Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
Πρέπει να σας πω την ιστορία με την Εστεέ τιμής ένεκεν μια και σε δύο μέρες η Εστεέ έχει γενέθλια.
Πρέπει να αναφέρω την μεγάλη μου αγάπη την Σακίρα,( το όνομα άνηκε σε μια βασίλισσα στο Σιαμ και όχι στην τραγουδίστρια..).Με την Σακίρα είμαστε 8 χρόνια μαζί, μεγάλη αγάπη,τρελός έρωτας...Μας κοροϊδευαν όλοι, την έλεγαν το εξαρτημένο γατί...Κοιμόμασταν μαζί και ξυπνούσαμε μαζί και δεν την άφησα ποτέ μόνη αλλά κάποια στιγμή τον Ιανουάριο του 2005 αρρώστησε. Ο γιατρός είπε κάτι για οξεία λοίμωξη..Το αίμα που της πήρε για εξέταση ήταν μετα βίας ροζ και εκείνη την ίδια μέρα φώναζε για να την πάρω αγκαλια και εκεί ξεψύχησε:cry::cry::cry:....Εν ολίγοις μου κόστισε τρομερά..Είδατε τι δύναμη έχει πάνω μας κάτι που λατρεύουμε;..Οι μήνες κύλησαν νιώθοντας ένα τρομερό κενό μέσα μου, ο πόνος μου για το χαμό της Σακίρας επαναπροσδιόρισε τα δεδομένα της ζωής μου σε πολλούς και διάφορους τομείς. Και τότε τυχαία, η σπιτονοικοκυρά μιας φίλης ( Γειά σου κυρά Τέτα) μου είπε οτι η κόρη της που έμενε στη Θεσσαλονίκη μπορούσε να μου βρει ένα γατάκι. Η αποφράδα εκεινη μέρα που πήρα την Εστεέ ήταν τέλη Ιουνίου.

..Η Εστεέ όταν την πήρα,( ήρθε από την Δράμα μεσω Θεσσαλονίκης με αεροπλάνο στη Ρόδο...) είχε ένα πρόβλημα στο ματάκι και ήταν πολύ αδύνατη...Το πρόβλημα στο μάτι παρέμεινε αλλα δεν μας νοιάζει....Έρωτας με την μια;;Μπα...Το γατί αυτό έγινε ο μεγαλύτερος μπελάς της ζωής μου..Δεν με άφηνε να κοιμηθώ, με γρατζούναγε μου έκανε φου όλη την ώρα, ήταν τόσο άσχημο,κακότροπο και βρωμιάρικο.

.Τι κάνεις τότε;;;Ε αρχίζεις την εκπαίδευση: Με δάγκωσες κυρία μου, φάτην και εσύ να δούμε σου αρέσει;;Μου κάνεις φου, φάε λίγο νεράκι στα μούτρα σου...Βρωμάς;;Θα κάνεις μπανάκι...Γιατι ανεβαίνεις στα τραπέζια βρε γύφτο και τρως το κοτόπουλο;;Τους πρώτους μήνες ήταν ειλικρινά τρομερά δυσδιάκριτο αν αγαπιόμασταν ή αν η σχέσης μας ήταν σχέση θανάσιμου μίσους...Παρόλα αυτα την κράταγα με το ζόρι κάθε βράδυ στο δωμάτιο μου, την τάιζα ότι ώρα και αν ήταν ,με έχει ξυπνήσει και στις 5 και το ένα έφερε το άλλο και αγαπηθήκαμε..Είναι φανερό οτι η Εστεέ ήταν πολύ ανασφαλής και είναι ακόμα σε κάποιο βαθμό.Αλλά με καμάρι σας το λέω...Τώρα είναι μια κυρία με Κ κεφαλαίο

