Έσπασε τα μούτρα του

αλεξανδρ.ιωανν.

Νεοφερμένο μέλος

Ο αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 33 μηνύματα.
καλησπερα
η γατα μου ειχε γεννησει πριν δυο μηνες ενα αρσενικο γατακι
ολα καλα μεχρι τα Σαββατο προχθες ακουω κατι σαν ουρλιαχτο και βγαινω και βλεπω το γατακι κατω ξαπλωμενο να κανει κατι σαν σπασμους και γυρω του αιματα,αρκετα αιματα.νομισα οτι ξεψυχαει και κανει ετσι.μιλαμε για σπασμους ασταμάτητους
πανικοβλήθηκα
ετρεξα κατω (στο υπογειο ηταν) αυτο συνεχιζε τα συμπτώματα αυτα,σκεφτομαι παει θα παιθανει και το παιρνω στα χερια μου
μολις το πιανω σταματησε τους σπασμους(δεν ξερω αν ο ορος αυτος ειναι ο σωστος,αλλα το γατακι τιναζοταν-χτυπιοταν)
μαλλον το αιμα ειχε φραξει τις διοδους που περναει ο αερας και δεν μπορουσε να αναπνευσει
(δεν σας ειπα οτι το γατακι προφανως επεσε απο το ισογειο στο υπογειο ή και απο τον 1ο οροφο στο υπογειο απο το κλιμακοστάσιο γι αυτο ολα αυτα
αν και πριν 2 λεπτα που το ειχα δει πριν πεσει ηταν στο ισογειο )
δλδ οπως το σηκωσα μπορεσε να αναπνευσει και συνηλθε λιγο
αλλα ηταν σακατεμενο
το πηρα αμεσως και το πηγα στον κτηνιατρο
το ειδε,ακαταλαβαμε οτι κυριως εχει χτυπησει στο προσωπο
ειχε χτυπημενη μυτη,τα ματακια του τα ειχε κλειστα(το ενα το ειχε και πρησμενο)λιγο στη γλωσσα μπροστα ειχε μια πληγη και γενικα ηταν πολυ χτυπημενο
περιττο να πω οτι ειμαι 32 χρονων μαντραχαλος και εβαλα τα κλαμματα στο κτηνιατρειο
α και το ενα ποδαρακι του το πονουσε (και το ποναει ακομη αλλα το παταει κανονικα)
του εκανε μια κορτιζονη,του εβαλε εναν ορο σε ενεση,το κτατησε 2-3 ωρες αυτος στο ιατρειο του εκανε και μια αντιβιωση σε ενεση και μετα το πηρα σπιτι
μου ειπε οτι δεν φαινεται γαι κατι το πολυ κρισημο-επικυνδηνο αλλα ο χρονος θα δειξει αν θα τα καταφερει
μου ειπε να του δινω μονο γαλα με σύριγγα,και αντιβιωση(Αugmentin 0.30ml καθε 12 ωρες)
στην αρχη ηταν χαλια
ματωμενο,ζαβλακομενο,πονουσε αλλα σιγα σιγα γινεται και καλυτερα
πριν (Δευτερα βραδυ-ουτε 3 24ωρα μετα το ατύχημα) ηταν πολυ καλυτερα
βεβαια δεν τρωει μονο του αλλα τουλαχιστον πινει αυτο που του δινω με τη συριγγα
το θεμα μου και αυτο που με απασχολει πλεον πιο πολυ απο ολα ειναι οτι απο την αρχη που το εφερα απο το γιατρο μεχρι και πριν λιγο οταν θελει να κανει τσισα δυσκολευετε πολυ και οταν επιτελους κανει,οταν τα κανει κλεει-βογκάει(δεν ξερω πως να το πω) και βλεπω δλδ οτι ποναει πολυ
που να οφειλετε αυτο???
πηρα τηλ τον κτηνιατρο και που ειπε οτι μπορει να εχει καμια πετρουλα στην ουρηθρα(βιαζοταν και δεν τον ρωτησα παρισσοτερα)
παρακολουθησε το μου ειπε και ισως χρειαστει να του βαλουμε καθετηρα
βασικα τι πετρα?2 μηνων γατακι? και πριν γαιτι δεν ειχε κανενα συμπτωμα?
μετα το χτυπημα δεν μπορει και ποναει κατα την ουρηση
πολυ με ανυσηχει αυτο
τι να κανω?καμια αποψη?μηπως χτυπησε και καπου στο ουροποιητικο?
κατουραει και στην αμμο (το βαζω εγω δλδ) και δεν μπορω να καταλαβω αν βγαζει καθολου αιμα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Περαστκά στο γατάκι σου. Νομίζω ότι καλό θα ήταν να το δει και κάποιος άλλος κτηνίατρος για να δεις αν όλα πάνε καλά με το μικρό σου. Επίσης νομίζω ότι η Augmentin είναι λίγο βαριά αντιβίωση ειδικά για ένα γατί 2μηνών και ίσως να οφείλεται σε αυτό η δυσκολία του μικρού σου να ουρίσει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πωπω τι επαθε το καημενο...:(
Και εγω θα το πηγαινα οπωσδηποτε σε δευτερο κτηνιατρο..γιατι δεν με πειθει η εξηγηση του πρωτιου,αλλα και η βιασυνη του στο τηλεφωνο..απαραδεχτο σαν γεγονος.Ακριβως για αυτο το λογο εφυγα απο τον 1ο μου κτηνιατρο...βιαζοταν ΠΑΝΤΑ.
Μακαρι να πανε ολα καλα..περαστικα σας..και ενημερωσε μας αν θες..

περαστικά στον μικρούλη σου ...ελπίζω να πάνε όλα καλά...
φροντισε να το περιορισεις ( και τα αλλα γατάκια αν έχεις) ώστε να μην συμβεί τίποτα παρόμοιο...
και πάλι περαστικά και να μας ενημερώνεις:)

Τίποτα νεότερο από το γατούλη σου? Πως είναι, καλυτερεύει?

το καημένο το γατάκι...:(
τουλάχιστον δεν έπαθε κάτι χειρότερο...

Η εξήγηση που σου έδωσε ο κτηνίατρος από το τηλέφωνο δεν μου άρεσε. Πάνω απ' όλα επειδή δεν αφιέρωσε τον απαιτούμενο χρόνο για να κάνει διάγνωση. Πάρε το μικρό πλασματάκι και σε κάποιον άλλο. Η ζωούλα του είναι στα χέρια σου. Πιθανόν να κτύπησε κάπου και να πονάει κατά την ούρηση. Παρ' όλ΄ αυτά πιστεύω ότι θα επιζήσει.

γεια σας και παλι :)
το γατακι ειναι πολυ καλυτερα
σχεδον τελεια
δεν περιμενα τετοια βελτιωση...
ολες αυτες τις μερες το τάιζα με την σύριγγα(μου εβγαλε λιγο την πιστη αλλά χαλαλι του) και του εδινα την αντιβιωση
απο χθες το βραδυ σταματισα να το ταιζω και τρωει μονο του
εχει και ορεξη για παιχνιδια κτλ
λες και δεν ειχε χτυπησει ποτε
απο ετοιμοθάνατο εγινε περδίκι σε 5-6 μερες
παντως η μαμα του δεν το ηθελε οσο ηταν χτυπημενο...:(
τωρα παλι παιζουν μαζι
ο πονος στην ουρηση που ειχε,τον εχει ακομη αλλα σε αρκετα μικροτερο βαθμο....
γκρινιαζει ακομη οταν κανει τσισα αλλα οχι οπως στις αρχες
παντως δεν ειναι απο το Augmentin ο πονος γιατι τον ειχε πριν του το δωσω(και αφότου χτυπησε δλδ)
μπορειτε να με βοηθησετε στο που θα βρω εναν καλο κτηνιατρο στα Ιωαννινα που ειμαι?
εχω αλλαξει 3 και παλι δεν ειμαι και παρα πολυ ευχαριστημενος
πλεον το εχω πιο περιορισμενο
κλαψουριζει ποτε ποτε ομως επειδη ειναι μονος του
οπως τωρα,τον ακουω
παντως σας ευχαριστω ολους σας για τις απαντησεις και το ενδιαφερον
θα σας ενημερωνω...

καλημερα
το γατακι μου πλεον ειναι μια χαρα
δεν φαινεται να του εμεινε κανενα "κουσουρι" απο την πτωση
και στην ουρηση που πονουσε στις αρχες , πλεον δεν εχει καποιο θεμα
ολα οκ

το αλλο μου με απασχολει ειναι αυτο
https://www.mypetz.gr/συμπεριφορά-and-amp;-εκπαίδευση/πως-να-τον-μάθω-να-προσέχει-81986/

σας ευχαριστω ολους παντως :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back