Έρχονται οι απόκριες...

Giannis-Vivi

Δραστήριο μέλος

Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα.
Σε λιγες μερες εχουμε αποκριες...
χαχαχαχαχα
τη θα ντυθητε ?
και τη στολη εχετε να μου προτεινετε?
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε λιγες μερες εχουμε αποκριες...
χαχαχαχαχα
τη θα ντυθητε ?
και τη στολη εχετε να μου προτεινετε?
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Λέω να ντυθώ ..γάτα και τον Σπίντυ να τον ντύσω...δίποδο:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χαχαχα..παντος στολη γατας εχω για οποια θελει..ειχα ντυθει περσι...εγω παλι δεν ξερω τι θα ντυθω..ειμαι και δυσκολη..θελω και να μαι ομορφη και να μαι ανετη γιατι θα δουλευω και κατι σε στιλ βαμπιρ μαγγισα και ετσι αλλα εχω ντυθει απο ολα..:(
help me να μαι η ποιο περιεργη ομορφη dj..

βαμπιρακι, τιγρης, λεοπαρδαλη, νοσοκομα, κατι εποχης. αφου θα εισαι ντι τζει πρεπει να εισαι ωραια, δε μπορεις π.χ να ντυθεις ελεφαντας η τουαλετα ! που θα παιζεις? :hmm:

στη χαλκιδα ιβανα μου στο μαγαζι μιας φιλης..εσυ τη θα ντυθεις??

αχ βρηκες ανθρωπο που δε ντυνεται ποτε γιατι δε γουσταρω καθολου τις αποκριες τη βρισκω βαρετη και ανουσια γιορτη (οι φαν της συγχωρηστε με):)

ελα στο μαγαζι και αν δε σου φτιαξω το κεφι να ντυθεις να μην με λενε βιβη.χαχαχαχα..εχω ντυσει το παππου μου (τοτε ηταν 79) πανκιο με ρουχα μου..τον αμολισα στη πλατεια των εξαρχειων και επεσε πολυ γελιο...

αχ βρηκες ανθρωπο που δε ντυνεται ποτε γιατι δε γουσταρω καθολου τις αποκριες τη βρισκω βαρετη και ανουσια γιορτη (οι φαν της συγχωρηστε με):)
κι εγω καπως ετσι το σκεφτομαι, αλλα για τη σεξυ dj θα προτεινα κατι εποχης που να αναδεικνυει το μπουστο;):D
Καλα...κι αν παει κανενας για ποτο στο μπαρ, γραψε μου:lol:

ελα στο μαγαζι και αν δε σου φτιαξω το κεφι να ντυθεις να μην με λενε βιβη.χαχαχαχα..εχω ντυσει το παππου μου (τοτε ηταν 79) πανκιο με ρουχα μου..τον αμολισα στη πλατεια των εξαρχειων και επεσε πολυ γελιο...
:lol::up:αυτο μου θυμιζει το ανεκδοτο με το παππου και το λυκο:lol::up:

Εγώ κάθε χρόνο φτιάχνω μόνη τη στολή μου... εφέτος λέω να ντυθώ διαβολογυναίκα :)
Πάντως, για όσες θέλουν να ντυθούν γάτες, είναι πολύ εύκολη στολή :)

λολ.θα εχουμε τραυματα γιουλη μου..εδω ο παπας στο γαμο μου ειχε κωλισει (οποια ερθει σπιτι θα του βαλω το dvd του γαμου να δει το παπα να λεει στη μανα μου "πλουσια τα καλοι δεν μπορω να μην κοιτω" :lol::lol::lol::lol::lol:
εγω παλι καθε χρονο ντυνομαι αλλα οχι τα ελεινα που πουλανε απο στολες..φτιαχνω μονη μου ..

αντε ρε του εκανες τετοιο πραγμα? αχ πολυ γουσταρω το φανταζομαι σαν εικονα και εχω λιωσει. αλλα μπραβο κι αυτουνου που το δεχτηκε. :D:D:D:D

θα το σκεφτω παντως να ερθω, και αν ειναι θα σου στειλω πμ:)

Εγώ κάθε χρόνο φτιάχνω μόνη τη στολή μου... εφέτος λέω να ντυθώ διαβολογυναίκα :)
Πάντως, για όσες θέλουν να ντυθούν γάτες, είναι πολύ εύκολη στολή :)
Κι αυτο καλο Βιβη;):up:

λολ.θα εχουμε τραυματα γιουλη μου..εδω ο παπας στο γαμο μου ειχε κωλισει (οποια ερθει σπιτι θα του βαλω το dvd του γαμου να δει το παπα να λεει στη μανα μου "πλουσια τα καλοι δεν μπορω να μην κοιτω" :lol::lol::lol::lol::lol:
εγω παλι καθε χρονο ντυνομαι αλλα οχι τα ελεινα που πουλανε απο στολες..φτιαχνω μονη μου ..
Κολασες καλε και το παπα?:blink: Ντροπη:redface::lol::lol:

Επισης θα μπορουσες να αυτοσχεδιασεις κιολας...χωρις θεμα;)
Σαν τα αγαλματα της Ομονοιας...τους ειχα πρωτοδει στη Βενετια φοιτητρια πριν χρονια...πολυ εντονο χρωμα στολης μακρυα, παρα πολυ make up και πανω απ'ολα υφος:)

ναι ναι νυφη ! ειναι πολυ πρωτοτυπο (αλλα απο την αλλη πως θα σουρνει η κακομοιρα το υφασμα, πρεπει να ειναι ανετη):hmm:

ναι ναι νυφη ! ειναι πολυ πρωτοτυπο (αλλα απο την αλλη πως θα σουρνει η κακομοιρα το υφασμα, πρεπει να ειναι ανετη):hmm:
μπορει να βαλει κοντο νυφικο και καλτσα με ζαρτιερες...;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back