...Είναι κουραστική όταν γίνεται μανούλα βέβαια αλλα δεν πειράζει

...Με την παραμικρή μου κίνηση στον υπνο μου μου νιαουρίζει...Είναι κοινωνική με γάτες και με σκύλους και είναι το υπόδειγμα γάτας-μαμάς.Μην βιαστείτε όταν πάρετε ένα ζωάκι να παραιτηθείτε, δεν είναι πάντα έρωτας με την πρώτη ματιά ειδικά όταν παίρνετε ένα ζωάκι με βιώματα...Πρέπει να επενδύσετε σε αυτή τη σχέση και η προσωπική μου άποψη είναι οτι ο χαρακτήρας του ζώου σας διαμορφώνεται πολύ και από τον δικό σας...(Στην Κρήτη λένε, όπως μου παίζεις την λύρα χορεύω.............) ΥΣ: Δεν είχα σκοπό να πάρω γατάκι,αμφιταλαντευόμουν αλλά με την Εστεέ έχουμε την ίδια μέρα γενέθλια...Αν αυτό δεν είναι κισμέτ, τι είναι;;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Ο πρώτος μου γατούλης, ένας φουντωτός ξανθός γαλανομάτης, με ερωτεύτηκε σφόδρα. Είχαμε πάει στο σπίτι μιας συμμαθήτριας με γατάκια μετά το σχολείο, και ο κύριος μπήκε μέσα στη μπλούζα μου. Έτσι τον μετέφερα στο σπίτι, και αφού βγάλαμε τον μπαμπά τρελό που άκουγε ένα γάτο να νιαουρίζει στο μπαλκόνι(άκου φαντασία ο άνθρωπος),αποφασίσαμε(εγώ δηλαδή) να μείνει ο γατούλης στο σπίτι(με το ζόρι).Τον ονομάσαμε Νικολά, και έμεινε μαζί μας τρία χρόνια, μέχρι που τον χάσαμε από φόλα…
Φοιτήτρια πια, ο Μούκος μου μου έφερε ένα άσπρο μικρούτσικο γατελάκι από την Αλεξανδρούπολη, τη Νεφελη. Η καημένη, δεν έζησε ούτε δυο μέρες, η ανεμβολίαστη μαμά της της είχε μεταδώσει πανλευκοπενία και ξεψύχησε στα χέρια μου…Απαρηγόρητοι, ψάχναμε με τον αδερφό μου να βρούμε ένα κτηνιατρείο που να χαρίζει γατάκια. Μέσα από αγγελίες βρήκαμε έναν μυστήριο κτηνίατρο κοντά στο σπίτι, και τον επισκεφθήκαμε το ίδιο απόγευμα…και ερωτεύτηκα. Ο Εκτορίνο από το Τορίνο, όπως τον κοροϊδεύαμε, με χτύπησε κατακούτελα. Τι κι αν ήταν πενταβρώμικος, τι και αν βρωμούσε, τι κι αν τα αγόρια είχαν διαλέξει άλλο, εγώ πάτησα πόδι και είπα «αυτόν θέλω».Με καταγρατσούνισε μέχρι να πάμε σπίτι (δε μπορούσα καν να περιμένω να πάμε να πάρουμε τη γατοφόρο),κάναμε μπάνιο, φάγαμε, και ξαπλώσαμε ευχαριστημένοι. Ο Εκτορίνος μου πέρασε 1,5 μηνών γατάκι ένα μήνα με 40 πυρετό (ο καλός κτηνίατρος δεν είχε μπει στον κόπο να τον αποπαρασιτώσει και έπαθε μόλυνση από τα σκουλήκια),διάρροιες, εμετούς και εξάντληση. Αλλά τα κατάφερε, εμβολιάστηκε, στειρώθηκε, και έγινε ένας γάταρος 6 κιλών. Δυστυχώς, τον χάσαμε πέρυσι από μια αρρώστια που καλά καλά δεν καταλάβαμε τι ήταν, μέσα σε μια μέρα μονάχα. Κάτι έλεγε ο γιατρός για τσίμπημα κουνουπιού…Ποιος άκουγε, «έμεινε» στα χέρια μου μόλις τον πήρα αγκαλιά γυρίζοντας από τη δουλειά, λες και με περίμενε…
