Οι περισσότεροι απο εσάς θα πείτε ναι!!Μόλις είδατε το μωρό ζωάκι σας το ερωτευτήκατε με την πρώτη ματιά, ε;
Πρέπει να σας πω την ιστορία με την Εστεέ τιμής ένεκεν μια και σε δύο μέρες η Εστεέ έχει γενέθλια.
Πρέπει να αναφέρω την μεγάλη μου αγάπη την Σακίρα,( το όνομα άνηκε σε μια βασίλισσα στο Σιαμ και όχι στην τραγουδίστρια..).Με την Σακίρα είμαστε 8 χρόνια μαζί, μεγάλη αγάπη,τρελός έρωτας...Μας κοροϊδευαν όλοι, την έλεγαν το εξαρτημένο γατί...Κοιμόμασταν μαζί και ξυπνούσαμε μαζί και δεν την άφησα ποτέ μόνη αλλά κάποια στιγμή τον Ιανουάριο του 2005 αρρώστησε. Ο γιατρός είπε κάτι για οξεία λοίμωξη..Το αίμα που της πήρε για εξέταση ήταν μετα βίας ροζ και εκείνη την ίδια μέρα φώναζε για να την πάρω αγκαλια και εκεί ξεψύχησε:cry::cry::cry:....Εν ολίγοις μου κόστισε τρομερά..Είδατε τι δύναμη έχει πάνω μας κάτι που λατρεύουμε;..Οι μήνες κύλησαν νιώθοντας ένα τρομερό κενό μέσα μου, ο πόνος μου για το χαμό της Σακίρας επαναπροσδιόρισε τα δεδομένα της ζωής μου σε πολλούς και διάφορους τομείς. Και τότε τυχαία, η σπιτονοικοκυρά μιας φίλης ( Γειά σου κυρά Τέτα) μου είπε οτι η κόρη της που έμενε στη Θεσσαλονίκη μπορούσε να μου βρει ένα γατάκι. Η αποφράδα εκεινη μέρα που πήρα την Εστεέ ήταν τέλη Ιουνίου.

..Η Εστεέ όταν την πήρα,( ήρθε από την Δράμα μεσω Θεσσαλονίκης με αεροπλάνο στη Ρόδο...) είχε ένα πρόβλημα στο ματάκι και ήταν πολύ αδύνατη...Το πρόβλημα στο μάτι παρέμεινε αλλα δεν μας νοιάζει....Έρωτας με την μια;;Μπα...Το γατί αυτό έγινε ο μεγαλύτερος μπελάς της ζωής μου..Δεν με άφηνε να κοιμηθώ, με γρατζούναγε μου έκανε φου όλη την ώρα, ήταν τόσο άσχημο,κακότροπο και βρωμιάρικο.

.Τι κάνεις τότε;;;Ε αρχίζεις την εκπαίδευση: Με δάγκωσες κυρία μου, φάτην και εσύ να δούμε σου αρέσει;;Μου κάνεις φου, φάε λίγο νεράκι στα μούτρα σου...Βρωμάς;;Θα κάνεις μπανάκι...Γιατι ανεβαίνεις στα τραπέζια βρε γύφτο και τρως το κοτόπουλο;;Τους πρώτους μήνες ήταν ειλικρινά τρομερά δυσδιάκριτο αν αγαπιόμασταν ή αν η σχέσης μας ήταν σχέση θανάσιμου μίσους...Παρόλα αυτα την κράταγα με το ζόρι κάθε βράδυ στο δωμάτιο μου, την τάιζα ότι ώρα και αν ήταν ,με έχει ξυπνήσει και στις 5 και το ένα έφερε το άλλο και αγαπηθήκαμε..Είναι φανερό οτι η Εστεέ ήταν πολύ ανασφαλής και είναι ακόμα σε κάποιο βαθμό.Αλλά με καμάρι σας το λέω...Τώρα είναι μια κυρία με Κ κεφαλαίο

...Είναι κουραστική όταν γίνεται μανούλα βέβαια αλλα δεν πειράζει

...Με την παραμικρή μου κίνηση στον υπνο μου μου νιαουρίζει...Είναι κοινωνική με γάτες και με σκύλους και είναι το υπόδειγμα γάτας-μαμάς.Μην βιαστείτε όταν πάρετε ένα ζωάκι να παραιτηθείτε, δεν είναι πάντα έρωτας με την πρώτη ματιά ειδικά όταν παίρνετε ένα ζωάκι με βιώματα...Πρέπει να επενδύσετε σε αυτή τη σχέση και η προσωπική μου άποψη είναι οτι ο χαρακτήρας του ζώου σας διαμορφώνεται πολύ και από τον δικό σας...(Στην Κρήτη λένε, όπως μου παίζεις την λύρα χορεύω.............)
ΥΣ: Δεν είχα σκοπό να πάρω γατάκι,αμφιταλαντευόμουν αλλά με την Εστεέ έχουμε την ίδια μέρα γενέθλια...Αν αυτό δεν είναι κισμέτ, τι είναι;;;