλλον θα ντυθω τατουαζου..τα τατουαζ τα εχω ε θα κανω και ταττου μανικια με χενα θα ντυθω και περιεργα και ετοιμη η στολη...βεβαια με το που θα με δει ο ξαδερφος μου(ειναι τατουαζας) θα ουρλιαζει και δεν νομιζω να μου ξανακανει ταττουαζ δωρο..αλλα τεσπα..πως το βλεπετε?
Για να φανουν ολα αυτα τα τατου πρεπει να εχεις πολλα εκτεθειμενα σημεια του σωματος σου;):P:lol::lol:

κοιτα της μεσης ουτος η αλλως ειναι εμφανες..της πλατης το ιδιο...στα χερια θα φοραω κοντομανικι γιατι θα πεθανω με τη ζεστη..οποτε θα μαι κομπλε..

λοιπον οι αντρες της παρεας θα ντυθουν ολοι μπαλαρινουλες...ενοητε οτι θα στειλω φωτο....

ετσι για το καλο να σας βαλω στο πνευμα των ημερων..:lol::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back