Έσπασαν τα νερά!

βλαχος

Νεοφερμένο μέλος

Ο βλαχος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα.
αγαπητοι φιλοι,
κατ'αρχην να πω ενα γεια σε ολους σας.
η γατουλα μου η κουκη ειναι εγκυος και νομιζω οτι εχουν σπασει τα νερα εδω και μια ωρα. ειναι πολυ ησυχη, σε αντιθεση με εμενα που αγωνιω. μηπως καποιος φιλος μπορει να μου πει, ποσο χρονο περιπου θελει για να γεννησει?
σας ευχαριστω εκ των πρωτερων.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εξαρτάται την γάτα, αν είναι πρώτη γέννα, με τί ζευγάρωσε, κλπ...(συνήθως 1 μέρα άντε 2 ) Μπορεί να τα καταφέρει μόνη της μπορεί και όχι.. οπότε φωνάζεις Κτηνίατρο....:redface:

Τα μικρά τί θα τα κάνεις??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

η γατουλα ειναι ανεξαρτητη με την εννοια οτι μπαινει βγαινει στο σπιτι οποτε θελει. εχει βεβαια μεγαλη εξαρτηση απο εμενα. τα γατακια θα τα κρατησω ολα καθως εχω κηπο και αυλη. ειναι η πρωτη της γεννα. ευχαριστω για το ενδιαφερον

Αθήνα είσαι??? Είσαι πολύ τυχερός που δεν έχει πάθει ακόμα τίποτα...:hmm:

μενω σε μια ησυχη γειτονια ολο μονοκατοικιες και μειωμενη πυκνοτητα αυτοκινητων

Και η δικια μου η γατα σημερα γεννησε.ο τοκετος κρατησε περιπου 3-3,5 ωρες διοτι δυσκολευοταν καπως επειδη ειναι η πρωτη γεννα.δεν ξερουμε αν τα εκαν ολα τα γατκια για'αυτο θε περιμενουμε και αυριο.η δικια μου εκανε να γεννησει 4 γατια πολλες ωρες.

να σου ζησουνε τα γλυκουλια δηλαδη να ετοιμαστω για ξενυχτι;

σιγουρα...

Μπορει να αργησει,μπορει και οχι.Καλο θα ηταν να της εχει γινει μια ψηλαφιση για να ξερετε ποσα εχει,κι αν εχει τελειωσει ο τοκετος ή εχει μεινει καποιο μεσα.Ποσο ειναι η γατουλα;

χιλια συγνωμη που αργησα να σου απαντησω! ψηλαφιση απο γιατρο δεν εχει γινει και αυτο που λες,για το ποσα γατακια εχει, ειναι ενα θεμα ειναι περιπου 1.5 με 2 χρονων και ειναι η πρωτη γεννα. ακομα ειναι ησυχη και δεν δειχνει οτι προκητε να συμβει κατι συντομα

Σιγουρα εσπασαν τα νερα;Μηπως ειναι αλλα υγρα;Γενικα τη γατουλα την εχει εξετασει ποτε γιατρος;Ριξτε μια ματια κι εδω,κι αυτο ειναι ενα κατατοπιστικο βιντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=bh9OZ3OT5o0

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back