Την ιστορία της τρομοκράτισσας Αμελί μπορείτε να τη δείτε εδώ.
Περιμένουμε να ερωτευτούμε κεραυνοβόλα τη μικρή μας Μόιρα την Κυριακή…
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
Τσίμπημα κουνουπιού;;;Μα αυτό δεν είναι αρρώστια μόνο για σκύλους, το καλαζάρ;;;Κρίμα όμως, η μάνα μου κάθε φορά που παίρνω ένα κατοικίδιο ωρύεται...¨Να δεις που θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα πάλι....Μην τολμήσεις να κλάψεις αν πάθει τίποτα....¨Κούφιες απείλες φίλη μου...Αξίζει ο πόνος όταν έχεις ζήσει τόσα καλά με τα ζωάκια....Πρεπει να μάθουμε να μην τον αποποιούμαστε είναι κομμάτι της ζωής μας ....Τι όμορφη ιστορία…
Ο πρώτος μου γατούλης, ένας φουντωτός ξανθός γαλανομάτης, με ερωτεύτηκε σφόδρα. Είχαμε πάει στο σπίτι μιας συμμαθήτριας με γατάκια μετά το σχολείο, και ο κύριος μπήκε μέσα στη μπλούζα μου. Έτσι τον μετέφερα στο σπίτι, και αφού βγάλαμε τον μπαμπά τρελό που άκουγε ένα γάτο να νιαουρίζει στο μπαλκόνι(άκου φαντασία ο άνθρωπος),αποφασίσαμε(εγώ δηλαδή) να μείνει ο γατούλης στο σπίτι(με το ζόρι).Τον ονομάσαμε Νικολά, και έμεινε μαζί μας τρία χρόνια, μέχρι που τον χάσαμε από φόλα…
Φοιτήτρια πια, ο Μούκος μου μου έφερε ένα άσπρο μικρούτσικο γατελάκι από την Αλεξανδρούπολη, τη Νεφελη. Η καημένη, δεν έζησε ούτε δυο μέρες, η ανεμβολίαστη μαμά της της είχε μεταδώσει πανλευκοπενία και ξεψύχησε στα χέρια μου…Απαρηγόρητοι, ψάχναμε με τον αδερφό μου να βρούμε ένα κτηνιατρείο που να χαρίζει γατάκια. Μέσα από αγγελίες βρήκαμε έναν μυστήριο κτηνίατρο κοντά στο σπίτι, και τον επισκεφθήκαμε το ίδιο απόγευμα…και ερωτεύτηκα. Ο Εκτορίνο από το Τορίνο, όπως τον κοροϊδεύαμε, με χτύπησε κατακούτελα. Τι κι αν ήταν πενταβρώμικος, τι και αν βρωμούσε, τι κι αν τα αγόρια είχαν διαλέξει άλλο, εγώ πάτησα πόδι και είπα «αυτόν θέλω».Με καταγρατσούνισε μέχρι να πάμε σπίτι (δε μπορούσα καν να περιμένω να πάμε να πάρουμε τη γατοφόρο),κάναμε μπάνιο, φάγαμε, και ξαπλώσαμε ευχαριστημένοι. Ο Εκτορίνος μου πέρασε 1,5 μηνών γατάκι ένα μήνα με 40 πυρετό (ο καλός κτηνίατρος δεν είχε μπει στον κόπο να τον αποπαρασιτώσει και έπαθε μόλυνση από τα σκουλήκια),διάρροιες, εμετούς και εξάντληση. Αλλά τα κατάφερε, εμβολιάστηκε, στειρώθηκε, και έγινε ένας γάταρος 6 κιλών. Δυστυχώς, τον χάσαμε πέρυσι από μια αρρώστια που καλά καλά δεν καταλάβαμε τι ήταν, μέσα σε μια μέρα μονάχα. Κάτι έλεγε ο γιατρός για τσίμπημα κουνουπιού…Ποιος άκουγε, «έμεινε» στα χέρια μου μόλις τον πήρα αγκαλιά γυρίζοντας από τη δουλειά, λες και με περίμενε…
Την ιστορία της τρομοκράτισσας Αμελί μπορείτε να τη δείτε εδώ.
Περιμένουμε να ερωτευτούμε κεραυνοβόλα τη μικρή μας Μόιρα την Κυριακή…
moukelis
Επιφανές μέλος

Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Μας είπε ότι μάλλον τον τσίμπησε κάτι όταν πήγε στο χωριό,αν και του είχαμε βάλει πριν δυο μέρες αμπούλα...

Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
Κρίμα όμως. και εμένα δεν είχε απλώς αναιμία μετά βίας φαινόταν ροζ, ήταν σαν νερό το αίμα της και ο γιατρος στη Ρόδο που προσωπικά τον θεωρώ κορυφαίο, δεν το είχε ξαναδει αυτό το πράγμα..Με εστειλε να αγοράσω κατι φάρμακα για το αίμα που ήταν για ανθρώπους...αλλά δεν προλάβαμε...Τελος πάντων αυτά έχει η ζωή, ας δούμε και τα καλά τώρα έχω 11 γάτεςΕμείς μερικούς μήνες πριν το μοιραίο τον είχαμε δώσει στους γονείς μου να τον πάρουν στο κτήμα από το βράδυ,επειδή εμείς θα πηγαίναμε με λεωφορείο.Το επόμενο πρωί με πήρε η μαμά μου και μου είπε ότι δεν είναι καλά,και είχε κάνει τσίσα του στο κλουβάκι,όπου τον είχαν βάλει για το βράδυ.Επειδή ήταν πολύ σιχασιάρης,μόλις πήγα,τον έπλυνα,του έβαλα να φάει και συνήλθε σιγά σιγά.Δε δώσαμε σημασία,αφού μετά από λίγο καιρό πήγαμε και για εμβόλιο και ήταν περδίκι.Έπαιρνε κανονικά βάρος,μέχρι που ένα πρωινό δεν κατέβηκε για κονσέρβα(τρελαινόταν και που έκουγε να ανοίγω το φακελάκι) και τον βρηκα στο καλαθάκι του να τα έχει κάνει πάνω του και να μη μπορει ουτε να σταθεί.Του πήραμε αίμα,μόνο αναιμία και υποθερμία είχε,και κάποια ουσία ήταν λίγο ανεβασμένη που μας είπε ο γιατρός ότι συνήθως ανεβαίνει από αυτή την αρρώστια.Του κάναμε ένεση με αντιβίωση,του δώσαμε βιταμίνες,τον είχαμε με τη θερμοφόρα αγκαλιά,τον ταίζαμε με τη σύριγγα,αλλά μόλις γύρισα το βράδυ και τον πήρα αγκαλιά,ξεψύχησε.
Μας είπε ότι μάλλον τον τσίμπησε κάτι όταν πήγε στο χωριό,αν και του είχαμε βάλει πριν δυο μέρες αμπούλα...![]()
, και εσύ σε λίγες μέρες θα έχεις την Μόιρα.
..Η ζωή ευτυχώς ή δυστυχώς συνεχίζεται
...Και ευτυχώς ο χρόνος είναι πανδαμάτωρ......Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Κι εσύ να χαίρεσαι τα γατούλια σου,και σύντομα με ένα καλό σπιτι το καθένα!
Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί........Αλλιώς θα καταλήξω με 11 γάτες......lolΝαι δίκιο εχεις,βλέπουμε μπροστά,Μόιρα,σου ερχόμαστε!
Κι εσύ να χαίρεσαι τα γατούλια σου,και σύντομα με ένα καλό σπιτι το καθένα!
moukelis
Επιφανές μέλος
zorica
Διάσημο μέλος
Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
Είπαμε όμως zorica η ζωή συνεχίζεται....και τώρα αυτο το ''μινιόν'' γατάκι είναι πανέμορφο....
Μoukelis δεν θα κουραστούμε με οντισιον για σένα...

zorica
Διάσημο μέλος
Eτσι ειναι...Είπαμε όμως zorica η ζωή συνεχίζεται....και τώρα αυτο το ''μινιόν'' γατάκι είναι πανέμορφο....Μoukelis δεν θα κουραστούμε με οντισιον για σένα...
![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
Είναι τόσο όμορφα τα κρεμάκια σου,που αν ήξερα που θα με πάρουν θα έπαιρνα ένα από τώρα για να μεγαλώσει μαζί με τη Μόιρα...Απλά θα έχουν μεγαλώσει όταν θα φύγω,και δεν ξέρω αν θα σου έχει μείνει κανένα.Πάντως με μεγάλη χαρά θα δεχόμουν ένα σιαμεζάκι από μια τόσο προσεκτική γατομαμά!Είπαμε όμως zorica η ζωή συνεχίζεται....και τώρα αυτο το ''μινιόν'' γατάκι είναι πανέμορφο....Μoukelis δεν θα κουραστούμε με οντισιον για σένα...
![]()

Zorica το Μελινάκι σου είναι μαζί με τα γατούνια μας και σου νιαουρίζει από εκεί πάνω...Μη μου στενοχωριέσαι,και δες τι κούκλο εχεις στο πλάι σου!

Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
Και εγω ευχαρίστως θα σου έδινα ένα......βολέψου πρώτα και βλέπουμεΕίναι τόσο όμορφα τα κρεμάκια σου,που αν ήξερα που θα με πάρουν θα έπαιρνα ένα από τώρα για να μεγαλώσει μαζί με τη Μόιρα...Απλά θα έχουν μεγαλώσει όταν θα φύγω,και δεν ξέρω αν θα σου έχει μείνει κανένα.Πάντως με μεγάλη χαρά θα δεχόμουν ένα σιαμεζάκι από μια τόσο προσεκτική γατομαμά!
Zorica το Μελινάκι σου είναι μαζί με τα γατούνια μας και σου νιαουρίζει από εκεί πάνω...Μη μου στενοχωριέσαι,και δες τι κούκλο εχεις στο πλάι σου!![]()
...Σε ευχαριστώ πάντως , και θυμήσου τι λέει ο λαος : προσέχουμε για να έχουμε......Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

niaourini2_2
Εκκολαπτόμενο μέλος
όλες οι μαμάδες ίδιες...σίγουρα έχεις δίκιο που λες ότι αξίζει..έλα μου ντε όμως που εκείνη την κρίσιμη στιγμή φαίνεται πάρα πολύ δύσκολο να αντέξεις τον πόνο..
Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
Μιλώ σου με τα μάτια μου
και αυτο νομίζω φτάνει
να καταλάβεις η καρδια μου
σε ποιά μερια σε βάνει
ΥΣ: ειμαστε και κρητικές μην ξεχνιόμαστε

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool