ιβανα
Επιφανές μέλος
σ'αγαπω
απο τις πιο αγαπημενες μου φιγουρεςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
πολυ μου αρεσει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
τελικα εμεις ταιριαζουμε πολυ...σ'αγαπωαπο τις πιο αγαπημενες μου φιγουρες
να μην εισαι αντρας βρε παιδι μου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
τελικα εμεις ταιριαζουμε πολυ...να μην εισαι αντρας βρε παιδι μου
![]()
ελα ντε
τι να κανω γεννηθηκα γυναικα
...νομιζω ! 
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
σ'αγαπωαπο τις πιο αγαπημενες μου φιγουρες
χεχε! ευχαριστω!

drf
Δραστήριο μέλος
πολυ μου αρεσει![]()
δεν είναι καθόλου κακό... αντιπροτείνω και κάτι πιο απλό...

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
δεν είναι καθόλου κακό... αντιπροτείνω και κάτι πιο απλό...
![]()
να σου΄ρθει ετσι ο χαρος και να του πεις...παρε με χαρεμ' παρε με

roulsydney
Διάσημο μέλος
..το τρακτέρ λειπει..για συμπαράσταση στους αγρότες..δεν είναι καθόλου κακό... αντιπροτείνω και κάτι πιο απλό...
![]()

Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος

..η μπομπονιερα..

.....και ρωτω με φανταζεστε μπομπονιερα??? και το κερι πως στο καλο να το κανω?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
μολις γυρισα απο τη δουλεια..λοιπον με μπριζοσαν στη δουλεια να ντυθω κερι.....η μπομπονιερα..
.....και ρωτω με φανταζεστε μπομπονιερα??? και το κερι πως στο καλο να το κανω?
Πανεύκολα και τα 2! Λοιπόν, κερί, θα φορέσεις μονόχρωμο ίσιο μακρύ φόρεμα σε κροκί χρώμα ή κάποιο πολύ έντονο. Το παν να είναι μακρύ, αν θες να προκαλέσεις διάλεξε με μεγάλο ντεκολτέ
΄Θα ήταν καλό να κάνεις το μαλλί φλόγα με 2 μπουκάλια λακ και πορτοκαλί από τις μπογιές που πουλάνε τις απόκριες σε σπρέυ, αλλά μάλλον έχεις κοντά μαλλιά, ε? Με κάποιο τρόπο που δεν μπορώ να σκεφτώ τώρα θα φτιάξεις ένα λοφίο σε σχήμα φλόγας
ισως με αλουμινόχαρτο και θα το βάψεις... το βρίσκουμε αυτό.Η μπομπονιέρα ε, θέλει ένα τεράστιο τουτου (η τούλινη φούστα που φοράν οι μπαλαρίνες) σε ροζ κουφετί ή συνδυασμό άσπρου με ροζ, έναν τεράστιο φιόγκο στη μέση από σατέν ύφασμα, αλλά τεράστιο όμως - η υπερβολή δεν είναι το νόημα άλλωστε; - και βλέπουμε τι άλλο. Επίσης η φούστα θα μπορούσε να φορεθεί και ανάποδα, δηλαδή να δέσεις τη μέση της κάτω από τους γοφούς, κι έπειτα όλο το κάτω μέρος να το φέρεις προς το πάνω μέρος του κορμού κι εκεί να σφίγγει με το φιόγκο. Όλο το σημείο μεταξύ γοφών και μέσης να το γεμίσεις με μαλακό υλικό, πχ βαμβάκι για να δίνει την αίσθηση του γεμισμένου με κουφέτα.
Δεν πιάνουν τα χέρια μου στη ζωγραφική αλλιώς θα σου έκανα ένα σχέδιο

Το δεύτερο μου φαίνεται και λιγότερο πολυέξοδο από το πρώτο...

