Έρωτας με την πρώτη ματιά;

Εγώ είμαι ακόμα ξύπνια γιατί οι γάτες μου με έχουν τρελάνει εσυ νιαουρίνι;;;Τι κάνεις τέτοια ώρα ξύπνια;;;Όταν πέθανε η Σακίρα μου ένιωσα για πρώτη φορά να σωματοποιείται ο πόνος μου...Δεν ένιωθα καλά, δεν έτρωγα,έχασα ένα εξάμηνο από το Πανεπιστήμιο και έπεσα πολύ, όμως τώρα είμαι ευτυχισμένη με την Εστεέ με κοιτάζει με αυτά τα αλλοίθωρα μεγάλα μάτια και είναι σαν να μου λέει:
Μιλώ σου με τα μάτια μου
και αυτο νομίζω φτάνει
να καταλάβεις η καρδια μου
σε ποιά μερια σε βάνει

ΥΣ: ειμαστε και κρητικές μην ξεχνιόμαστε;)
ωωωω...και μαντινάδα...:Dδεν κοιμάμαι γιατί είχα πολύ ώρα να μπω στο πολυαγαπημένο μου φόρουμ και αφού όλη μέρα έτρεχα βρήκα την ευκαιρία!μακάρι να είχα και γω γάτες να με ζάλιζαν..
εγώ ευτυχώς απώλεια γάτας δεν είχα προς το παρόν αλλά ήμουν
Χ Α Λ Ι Α όταν "έφυγε" το καναρίνι μου..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ωωωω...και μαντινάδα...:Dδεν κοιμάμαι γιατί είχα πολύ ώρα να μπω στο πολυαγαπημένο μου φόρουμ και αφού όλη μέρα έτρεχα βρήκα την ευκαιρία!μακάρι να είχα και γω γάτες να με ζάλιζαν..
εγώ ευτυχώς απώλεια γάτας δεν είχα προς το παρόν αλλά ήμουν
Χ Α Λ Ι Α όταν "έφυγε" το καναρίνι μου..
Στις δίνω τώρα κιόλας....:DΕιναι 11 και η αλήθεια είναι οτι τα 8 μωρά είναι ήσυχα..¨εχουν γεννήσει και οι δύο γάτες μου και κλέβει η μία τα μωρά της άλλης...Και καλά τα σημαδέψαμε τα μωρά και δεν τα μπερδεύουμε αλλα έλα που είναι και επίμονες....Γραντζουνανε πόρτες, κλαίνε αρχίζουν και τα μωρά να κλαίνε...άντε να κλείσεις μάτι με τις θεοπάλαβες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στις δίνω τώρα κιόλας....:DΕιναι 11 και η αλήθεια είναι οτι τα 8 μωρά είναι ήσυχα..¨εχουν γεννήσει και οι δύο γάτες μου και κλέβει η μία τα μωρά της άλλης...Και καλά τα σημαδέψαμε τα μωρά και δεν τα μπερδεύουμε αλλα έλα που είναι και επίμονες....Γραντζουνανε πόρτες, κλαίνε αρχίζουν και τα μωρά να κλαίνε...άντε να κλείσεις μάτι με τις θεοπάλαβες

τι αλλυλεγγυη οι καλές μου...η μια μανούλα βοηθάει την άλλη...ευτυχία να είσαι σε τέτιοι σπίτι!!αλλά συνήθως όσοι είναι έξω από το χορό πολλά τραγούδια λένε!!:lol:δεν έχεις προβλήματα με γείτονες??:hmm:

τι αλλυλεγγυη οι καλές μου...η μια μανούλα βοηθάει την άλλη...ευτυχία να είσαι σε τέτιοι σπίτι!!αλλά συνήθως όσοι είναι έξω από το χορό πολλά τραγούδια λένε!!:lol:δεν έχεις προβλήματα με γείτονες??:hmm:
Όχι δόξα τω θεώ, μένουμε σε μονοκατοικία....Πρόβλημα με τα νευρα μου έχω...Μην σε ξεγελάνε δεν είναι αλληλεγγύη....Θέλει η καθεμια για την πάρτη της τα μωρά......Δες φώτο στη gallery, τρέλα....Τώρα έχουν ηρεμήσει λιγάκι το λαθος είναι έτσι και τολμήσω να πάω για ύπνο...Η Ισαβέλλα θέλει παρέα...Τι να κάνω και εγω την λυπάμαι γιατι την Εστεε την έχω στο δωμάτιο μαζί μου και έτσι μπορεί να νιώθει μόνη....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back