Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
ladycat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Paris Gatopalaviaris
Νεοφερμένο μέλος
Εαν κατάλαβα σωστά στο φόρουμ "Γενική συζήτηση" μπορούμε να μιλήσουμε για οτιδήποτε εκτός απο γάτες, έ είπα και εγώ να μιλήσουμε για εμάς. Κάποιοι απο εμάς έχουν παιδιά, κάποιοι πρόκειται να αποκτήσουν κ.λ.π., είπα να μιλήσουμε για αυτό. Για τα παιδιά μας. Εαν έχουμε, πόσα έχουμε, γιατί τα έχουμε, τι ζόρια τραβάνε και τραβάμε, τι χαζά κάνουν, τι τρώνε, κάθε πότε χάνουν τρίχωμα (αυτό είναι απο άλλο φόρουμ) και εαν πάλι δεν έχουμε τι γνώμη έχουμε για αυτά. Εαν παρόλα αυτά δεν το καταλάβατε δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Κάποιος με κατάλαβε. Αυτό εννοούσα. Έχουμε δύο κόρες, αυτές στο αβαταρ. Τη Νερίνα και τη Νάσια που δεν μοιάζουν σε τίποτα. Η μια μαύρη η Νερίνα, εννιά χρονών (φέτος άλλαξε σχολείο και η πρώτη ερώτηση που της κάνανε, είναι πως τη λένε και απο ποια χώρα είναι) και η άλλη άσπρη, η Νάσια, επτά χρονών. Κάτι σε σημαία του ΠΑΟΚ. Η Νερίνα είναι το μυαλό της οικογένειας (με όλα τα στοιχεία καλά και κακά μιας ιδιοφυίας) και η Νάσια είναι διασταύρωση Βουγιουκλάκης με Μινωτή (με όλα τα καλά και τα κακά του είδους της). "Ταξιδεύουμε" μαζί εδώ και 9 χρόνια και ακόμα όταν τις κυττάμε δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι τις έχουμε στη ζωή μας. Και μέσα σε όλα αυτά ένας πατέρας που προσπαθεί να ισορροπεί και να μας ισορροπεί και ένας γάτος που τραβάει τα πάνδεινα μαζί τους, αλλά τις λατρεύει.
Ismini
Διάσημο μέλος

Υσ. Η κουκουβαγια πολύ συμπαθητικη φατσα.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
"xaxaχα ετσι και η κορη μου διασταυρωση Βουγιουκλακης με δικηγορο Δεν μπορεις να της αντιλεγης τιποτα και μετα την πιανει και το νιαου βρε γατουλα και κανει τον μπαμπα της οτι θελει"
Μεταξύ μας δεν έχεις αναρωτηθεί ποτέ πως τα καταφέρνει; Γιατί απο IQ το δικό μου το μικρό είναι άστα να πάνε. Σκέψου ότι μας έχει απαγορεύσει να μιλάμε μπροστά στο Μαντού για τη στείρωση του για να μην μας ακούσει και τρομάξει. Το τρομακτικό δε αε αυτό το παιδί είναι η αυτοπεποίθηση του. Είναι η πιο όμορφη, η πιο έξυπνη και η καλύτερη μπαλαρίνα του κόσμου (δεν είναι τυχαίο ότι θέλει να γίνει χειρούργος και διευθυντρια σε σχολείο, στα διαλλείματα του οποίου θα χορεύει στα παιδιά μπαλέτο). Παραφράζοντας "να σαλτάρω;"
Γωγω
Δραστήριο μέλος

... δε μπορουμε να συμμετεχουμε...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Επειδή ξέφυγα λίγο να επανέλθω λέγοντας ότι έχω μια σχέση 3,5 χρόνια τώρα ,και αν μας προκύψει ένα bebe είμαι σίγουρη ότι θα το κρατήσω μόνη ή με τον πατέρα του με όλες τις συνέπειες.Από την άλλη αν δεν μας έρθει μωρό θα αφοσιωθώ στα ζώα.Επίσης το ίδιο σκέφτομαι να κάνω σε περίπτωση που χωρίσω.
Όσο για τα ανήψια μου ευτυχώς είναι "κοινόχρηστα"και όποτε θέλω μπορώ να τα έχω για όσο θέλω.Είναι 2 πολύ όμορφα και έξυπνα αγόρια 7 & 8 ετών που αγαπούν πολύ τα ζώα.Καταφέρνουν να με χειρίζονται όπως θέλουν , κάτι που κάνει άλλωστε και η γάτα μου.Ωρες-ώρες όμως αναρωτιέμαι αν θα έχω την υπομονή να μεγαλώσω δικό μου παιδί λόγω του ότι είμαι πολύ νευρικός άνθρωπος , και όταν το πολυσκέφτομαι καταλήγω στο ρητό "καλά τα παιδιά αλλά να είναι ξένα"
Ελπίζω να βγάλατε άκρη από αυτά που λέω γιατί εγώ όχι.Δεν ξέρω τελικά τι θέλω.