Τι λες; Κατάλαβες πως τα εννοώ;
moukelis
Επιφανές μέλος
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
μου αρεσει το κερι οπως το λες...δεδομενου οτι δουλευω σε κωμοτηριο μποροθν τα κοριτσια ανετα να μου τα κανουν..εχω και τρεσες και νομιζω οτι μπορω να τα σηκωσω..χαχα..το θεμα ειναι οτι ολα τα ρουχα μου ειναι μαυρα και μωβ και το 2 οτι αμα σηκωσω τα μαλια οπως λες θα χαλασουν στο 5 λεπτο γιατι φωραω ακουστικα στο μαγαζι....να ντυθω παλι γατουλα???
moukelis
Επιφανές μέλος

Ετσι κι αλλιως το πεπλο μου θα ειναι σαν το δικο της,οπως ειναι στην ταινια.Μου το εχει ταξει μια φιλη μου σκηνογραφος που εχει την ιδια λοξα με μενα οσον αφορα τον Βurton.

Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Πανεύκολα και τα 2! Λοιπόν, κερί, θα φορέσεις μονόχρωμο ίσιο μακρύ φόρεμα σε κροκί χρώμα ή κάποιο πολύ έντονο. Το παν να είναι μακρύ, αν θες να προκαλέσεις διάλεξε με μεγάλο ντεκολτέ΄Θα ήταν καλό να κάνεις το μαλλί φλόγα με 2 μπουκάλια λακ και πορτοκαλί από τις μπογιές που πουλάνε τις απόκριες σε σπρέυ, αλλά μάλλον έχεις κοντά μαλλιά, ε? Με κάποιο τρόπο που δεν μπορώ να σκεφτώ τώρα θα φτιάξεις ένα λοφίο σε σχήμα φλόγας
ισως με αλουμινόχαρτο και θα το βάψεις... το βρίσκουμε αυτό.
Η μπομπονιέρα ε, θέλει ένα τεράστιο τουτου (η τούλινη φούστα που φοράν οι μπαλαρίνες) σε ροζ κουφετί ή συνδυασμό άσπρου με ροζ, έναν τεράστιο φιόγκο στη μέση από σατέν ύφασμα, αλλά τεράστιο όμως - η υπερβολή δεν είναι το νόημα άλλωστε; - και βλέπουμε τι άλλο. Επίσης η φούστα θα μπορούσε να φορεθεί και ανάποδα, δηλαδή να δέσεις τη μέση της κάτω από τους γοφούς, κι έπειτα όλο το κάτω μέρος να το φέρεις προς το πάνω μέρος του κορμού κι εκεί να σφίγγει με το φιόγκο. Όλο το σημείο μεταξύ γοφών και μέσης να το γεμίσεις με μαλακό υλικό, πχ βαμβάκι για να δίνει την αίσθηση του γεμισμένου με κουφέτα.
Δεν πιάνουν τα χέρια μου στη ζωγραφική αλλιώς θα σου έκανα ένα σχέδιο
Το δεύτερο μου φαίνεται και λιγότερο πολυέξοδο από το πρώτο...
Τι λες; Κατάλαβες πως τα εννοώ;
Βρε Στελλα..στυλιστρια επρεπε να γινεις...χανεσαι παιδακι μου εσυ
να σε δω να βαζεις τα cd με τα ψαλιδια κι ας πεθανωαααααααα αλλη μια burtonikia...τελεια..δωρα πρεπει να κανουμε προβολη...λετε να ντυθω ψαλιδοχερης?![]()

stellak
Διάσημο μέλος
Βρε Στελλα..στυλιστρια επρεπε να γινεις...χανεσαι παιδακι μου εσυ
![]()
Μη με πειράζεις μωρέ
Μια ιδέα είπα (ή μάλλον δυο
), νομίζω ότι είναι εφικτές, αφού της δώσαν της κοπέλας υποχρεωτικά το θέμα... Και σιγά τις δύσκολες μεταμορφώσεις που έφτιαξα δηλαδή
Βιβή, αν φέρεις το μαλλί μπροστά σαν φλόγα; Τότε βάζεις τα ακουστικά πιο εύκολα πίσω από το κεφάλι...
Αλλιώς, πρέπει να σου δώσουν οι υπόλοιποι ιδέες.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Αμεεεεεε οποτε θες!αααααααα αλλη μια burtonikia...τελεια..δωρα πρεπει να κανουμε προβολη...λετε να ντυθω ψαλιδοχερης?![]()

Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

Να κανετε ενα αμα παω καπου στερια απο τους χρονου,να ερθω.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool