Έτσι για να γνωριζόμαστε

Bλέπω τη μεγάλη να γίνεται Φιλόλογος και μικρή σχεδιάστρια μόδας! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

WOW!
Lost in translation...

Έχω χάσει επεισόδια πολλά. Ψάχνω και το donadr, καιρό έχει να γράψει!
Τι έγινε, την κάνουμε (οι άντρες) σιγά σιγά; :P
Doooooon!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σήμερα στο διάβασμα των πρωτοσέλιδων στη τηλεόραση άκουσα την είδηση για μια παιδίατρο η οποία χτύπησε ένα παιδί που του έκανε εμβόλιο γιατί δεν καθότανε φρόνιμο. Και όλα αυτά μπροστά στη μητέρα του στην οποία μάλιστα είπε ότι αυτή έφταιγε που ήταν έτσι το παιδί κακομαθημένο. Δεν θέλω να κρίνουμε τη συμπεριφορά και να αρχίσουμε να ρίχνουμε αναθέματα όπου βρούμε. Το ερώτημα μου είναι προς μαμάδες και μη "τι σημαίνει για σας κακομαθημένο παιδί;" το ένα και το άλλο "τι κάνουμε όταν βρεθούμε με ένα κακομαθημένο παιδί;". Για να μην παρεξηγιόμαστε δεν έχει καμία σχέση με το θέμα που είχε ανοίξει σε άλλο post (το επαναλαμβάνω για να γίνει κατανοητό, αυτό τελείωσε).
Εμπειρίες πάντως είναι δεκτές.:)

παντως δν θα το κτυπαγα το πολυ πολυ να εβαζα τις φωνες κ να στεκοταν σουζα με εχετε δει να γυαλιζει το ματι μου κ να βγαζω καπνους απο τα αυτια με εχει δει ετσι η κορη της κολλητης μου κ τωρα στεκετε σουζα αλλα ξερει οτι της εχω αδυναμια κ οτι την αγαπαω πολυ πολυ η σκασμενη

Για μένα οι κόρες μου, ανηψιές μου και συνεργαζόμενες λένε "δεν έχει βάλει κολλύριο, γυαλίζει το μάτι της", είναι που τα έχω και λίγο γουρλωτά και πιάνει!:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back