Το ότι έχουμε παιδιά δεν μας ορίζει και σαν τους μόνους που μπορούμε να μιλάμε για αυτά. Π.χ. Όλοι εκτός απο γονείς υπήρξαμε και είμαστε ακόμα για τους γονείς μας παιδιά. Αυτό για εμάς τους γονείς είναι μια πολύ χρήσιμη ιδιότητα. Αλλά πολλές φορές ακόμα και εαν δεν το θέλεις όταν αποκτάς παιδιά το ξεχνάς, εσείς που ακόμα δεν έχετε μπορείτε να μας το θυμίζετε με τις δικές σας εμπειρίες. Και όχι μόνο αυτό.
Ismini
Διάσημο μέλος
Δε νομιζω. Καλο ειναι να προσπαθεις να μην το ξεχνας για να καταλαβαινεις καλυτερα τα δικα σου παιδια.Π.χ. Όλοι εκτός απο γονείς υπήρξαμε και είμαστε ακόμα για τους γονείς μας παιδιά. Αυτό για εμάς τους γονείς είναι μια πολύ χρήσιμη ιδιότητα. Αλλά πολλές φορές ακόμα και εαν δεν το θέλεις όταν αποκτάς παιδιά το ξεχνάς,
ΥΣ Το 2ο προσωπο δεν σημαινει οτι αναφερομαι στη Νερινα αλλα γενικα.
Ladycat δεν θέλω να σε τρομάξω, όλη μου τη ζωή (π.π. προ παιδιών) έλεγα ότι εγώ 1/ Δεν θέλω κορίτσι (γέννησα δύο και ευτυχώς που μετά απο δύο καισαρικές δεν μπορώ να κάνω άλλο, γιατί σίγουρα και αυτό κορίτσι θα ήταν), εκτός του ότι η δεύτερη είναι η πιο εξτρίμ έκδοση κοριτσιού (πως είμαι εγώ καμία σχέση, ακόμα πιστεύουμε ότι κάποια έξυπνη μάνα μας τη φόρτωσε στο μαιευτήριο) και 2/ Όχι μαύρο. Η χαρά της μάνας όταν ο γιατρός μου την έβαλε στο στήθος μου μόλις γεννήθηκε και αντίκρυσα ένα μελαχροινό κοριτσάκι να με κοιτά με τα τεράστια καταύμαυρα μάτια του. Και η ξεφτίλα πίστεψε δεν έχει τέλος. Το τι ροζ και κακό έχει μπεί στη ζωή μου δεν λέγεται.
ladycat
Διάσημο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Το θέλω εξάλλου 35 χρονών είμαι πια. Το δύσκολο είναι να συνδυάσει κανείς δουλειά και παιδιά. Τι να πρωτοπρολάβεις? Μόνο εκεί και στο οικονομικό μπαίνει η δυσκολία κατ' εμέ.xaxaχα ετσι και η κορη μου διασταυρωση Βουγιουκλακης με δικηγορο Δεν μπορεις να της αντιλεγης τιποτα και μετα την πιανει και το νιαου βρε γατουλα και κανει τον μπαμπα της οτι θελει.Ismini ευχομαι οταν το θελησης να κανεις παιδια .Υπαρχουν και τα θεματα της καθημερινοτητας που επισης θα μας βοηθησουν να γνωριστουμε μεταξυ μας
Ελένη1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τώρα η Σαββίνα είναι 10 χρονών με καλλιτεχνικές ανησυχίες, όλη μέρα χορεύει και τραγουδάει, τρελά ερωτευμένη με το τραγουδιστή και τον κιθαρίστα των Tokio Hotel και με τον μόνιμο προβληματισμό του ποιόν θα διαλέξει και αν θα γίνει το μήλο της Έριδος για αυτούς (είναι δίδυμα αδέλφια).
Ο γιός μου, Βασίλης, από την άλλη δεν έχει τέτοια προβλήματα. Είναι ένας κούκλος (σύμφωνα με τα λεγόμενά του) που όλα τα κοριτσάκια ονειρεύοντε να τον κάνουν το αγόρι τους, τρομάρα του. Όλη μέρα τρέχει, σκαρφαλώνει, πηδάει σαν κατσίκι και όνειρό του είναι να αποκτήσει αμάξι να πηγαίνει βόλτα όπου θέλει, για όσο θέλει,και με όποιον θέλει.
Γωγω
Δραστήριο μέλος
παλια δε το σκεφτομουν, αλλα τωρα τελευταια μου φαινεται εχει αρχισει να χτυπαει το καμπανακι...

ladycat
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool